ערב טוב לכולם

ניקולי

New member
ערב טוב לכולם../images/Emo24.gif

רק עכשיו התישבתי מול המחשב, למעשה אין לי הרבה זמן..(חייבת לשבת עם יהודה), כל היום הייתי בעבודה והיה עומס היום ה 01.05.2002 והיו לי הרבה מאוד תעודות חובה להוציא (אני לא מבינה למה אנשים נזכרים ברגע האחרון)..ואח"כ היו לי ים הצעות ביטוח להציע...(אוף כמה עבודה) לא הרמתי את הראש שלי מהשולחן ולו רק לרגע אחד (אפילו שכחתי איך הבוס שלי נראה).. ועכשיו התפנתי לכמה דק´...להלן תשובותיי לכולם מרין - נתחיל איתך, שמחתי לקרוא שנפגשת אתמול עם הריאל ושהוצאת את כל הקלפים על השולחן.. (אני מקווה שהיה הרבה מקום על שולחן בית הקפה כי בדרך כלל השולחנות לזוגות מאוד קטנים, והיו לך הרבה קלפים
)..מלבד זאת, אני מקווה שתצליחו ושתדעי לעמוד על שלך כשצריך..הרבה הרבה
.. ממני, ואל תצפי ליותר מידי. ריקי - עכשיו את..אני שמחה שאת עסוקה ובמובן החיובי, אך עדיין הבית שלי פתוח ואת יודעת את זה נכון??
גם לך ואל תתלהבי יותר מידי פן תפגעי, השתדלי לפחות עכשיו לא להקשר יותר מידיי, אני מניחה שאת יודעת איפה הטעויות שלך מהעבר ולא תשתמשי בהם. ג´ס - מה שלומך נשמה שלי??? אני מקווה שקו בריאותך תקין והכל כשורה..תשמרי על עצמך אל תתאמצי ותשתי הרבה הרבה מים (מנסיון שלי זה עוזר) והעיקר תנוחי כי עוד מעט תצטרכי הרבה מאוד כוח.. ולי אין זמן לבוא אלייך בלילות...
.. רונן - עכשיו אתה.. הבנתי שהיה לך שיער ארוך אבל אני חושבת שגם ככה נחמד לך..ע"פ שאני לא מכירה אותך..
.. ליאור 30 - מה איתך חבר?? הראית את ההודעה ששלחתי ל
היום?? אם כן מדוע לא הגבת??? הכל בסדר??? מקווה שהימים מטיבים עימך ושיש לך מצב רוח..ושאתה נשאר משוגעעעעעעעע כמו תמיד.. אורלי - נשמה טובה, אני כאן לא ברחתי לשום מקום וכמובן שלא שכחתי אותך..למעשה איך אפשר לשכוח אחרי מה שסיפרת לי...הייתי בהלם.. הרי שמה שסיפרת דיי דומה למה שאני עברתי, ובקשר למפגש גם אני מאוד רוצה לראותך.. ואולי נקבע איזה יום עוד לפני המפגש מה את אומרת<???
.. מעיין -איפה את??? האם את מגיעה למפגש??? (חסר לך שלא) אני רוצה שגם את תגיעי..יהיה נחמד
גילניקה - ואת.... את ממש לא בסדר..לצערי הבנתי מתוך השיחה שלנו שאת כנראה לא תגיעי..אבל הבית שלי פתוח ואת יכולה להרגיש חופשי (תשאלי את החברה
) אשמח מאוד לראותך מתוקה..חוץ מזה מקווה אני ששלומך טוב ואת מאושרת..ושלעולם אבל לעולם לא תהיינה לך אכזבות.. (זה לא מצרך חובה).. אוףףףף כבר הלכה לי היד... תגידו מישהו יודע מה עם סידי (שנעלם) ועזרא (שנעלם לו עם לבבית?) ואורטל (שתמיד אני מתבלבלת עם השם שלה?) ומי עוד מי עוד?? מממממממ.. אני ממש לא נזכרת כרגע..טוב נראה לי שזהו.. שיהיה לכולם ערב טוב
.. אוהבת ניקול*

ניקולי

New member
ועכשיו שאלה שנשאלת דיי הרבה

הכיצד נדע אם בן/בת זוגינו/תינו אוהבים אותנו באמת?? ומה ההבדל בין התאהבות ואהבה?? אשמח לראות ולקרוא את תשובותיכם.. ניקול*

kisses

New member
לדעתי ההבדל בין לאהוב ולהיות מאוהב

הוא כזה ואני אדבר בלשון נקבה אבל זה נכו גם לגבי המין השני: כשהוא חוזר הביתה ואת רואה אותו ויש עדיין פרפרים בבטן והתרגשות. כשכל החברים עדיין רואים בעיניים שלך את הניצוץ כשאת מדברת עליו. כשאת לא יכולה לישון בלילה בלי נשיקה ובלי שהוא יחבק אותך. זה להיות מאוהב ועוד.... לאהוב זה לקבל כמובן מאליו. אני רגיל לבן זוגי אני איתו כבר שנים. אני אוהב אותו כי הוא תמיד שם. כשהוא אומר אני אוהב אותך ואת אומרת נו יפי יקירי. שכבר אין את התשוקה.

jess ועוד

New member
בוקר טוב יקירתי אחלה של שאלה

בן זוג שמוכן להקריב משהו מעצמו ונותן לדעתי הוא בן זוג שאוהב לא אחד שמפנק כל הזמן כי זאת יכולה להיות אחלה של הצגה אחד שחולק מעצמו הוא האוהב האמיתי לדעתי.... התאהבות היא משהו שהוא יותר כמו גפרור מתחיל ונגמר והחום שלו אולי חזק אבל יש לזה סוף אהבה היא משהו מבוסס יותר אמיתי יותר שמתחזק עם הזמן על בסיס של אמון ואהדה

kisses

New member
כן אז עכשיו השאלה שנישאלת היא

מה יותר חשוב שבן זוגך יאהב אותך או יאהב ויהיה מאוהב בך?

@@

New member
בוקר טוב ואחלה של סקר

כשבן זוג אוהב זה לא מתבטא בפרח, מתנה, או סתם מילות אהבה, זה יותר עמוק מזה, זה יכולת נתינה בלי גבולות, זאת הקרבה עד אין סוף. התאהבות, זה דבר שמתחיל מהר עם פרפרים בבטן ומסתיים כמו שזה התחיל, משהו שחולף . אהבה זה משהו יותר מוצק עם בסיס טוב וחזק שאי אפשר לפרק את זה מהר כ"כ, זה דבר שנבנה כל הזמן, עם הרבה מרכיבים מספיק. אוהבת ריקי

kisses

New member
לדעתי יותר חשוב להיות מאוהב

וכמובן גם לאהוב כי שאתה כבר לא מאוהב אז אין כבר את התשוקה אז הכל כבר כרגיל מובן מאליו.

ניקולי

New member
להלן תשובתי לאהבה ואו התאהבות

ובכן ההבדלים הם: התאהבות 1. תחליתה באדם בלתי מוכר (בד"כ) מהמין השני. 2. רק בני האדם ניחנו ביכולת להתאהב בזולת 3. בשלב זה עשוייה להייוצר (אצל טיפוסים מתמכרים) תלות כלפי אובייקט ההתאהבות. 4. לדעת הרומנטקנים: תאהבות היא "טעם החיים". ולדעת הציניקנים: "חכמת הטיפשים וטיפשות החכמים". 5. היא מסעירה,מרגשת,גורמת לייסורי קנאה וגעגועים עזים (החלק הכואב). אך גם מגבירה את התשוקה והיכולות המיניות (החלק הטוב). 6. מסתיימת (תמיד) לאחר שעוברים לשיגרה היומיומית, כגון: מגורים משותפים,עול פרנסה וגידול צאצאים. אהבה 1. באה לידי ביטוי עם אדם מוכר היטב משכבר הימים כגון: הורה, צאצא,אח או בהקשר זוגי - בשלב שלאחר סיום ההתאהבות. 2. בעלי חיים ממשפחת החברתיים (כלבים,סוסים וכו´) מסוגלים ויודעים לאהוב את בני האדם. 3. בשלב זה בני הזוג מסוגלים בהחלט לחיות זה בלעדי זה,אך בוחרים לחיות זה עם זה. 4. לדעת האוהבים: אהבה היא איכות החיים כאשר היא משמרת אנרגיות לפרנסה,לימודים וגידול הצאצאים. 5. אינה מסעירה או מרגשת בעוצמתה כמו התאהבות אך יש - בה מספיק רגש הדוחף למוטיבציה,לפרנסה,לטיפוח הביטחון האישי,לשמירה על יציבות הקשר ולגידול הצאצאים. 6. יכולה בתנאים מסויימים,להימשך שנים רבות כאשר היא מחליפה את פניה ועוצמותיה.

GALI02

New member
היי ניקול

מה נשמע? היה לי רעיון להיפגש איזה יום שבוע הבא לצהריים בעזריאלי(בלי קשר למפגש)מה את אומרת? תוכלי להגיע?

ניקולי

New member
נשמה..

מצטערת אני לא הולכת למקומות כאלו..למעשה אני עובדת כל יום עד השעה 17.30, תגידי באיזה יום תהיי בת"א??? חוץ מזה תוכלי להגיע אליי.. (נראה לי קצת שאת, לא מאמינה או שלא נותנת אמון בכל אחד/ת) אבל זה בסדר נשמה....בכל מקרה את מוזמנת אליי, אני למקומו כאלו לא הולכת!! באהבה ניקול*

GALI02

New member
למה? כי את מפחדת?

ואת צודקת ניקולי. לא נוח לי עם העניין הזה ואני מקווה שאת מבינה אותי. למרות שאני בטוחה שהחששות שלי מוגזמות. אבל כזאת אני. וזה לווא דווקא קשור לזה שאני לא בוטחת באנשים בקלות0מה שניכון) אלא כי אני בסה"כ בן אדם די סגור ואני צריכה את הזמן שלי להרגיש בנוח. אוהבת
אולי בכל זאת תחשבי על זה?

ניקולי

New member
ולתשובה השניה שלי

כיצד נדע אם בן זוגנו אוהב אותנו: 1. אם הוא לא נהנה מסרט,טיול או ארוחה טובה, בלעדינו 2. אם הוא דואג לנו ביחסי המין יותר מאשר לעצמו 3. אם הוא אוהב לפנק אותנו ובתמורה מצפה לראותינו נהנים מהפינוק. 4. אם הוא נותן לנו את המנה היתור גדולה כמאכל טעים במיוחד,או את המחצית הגדולה יותר של קוביות השוקולד 5. אם הוא אוהב להתפאר ולהתגאות בנולפני בני משפחתו 6. כאשר רוב ציפיותיומאיתנו הם שנשיב אהבה לחיקו

ronen1981

New member
הגדרות מענינות....

מה דעתך לענות על שאלה קשה יותר איפה אני אמצע את האהבה שלי?

GALI02

New member
לא אמרת לי משהו על מכסים וסירים

אז גם אני מאמינה בזה.... עדיין

ניקולי

New member
רונן שים ../images/Emo23.gif

אתה יודע כמו שגילי אמרה בהודעה שלה לכל סיר המכסה שלו..אפילו אם אתה מרגיש מחבת גם למחבת יש מכסה (אני יודעת כי יש לי בבית מחבת ויש לו מכסה) חוץ מזה כמו שנאמר "לכל אחד כוכב יש בשמיים" רונן, עם הזמן המתאים, ברגע הנכון, תמצא את אהבתך.. אולי בכלל אלוהים מונע ממך את האכזבה לך תדע אולי הוא חוסך ממך את הכאבי לב, ונותן לך לחכות לאחת וליחידה. חוץ מזה לאן אתה ממהר אתה עוד ילד (צעיר).. כל החיים לפנייך..מה אתה רוצה?? בגיל 23 כבר להינשא ולהיות עם ילד?? חכה חמוד יש לך הרבה הרבה זמן..תהנה מהחיים, תבלה, אל תהייה תלוי מעכשיו..ואני מאמינה בלב שלם שהיא תגיע האהבה שלך...ובגדוללללללללללללללללל סבלנות חבר!! ניקול*

ronen1981

New member
אני לא מאמין באל.

והאמת להיות בן 23 נשוי לאהבת חייך+ילד לא נשמע לי כדבר רע אפילו דבר מאוד טוב כמובן שאני לא משלה עצמי ולא חושב שזה יקרא ויש לי סבלנות לא מעטה סכ"ה איזה ברירה יש לי :). לגבי זה ש"הוא" נותן לי לחכות לאחת ויחידה את לא היחידה שאמרה לי זאת ... (אבל למעשה היתה אחת שהתאהבתי בה ,אבל היתי טיפש (והיא ילדותית ) ואמרתי לה על הדייט השני (שגם התמזמזנו באותו הדייט ובחיים לא הרגשתי טוב כמו שאיתה) שאני אוהב אותה ושהיא עבורי ובעיני כמו משהו שעשוי מאותו החומר שעשויים החלומות הכי טובים וכד...היתי מצלצל אליה כמה פעמים ביום ומחמיא לה קניתי לה פרחים ובלונים ומה לא והיא נלחצה וזרקה אותי :( בטיעון הכי מוזר של החיים "שאני הנאה בשבילה, מאוד כייף לה לדבר איתי והיא נמשכת אלי וכולה אבל אני לא אהבה" .)

GALI02

New member
רונן

אנחנו צריכים לתפוס שיחה בנושא ואולי תוכל להבין אותה ולמה היא התנהגה ככה.

ronen1981

New member
כבר הבנתי........

והפקתי לקחים מהסוגיה. רק חבל שלא יכולתי ללמוד לקחים אלה על ניסיונם של אחרים קודם לכן (כפי שכיום אני נוהג בעיקר) ולמדתי אותם על בשרי ,שכן אחרת מי יודע אולי היינו ביחד גם היום כזוג בקשר רציני.

GALI02

New member
רונן,בדברים האלה

אי אפשר ללמוד מנסיונם של אחרים. מנסיון...

למעלה