ערב טוב לכולם/ן

ניקולי

New member
ערב טוב לכולם/ן

אז.. ככה.. היום קיבלתי טלפון ממאו יין..והיא טענה שבקושי רואים אותי כאן.. נכון, בצדק!! אבל מה אני יכולה לעשות?? אני בקושי נמצאת כאן בגלל שאני כ"כ עסוקה.. גם בבית גם בעבודה.. גם החופש של הילדים.... למען האמת אני גם קצת מוטרדת.. אני צריכה לעבור איזשהי בדיקה ואני פוחדת.. חוץ מזה שאני מאוד מאוד רוצה להיות בהריון ולהביא לעולם ילד נוסף שיהיה ילד ראשון ליהודה ואח שלישי לילדיי.. אבל גם זה עוד לא בא ואני כ"כ רוצה אתם לא מתארים לעצמכם עד כמה.. אז זהו ש...הכל ביחד כזה..אתם בטח מבינים אותי נכון??? ואני מקווה שאתם לא כועסים שלא יוצא לי להיות כאן יותר...(יותר פעמים).... אוהבת את כולכם ותמיד איתכם....
היכונו למפגש נוסף.. שיהיה בקרוב.....

GALI02

New member
מה פתאום כועסים??!!!!!!

ומה באמת יהיה מפגש בקרוב??!!!!!! אולי אני סופסוף אוכל להגיע כי הקורס שלי נגמר שבוע הבא!!!!!!!! וניקולי...
יהיה בסדר. את תראי!!!!!!!!

Crossface

New member
מתים עלייך ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

אין סיבה לכעוס אלייך ניקולי מה שלומך? הכל טוב? בהצלחה עם הניסיון להריון מה קורה גילי מתוקה? הכל בסדר? אני מקווה שכן, איך היה המבחן? יש לי קצת עידכונים בקשר אלי (כן, זה קשור לXית) אבל אין לי ממש זמן אני מצטער, אבל בהזדמנות הראשונה אני אספר לכם בנתיים שולח לכולם
(יאללה חיפה!!!)

GALI02

New member
חחח בדיוק כשעמדתי לשגר

הודעת:"איפה אביחי?" שלומי מצויין. המבחן שהיה לי שלשום היה סימולצייה והלך לי לא רע. המבחן הקובע הוא יום חמישי הבא... ואחרין שלומי יהיה עוד יותר טוב. מה שלומך?! אני מבינה שהיית עסוק בימים האחרונים
מחכה לשמוע ת´עידכונים... ובאמת שכיף לי לראות אותך כאן...
לילה טוף!!!

למעלה