ערב טוב לכולם

ניקולי

New member
ערב טוב לכולם ../images/Emo24.gif

מה שלומכם?? יש כאן מישהו בכלל?? מיקי בדר"כ אתה כאן, או שאתה מכייף.. ואיפה שירן?????? וגילי ואביחי?? שהוא גם הוא בדרך כלל כאן בשעות כאלו.. ואולי ג´ס הגיע להציץץץץץץץץ הלווו אנשים אל תשאירו אותי לבד.. כמ שנאמר : "אל תשלכני לעת זיקנה"

מיקי 35

New member
שלום לך יקירה !!

בוא´נה איזה כיף שאת כאן בבקרים !! חבל שלי לא היה כל כך זמן היום לבלות כאן... מה שלומך מתוקה ?

ניקולי

New member
מיקייייייייייייי גילוש

היי מה שלומכם היום?? איך ידעתי תהיו כאן.. יאלה.. חיברתי היום עוד מחשב הפעם בסלון (בכדי לא להפריע לילדים) אבל עכשיו נגמר ההתלהבות ואני חייבת ללכת לשבת ליד יהודה שלי כי הוא מרגיש בודד אז שיהיה לכם לילה טוב.. ומיקי אתה יכול להרים טלפון אני בבית.... יאלהההההההה בייייייייייייייייייי ניקולי שאוהבת את כולםםםםםםםם

GALI02

New member
אני כאן ניקולי,מיקי../images/Emo140.gif

המון זמן לא דיברנו. מה נשמע אצלכם?!

GALI02

New member
עייפה. קשים חייו של סטודנט../images/Emo4.gif

סתםםם.אני בסדר. רק אוהבת לקטר לפעמים. כמו למשל לקטר על זה שאין יותר מ 24 שעות ביום,זה היה יכול ממש לעזור לי. ומה איתך? איך המרגש?

מיקי 35

New member
חחחח... ../images/Emo6.gif

הצחקת אותי... חייו של סטודנט חחחחח... אני בסדר... מכייף וכמה שיותר...

GALI02

New member
כמו שצריך../images/Emo45.gif

ושאני אבין? אתה צוחק עליי?!
תאמין לי-שיעורי כימייה זה ממש הישרדות 4(או 3,לא זוכרת כבר ת´מספר) הישרדות 4 בכיכובו של פרופסור גבריאל קוונצל

GALI02

New member
תודה. הייתי צריכה לשמוע את זה ../images/Emo8.gif

אתה מדבר מנסיון או משמועות?

מיקי 35

New member
מניסיון...

גם אני בוגר המוסד... והתקופה זכורה לי כקריעת תחת רצינית... אבל בכל זאת חויה

GALI02

New member
וואלה? גם אתה מנפגעי הטכניון?!חחח

ואפשר לשאול בוגר של איזו פקולטה?! ואני רק בשבוע הרביעי וזה כבר קריעת תחת.....

GALI02

New member
אני פרשתי. אני מקווה שנמשיך ת´שיחה

הזאת מתישהו. לילה טוב וחלומות פז

lifie

New member
לא נורא ...

אחות שלי אני בטוחה שהכל קטן עליך ואם בכל זאת את צריכה כתף את יודעת לאן את יכולה לפנות... מה נישמע מיקי ?

Crossface

New member
היי ניקולי גילי ומיקי

מה המצב? אני בסדר גמור, תאחלו לי בהצלחה, הגשתי מועמדות להיות מדריך בסאמר קאמפ בארה"ב אני מאוד מקווה שיקבלו אותי....

למעלה