ערב טוב לכולם/ן

ערב טוב לכולם/ן

אחרי הרבה זמן שלא הייתי, מנסה לחזור לדברים הרגילים. רק שהבית שלי נראה מבולגן נורא. הייתי חולה כך שהורדתי פרופיל וריכזתי את הכוחות רק בלהמשיך לעבוד. בין לבין התחלתי לארוז, כך שעכשיו הבית מלא קופסאות עם דברים שספק צריכה ספק לא והם מחכים להעברה לבית החדש. הודיעו לי היום שהשיפוץ שהיה אמור להתחיל היום, נדחה בשבוע. איך אני יכולה להמשיך ככה עוד זמן?? תנו לי רעיונות בבקשה גלית

SILIVAS

New member
../images/Emo24.gif היי

אל תלחצי דבר ראשון ותהי בריאה מניסיון אני יודעת שזה החלק הכי קשה, רוצים כבר לגמור עם הבית הישן ולהיות בחדש עכשיו, פשוט תעשי לעצמך סדר בראש ורשימה על דף איזה עוד דברים את צריכה לעשות לפני המעבר והשיפוץ, מה עוד את צריכה לארוז זו אולי הזדמנות טובה לסמן את הארגזים, מה חשוב, מה פחות איזה ארגז הולך לאיזה חדר וכו' בינתיים אין ברירה ואת הארגזים החשובים תפתחי ותשמשי מתוכם במה שאת צריכה אני מקווה שעזרתי קצת, המוח שלי קצת עייף

תודה על תגובה!! הארגזים מסומנים

באמת מה שארזתי הם דברים שלא משתמשת ביום יום וגם בגדי קיץ. בעקבות המחות ועד שעלו השמנתי וכלום לא עולה לי. בתקופה השמנה שלי כל מידה שירדתי - מסרתי את הבגדים ועכשיו אני בריצה אחרי המעט בגדים שהשארתי בכביסות נון סטופ. אבל השאלה איך נפתרים אחת ולמיד עם העבר. ברוב הקופסאות יש לי דברים שקשה לי להפרד מהם ולא ממש משתמשת. איך עושים את הבחירה של מה כן ומה לא... גלית

SILIVAS

New member
אם הכוונה לבגדים

מה שלא מתאים לך יותר ולא לבשת יותר משנתיים להעביר הלאה (רצוי לתרום) תנשמי עמוק ויאללה למיין, את תראי הרבה יותר כיף ארון בגדים לא מפוצץ עד אפס מקום, מה גם שכאשר מפוצצים את הארון תמיד יש בגדים שנדחקים אחורה ופשוט מאוד לא נלבשים. לפי דעתי זה תקף לגבי חפצים,מה שכבר לא בשימוש או סדוק או אין לו ערך סנטימנטלי אפשר להעביר הלאה גם עומס פריטים בארון או במזנון זה לא טוב

למעלה