ערב טוב לכולם../images/Emo24.gif
רק עכשיו התישבתי מול המחשב, למעשה אין לי הרבה זמן..(חייבת לשבת עם יהודה), כל היום הייתי בעבודה והיה עומס היום ה 01.05.2002 והיו לי הרבה מאוד תעודות חובה להוציא (אני לא מבינה למה אנשים נזכרים ברגע האחרון)..ואח"כ היו לי ים הצעות ביטוח להציע...(אוף כמה עבודה) לא הרמתי את הראש שלי מהשולחן ולו רק לרגע אחד (אפילו שכחתי איך הבוס שלי נראה).. ועכשיו התפנתי לכמה דק´...להלן תשובותיי לכולם מרין - נתחיל איתך, שמחתי לקרוא שנפגשת אתמול עם הריאל ושהוצאת את כל הקלפים על השולחן.. (אני מקווה שהיה הרבה מקום על שולחן בית הקפה כי בדרך כלל השולחנות לזוגות מאוד קטנים, והיו לך הרבה קלפים
)..מלבד זאת, אני מקווה שתצליחו ושתדעי לעמוד על שלך כשצריך..הרבה הרבה
.. ממני, ואל תצפי ליותר מידי. ריקי - עכשיו את..אני שמחה שאת עסוקה ובמובן החיובי, אך עדיין הבית שלי פתוח ואת יודעת את זה נכון??
גם לך ואל תתלהבי יותר מידי פן תפגעי, השתדלי לפחות עכשיו לא להקשר יותר מידיי, אני מניחה שאת יודעת איפה הטעויות שלך מהעבר ולא תשתמשי בהם. ג´ס - מה שלומך נשמה שלי??? אני מקווה שקו בריאותך תקין והכל כשורה..תשמרי על עצמך אל תתאמצי ותשתי הרבה הרבה מים (מנסיון שלי זה עוזר) והעיקר תנוחי כי עוד מעט תצטרכי הרבה מאוד כוח.. ולי אין זמן לבוא אלייך בלילות...
.. רונן - עכשיו אתה.. הבנתי שהיה לך שיער ארוך אבל אני חושבת שגם ככה נחמד לך..ע"פ שאני לא מכירה אותך..
.. ליאור 30 - מה איתך חבר?? הראית את ההודעה ששלחתי ל
היום?? אם כן מדוע לא הגבת??? הכל בסדר??? מקווה שהימים מטיבים עימך ושיש לך מצב רוח..ושאתה נשאר משוגעעעעעעעע כמו תמיד.. אורלי - נשמה טובה, אני כאן לא ברחתי לשום מקום וכמובן שלא שכחתי אותך..למעשה איך אפשר לשכוח אחרי מה שסיפרת לי...הייתי בהלם.. הרי שמה שסיפרת דיי דומה למה שאני עברתי, ובקשר למפגש גם אני מאוד רוצה לראותך.. ואולי נקבע איזה יום עוד לפני המפגש מה את אומרת<???
.. מעיין -איפה את??? האם את מגיעה למפגש??? (חסר לך שלא) אני רוצה שגם את תגיעי..יהיה נחמד
גילניקה - ואת.... את ממש לא בסדר..לצערי הבנתי מתוך השיחה שלנו שאת כנראה לא תגיעי..אבל הבית שלי פתוח ואת יכולה להרגיש חופשי (תשאלי את החברה
) אשמח מאוד לראותך מתוקה..חוץ מזה מקווה אני ששלומך טוב ואת מאושרת..ושלעולם אבל לעולם לא תהיינה לך אכזבות.. (זה לא מצרך חובה).. אוףףףף כבר הלכה לי היד... תגידו מישהו יודע מה עם סידי (שנעלם) ועזרא (שנעלם לו עם לבבית?) ואורטל (שתמיד אני מתבלבלת עם השם שלה?) ומי עוד מי עוד?? מממממממ.. אני ממש לא נזכרת כרגע..טוב נראה לי שזהו.. שיהיה לכולם ערב טוב
.. אוהבת ניקול*
רק עכשיו התישבתי מול המחשב, למעשה אין לי הרבה זמן..(חייבת לשבת עם יהודה), כל היום הייתי בעבודה והיה עומס היום ה 01.05.2002 והיו לי הרבה מאוד תעודות חובה להוציא (אני לא מבינה למה אנשים נזכרים ברגע האחרון)..ואח"כ היו לי ים הצעות ביטוח להציע...(אוף כמה עבודה) לא הרמתי את הראש שלי מהשולחן ולו רק לרגע אחד (אפילו שכחתי איך הבוס שלי נראה).. ועכשיו התפנתי לכמה דק´...להלן תשובותיי לכולם מרין - נתחיל איתך, שמחתי לקרוא שנפגשת אתמול עם הריאל ושהוצאת את כל הקלפים על השולחן.. (אני מקווה שהיה הרבה מקום על שולחן בית הקפה כי בדרך כלל השולחנות לזוגות מאוד קטנים, והיו לך הרבה קלפים