ערב טוב לכולם....וזה הסיפור שלי.

EventHorizon 2

New member
ערב טוב לכולם....וזה הסיפור שלי.

שמי רינת ואני בת 23..בהריון בשבוע 34 . אמי נפטרה מסרטן "מעי הגס" לפני כשנה וחצי אחרי 3 שנות סבל.(במותה הייתה בת 48) וזה מדהים כמה דברים קרו בשנה וחצי הארורות האלה. אחותי נכנסה להריון חודש לאחר מותה וזה אחרי שנתיים של ניסיונות וטיפולים. אני התחתנתי חודש לפני שנפטרה.ולאחר כחצי שנה קנינו בית לאחר שנה של חיפושים.התחלתי ללמוד נהיגה.קודמתי משמעותית בעבודה.והכי הכי חשוב..נכנסתי להריון. וזה פשוט כל כך קשה לעבור את כל זה ללא אמא(במיוחד שהייתי קשורה אליה כל כך),כל בדיקה שביצעתי וכשגיליתי שיש לי בן..כל כך רציתי לשתף אותה אך זה היה בלתי אפשרי! אני כל כך שמחה על קיומו של הפורום הזה ,שאפשר לשפוך את הלב עם אנשים שיכולים להבין ולהזדהות עם מה שאני מרגישה!

היי רינת, ברוכה הבאה !

קודם כל מזל טוב! עושה רושם שהחיים שלך בשנים האחרונות הם מעין "רכבת הרים" - הרבה שמחות, אבל עצב אחד גדול לצידן. אני מניחה שתקופת ההריון היא תקופה רגשית במיוחד, שהחסך מורגש בה עוד יותר. אנחנו כאן בשבילך, אני בטוחה שתפגשי כאן בנות שעברו את החוויה של לידה ללא אם, וגם מהשאר לבטח תקבלי אוזן קשבת וכתף תומכת. ואולי דודידו יהיה התינוק הראשון של הפורום ... ראיתי שהלידה צפויה ממש עוד חודשיים.

חולפת2

New member
היי רינת! מאוד מאוד מבינה אותך,אבל

הנה-שנה חדשה בפתח ויחד עמה יגיע גם דודידו ,יכניס לך אור ,יביא לך שמחה. נכון-השמחה לעולם לא תעטוף לגמרי את העצב,אבל אם תקראי את השרשור מאתמול,תראי שכל חיינו אנו נעים במעגלים שהעצב והשמחה שזורים אחד בשני. ו.......ברוכה הבאה
, ומאחלת לך מכל ה-
שתעברי את ההריון בקלות,שתהיה לך לידה קלה,ותדעי רק טוב! בעצם,את לא הולכת לשום מקום,לא? אז נחכה לדיווח.

EventHorizon 2

New member
עוד חודש ושבוע ליתר דיוק..אבל>>>

אני ממש שמחה שקיים פורום כזה שאפשר לתמוך ולהיתמך.

רינת

כל כך מבינה לליבך. אך אני מצאתי דווקא דרך האמהות "קשר" אל אמי והזכרון שלה הפך למשהו שמח. כששרתי לילדי את השירים ששרה לי, או כשסיפרתי סיפור שסיפרה, או סתם חוויה משותפת עליה סיפרתי להם, התחברתי אליה דרך השמחה ופחות בדרך העצב שהיתה לי עד היותי אם. מתוך החסר מצאתי את הדרך אליה - דרך ילדי ודרך היותי אם בעצמי. אני בטוחה שתמצאי את דרכך וגם אם יש רגעים (כה רבים...) שהיא תהיה חסרה לך, נסי להתחבר לזכרונות מהצד של השמחה - זה יכול להקל במקצת על הכאב. והכי חשוב שיהיה לך ב

nofaritrit

New member
היי רינת...

אחותי ילדה בת לפני חודש והחיסרון של אמא שלי היה מאוד בולט. בפרט שאמא שלי מאז שהיינו ילדות היתה מספרת לנו איך זה יהייה שיהייו לנו ילדים והיא תעזור לנו איתם. ובכן היא לא היתה בארועים חשובים מאוד בחיינו וגם אבא שלי לא היה שם ממש. אני מנסה לעזור לאחותי עם זה ואני מקווה שיש לך משפחה תומכת ומבינה . בכל מקרה אני מבינה אותך מאוד .זה באמת עצוב , מודגש וחסר יותר בארועים החשובים בחיינו.

בנדיתה

New member
בוקר טוב ומזל טוב ../images/Emo24.gif

אני כ"כ מזדהה עם התחושות שלך של הצורך לשתף את אמא, מה גם שהסיפור שלנו מאוד דומה (הגיל שלי באובדן וגילה של אמי וכך גם הסיבה). כל כך נכון שאנחנו מגמדות את כל האירועים שלאחרים הם החשובים בחיים ולנו הם עדין קשים כי על אף השמחה בלידה ובחתונה ובקידום יש חוסר גדול ותחושה של ארעיות. ולי כואב מאוד שיהיו לי ילדים לא תהיה להם סבתא ולא תהיה לי יד מכוונת. אבל לי נראה שיש לך משפחה חזקה כי עובדה שהמשכתם בחייכם ולא שקעתם למרות שזה נורא קל ואת צריכה להסתכל על זה כנכס. אני אישית מאמינה שהכל היא רואה והכל היא יודעת ואני בטוחה שגם את מרגישה ככה. אני מאחלת לך לידה קלה והמון אושר.

EventHorizon 2

New member
בננות....>>

קמתי לי לפני כשעה מהשינה אחרי לילה מלא חלומות עליה(כנראה מרוב ההתעסקות בפורום) וקראתי את כל מה שכתבתם..ובין לבין מנגבת לי דמעה. וזה עשה לי ממש טוב לשמוע שסוף סוף יש אנשים שמבינים ללבי. כי עד עכשיו זה ממש לא היה,כל החברות שלי והמכרים היו אלה שרק הקשיבו והרבה לא היה להם מה לאמר או לייעץ..ועצם המחשבה שיש חוסר של הזדהות. אני באמת מודה לכולם על העידוד ומאחלת שיהיה לנו רק טוב..שנצליח להתגבר על המכשול הזה של חיינו(בת ללא אם)ושיהיה סוף שבוע רגוע ונעים!!!

Liora75

New member
אני

יש אי שם מישהו חושב עלייך מישהו רוצה אותך נורא יש אי שם מישהו אוהב אותך נורא ותמיד יהיה איתך בטוב וברע תיזכרי זאת,
חיבוק|

Gali1973

New member
ממש איחוד משפחות

ממש צירוף מקרים שמכל הפורומים אנחנו נפגשות דווקא כאן, או שלא... מסתבר שמה שבוער בליבך-בוער בלב כולנו. ומה שצורב את נשמתך, צרב גם את שלנו. החוסר והבדידות היא לא רק מנת חלקך, אלא גם שלנו. ואין באמירותיי אלה מן הרצון להפחית מכאבך אלא לתת כתף תומכת משלנו. נשיקות.

EventHorizon 2

New member
גלצ'וק...

כנראה שאם מכל הפורומים אנו נפגשות דווקא פה-סימן שפורום זה מדבר אלינו יותר מכל, אם כי אנו נקראות כשם הפורום"בנות ללא אם". ומה שמייחד פה את האנשים זה כאב משותף ומן דרך של פורקן עצמי ע"י זה שאני מספרת את הסיפור האישי שלי וכי אני יודעת שמי שקורא אותו אכן מבין ללבי. וגלי-לסיום...לא היה בי שום ספק כי ניתנת לי כתף להשען ולהיתמך! אך גם יודעת אני כי אותה כתף שהציעו עבורי עמוסה היא בעול ובכאב של מישהו אחר... בעול ובכאב שלכם! לילה טוב לך לצחי ןלמלאכית הקטנה

Liora75

New member
יקירתי

אכן אנו ניפגשות בפורום זה אחרי שרינת הפנתה את תשומת ליבי לקיומו, כאן אני אכן יכולה לשפוך את כאב ליבי ויגוני בלי להכביד על אף אחד כי מי שקורא זאת מעוניין לקרוא זאת ואני כך מרגישה טוב יותר נשיקות ליאורה

למעלה