ערב טוב לכולם/ן!!!!
מה שלומכם/ן?מקווה שהכל בסדר. נעדרתי שוב לזה זמן רב עקב הצבא אבל חזרתי שנית....ולא זה לא הקאמבק של 1968(טוב לא נולדתי אז) ולא זה לא המהפך של 77(גם לא נולדתי אז) ולא זה לא המהפך של כוכב נולד אלא פשוט חזרתי לפורומו האהוד של המלך אלביס אהרון פרסלי זכרונו לברכה
ביום שני שעבר מלאו לו כאמור 72 שנים למותו-באותו זמן הייתי במשמרת אבל כל היום נזכרתי באותם שירים אהודים של המלך....אותן תמונות וסצינות מהסרטים. בקיצור, מה שאני מנסה לומר זה שהתגעגעתי לכולם/ן ואשתדל להיות יותר מעורה בפורום עד כמה שזה קצת ק שה בגלל הלוז הצפוף
...מה שלום כולם?מה חדש?רואה ונהנה מהתמונות שליאור הוספת פה עם טום ג'ונס....אחלה תמונות של זמרים אגדיים....לאחרונה שמעתי את השיר של אלביס never again מ1976 נדמה לי שהוא שיר ענקקקקקקקקק
וגם הופעה חיה מ1958 שהוא מבצע שירים כמו מייבלין של צ'אק ברי ועוד
שיהיה לכולם/ן ערב טוב ומהנה. לצערי אני סוגר שבת אז אהיה פה רק ביום ראשון בעזרת השם
אוהב את כולכם/ן
מה שלומכם/ן?מקווה שהכל בסדר. נעדרתי שוב לזה זמן רב עקב הצבא אבל חזרתי שנית....ולא זה לא הקאמבק של 1968(טוב לא נולדתי אז) ולא זה לא המהפך של 77(גם לא נולדתי אז) ולא זה לא המהפך של כוכב נולד אלא פשוט חזרתי לפורומו האהוד של המלך אלביס אהרון פרסלי זכרונו לברכה