ערב טוב לכולםם

ערב טוב לכולםם

רוצה להודות לכולכם על המילים על השתתפותכם איתי בצערי ועל המילה החמה שלכן ולו הוירטואלית. והלואי ולא נדע עוד צער. מתנצלת מראש אם לא אגיב לשירים אתן לעצמי כמה ימי מנוחה על מנת שאוכל להתרכז במילה הכתובה.הספד לאימי בחייה לא רציתי ללכת בדרכה רציתי לסלול לעצמי את הדרך אך דרכי נכשלה- פסעתי תמיד בדרכה. הדרך אותה סללה אימי לא תמיד היתה קלה עבורי, לא אחת קיטרתי,בכיתי,האשמתי על הדרך הקשה- אותה סללה אימי עבורי, תמיד הפניתי אצבע מאשימה כלפיה,כלפי,כלפינו על שלא ידעה לבחור נכון את דרכי. ולא אחת ראיתי דוק לחלוחית על עיניה של אימי,כאומרת: "ביתי...בין כל הדרכים שניתבתי בהן סללתי לך דרך אחת, ויתכן הדבר כי הדרך אותה בחרתי עבורך היא אומנם דרך לא קלה ואפילו קשה היא, אך היתה זאת הדרך הטובה- מבין כל הדרכים הקשות" בחייה,לא רציתי לצעוד בדרכה, ועתה כאשר אימי נאספת אל דרכה האחרונה, ביגון אנו פוסעים ומלווים את דרכה. ואם בחיינו לא השכלתי להבין ולמחול הנה כאן... בזה המעמד מבקשת אני סליחה! סליחה על חוסר ההבנה סליחה על המאבקים בחיינו, סליחה! והיום... כאשר אני באמצע החיים רציתי לביתי את דרכי להנחיל אך עם קשה עורף הוא דור ההמשך ולי לא נותר,אלא את דרכם לברך. וגם אני... כשאיאסף אל דרכי האחרונה אותיר מאחורי אבני הבזלת שפרצו מתוכי כלבה מהר הגעש ויותירו עקבות היותן ואדע... כי זאת היא הדרך! זאת הדרך אותה אימי בחייה הנחילה עבורי, והשלשלת נמשכת!

תפילה אילמת

תפילה אילמת. מתוך שפל המדרגה זעקו עינייך הדומעות להיאסף אל בורא העולם- כאילמת... התחננו הדמעות. אך שערי השמיים היו נעולים. מפיך אין יוצא ואין בא גוף עם נשמה שותקת בתפילתך מתכנסת ומחרישה. אך שערי השמיים היו נעולים. אגלי טל הזולגות מעינייך עדייך עד כמה רצית... להפטר מייסורייך. אך שערי השמיים היו נעולים. ואני... הנמצאת בתווך-אך מהצד מנסה נואשות להושיט יד אך קטונתי... קטונתי לגאול אותך מיסורייך קטונתי לגאול אותך ממכאובייך נפתחו שערי השמיים... אל ארץ לא נודעת מתוך שפל המדרגה לאיטך עולה ומטפסת נשמתך- על כנפי השכינה. נפתחו לכבודך שערי השמיים.

פנינת..

כבר נאמרו על כך תילי מילים אבל,הוא אבל,הוא אבל. אבדן,הוא אבדן-ואין מנוס אולי כעת,רוחך תזדקף מהשפעתה הן בזאת רצית,נכון ?

מרק...../images/Emo8.gif

שלושים וארבע שנים מפרידים בין הפרידה של הורי אין ספק שאבי נפרד מהעולם בגיל צעיר ואמי זכתה לאריכות ימים. יודעת אני כי אנחנו נמצאים כאן על זמן שאול. אך מצרה אני על כך שלא יכלה ללכת בשקט בשקט אלא נאלצה לעבור 7 מדורי גיהנום.

חן (*_*)

New member
פנינת יקירה ../images/Emo24.gif

אין מילים בפי לנחם אותך באבלך מי כמוני יודעת שגם מוות צפוי כואב עד בלי די מקווה שהזמן החולף יקהה במעט את הכאב

חן תודה לך על הכללללל

חן הריקנות היא שלנו. הכאב הוא שלנו של מי שנותר מאחור. ועד כמה שדברי ישמעו נוראים עבורה טוב הדבר שהיא הפסיקה לסבול.מתוך עיניה חן ניתן היה ליקרוא כי עדיפים מותה מחייה הלא חיים. שוב תודה לך חן

למעלה