ערב טוב לכולכן

יפעת99

New member
ערב טוב לכולכן

מאז התגלו לי הפסים והשימחה הכרוכה בכך יחד עם הפחד שוב מפני הלא ידוע אולי שוב תיהיה לי הפלה טיבעית אני לא מרגישה מספיק בשלה עדיין לעבור לפורום ה"מתקדם". כניראה תהליך שאני אצטרך לעבור עם עצמי. ובנתיים אני נשארת אתכם אני מקווה שזה לא מפריע לאף אחת מכןותמשיחו לפרגן לי גם אם אשאר אתכם. אז כך מאתמול יש לי בחילות ולפעמים הקאות מה שלא היה ליבשני ההריונות הקודמים והיום שיא הקטע פתאום התחשק לי בורקס גבינה ובעלי הנחמד עזב הכל ילדים וכו' והלך להכין לי פתאום היה לבורקס טעם מה זה טעים כולה בורקס שקונים קפוא ומחממים בתנור לא משהו גורמה. לגבי המילחמה שלדעתי הלחץ הזה יגרום לי להשאר אתכם עוד זמן רב ולהפיל שוב . היום החליטו כי אנו צרכות לתרגל על הילדים הלבשת מסכות ללא הזאקה תרגולת על יבש כפי שנקרה , נלחצתי מאוד לקח לי עשר דקות להלביש חמש ברדסים אני מאוד דואגת מהמצב מה גם שהורים לא מוכנים להרתם ולעזור. הלחץ הזה הורג אותי וחוץ מיזה מחר אני אצל הרופא שלי לקחת בדיקות ולעשות בדיקת דם לראות מה מצב הבטא שלי. לילה טוב אחרי כל הסיפורים שלי. אתכם תמיד יפעת

פּוֹנְג

New member
בואי שבי איתנו ../images/Emo13.gif

אבל אם את רוצה, אני מוכנה ללכת לפורום שם ולפרוס שלך שטיח אדום ולעשות לך את הכניסה קלה יותר. ושתדעי לך, מקבלים שם מלא בלונים וחיבוקים כשמודיעים על הריון חדש.
אבל מה שכן, את חייבת להרגע קצת. מאחלת לך הרגעות קלה ותוצאות מצויינות.

m i c h a l y

New member
יפעת יקרה

אין לי הרבה מה לענות כי כל מה שתארת נשמע כל כל הגיוני ואמיתי. החששות שלך הם חלק בלתי נפרד מההריון הזה, ואין לי אלא להציע לך לתת מקום לרגשות אלה, ולהוסיף עליהם עוד הרבה רגשות חיוביים שיחזקו אותך. תמיד תמיד יש לך מקום כאן איתנו

m i c h a l y

New member
כל כל?????

מה קורה לי? כל כך.... וחוצמיזה קודם זה נקטע לי באמצע, אז - תמיד תמיד תמיד יש לך מקום כאן איתנו
מיכל

Gill Gallad

New member
יפעתי יקרה! ../images/Emo24.gif

פחדייך מההריון מובנים לי מאוד! החשש להפיל שוב בודאי ישתק גם אותי. אם זה נותן לך הרגשה טובה יותר להשאר פה אתנו עוד קצת אנחנו רק נהנים מחברתך! אולי אחרי האולטרסאונד הראשון הפחדים קצת ירגעו. בתקווה שלא יהיו הפתעות מרות אלא רק בשורות טובות!!!

למעלה