ערב טוב לכולם/ן!!!!

qui saura

New member
ערב טוב לכולם/ן!!!!

מה שלומכם/ן?מקווה שהכל בסדר. נעדרתי שוב לזה זמן רב עקב הצבא אבל חזרתי שנית....ולא זה לא הקאמבק של 1968(טוב לא נולדתי אז) ולא זה לא המהפך של 77(גם לא נולדתי אז) ולא זה לא המהפך של כוכב נולד אלא פשוט חזרתי לפורומו האהוד של המלך אלביס אהרון פרסלי זכרונו לברכה:) ביום שני שעבר מלאו לו כאמור 72 שנים למותו-באותו זמן הייתי במשמרת אבל כל היום נזכרתי באותם שירים אהודים של המלך....אותן תמונות וסצינות מהסרטים. בקיצור, מה שאני מנסה לומר זה שהתגעגעתי לכולם/ן ואשתדל להיות יותר מעורה בפורום עד כמה שזה קצת ק שה בגלל הלוז הצפוף:)...מה שלום כולם?מה חדש?רואה ונהנה מהתמונות שליאור הוספת פה עם טום ג'ונס....אחלה תמונות של זמרים אגדיים....לאחרונה שמעתי את השיר של אלביס never again מ1976 נדמה לי שהוא שיר ענקקקקקקקקק:) וגם הופעה חיה מ1958 שהוא מבצע שירים כמו מייבלין של צ'אק ברי ועוד:)שיהיה לכולם/ן ערב טוב ומהנה. לצערי אני סוגר שבת אז אהיה פה רק ביום ראשון בעזרת השם:) אוהב את כולכם/ן:)

שלום וברוך השב

שמח שאתה איתנו שוב לגבי ההופעה שציינת: עם השיר מייבלין זה לא מ 1958 זה מ- 1954 !!! אין הקלטות שיצאו מהופעות מ- 1957 ! למעט אולי בודדים באיכות ירודה... ב- 1958 אלביס לא הופי כלל אלא רק לצילומי הסרט: "קינג קריאול" ינואר פברואר. מארס 1958 אלביס התגייס... ליאור

y g e p

New member
ברוך השב../images/Emo195.gif

המון הצלחה בהמשך הצבא... ורגע אני רוצה להבין אלביס לא הופיע בזמן שהיה מגויס?? ותקליטים הוא הוציא לא? הוא היה שולח לפריסליה כל הזמן שירים שלו....לא?

תודה פרסילה וליפית הנה פרטים...

פרטים על 1958-1959 : באותה התקופה שאלביס היה בצבא למעשה ממארס 1958 עד מארס 1960 הוא הקליט רק בעת חופשתו ביוני 1958 5 שירים: I need your love tonight A big hunk o love Aint that loving you baby Now & then theres a fool such as i I got stung כל השירים מלבד: Aint that loving you baby יצאו באלבומו: 50,000,000 elvis fans ב- דצמבר 1959 השיר האחרון יצא בתקליטון ב- 1964 ובאלבום: תקליטי זהב מספר 4 ב- 1968 בעת שרותו הצבאי חברת RCA הוציאה תקליטונים ואלבומים של אלביס כמו השיר: לילה אחד One night שעוד הוקלט ב- 1957 יש כמובן גם כמה הקלטות בייתיות ב-9 \ 1958 שאלביס הקליט בבית חברו: אדי פאדל ליאור

Jen74

New member
../images/Emo140.gifברוך השב../images/Emo13.gif

אם תרצה, שלח לי במסר את הכתובת הצבאית שלך ואני אשמח לשלוח לך חבילה "אלביסית" לבסיס, אם אתה מעוניין בכך.
כל הכבוד לצה"ל

למעלה