דרך איזו כתובת נכנסת? האתר כרגע בהקמה ורוב התוכן שלו נמצא על הפורום הזה. אני לא ממש יודע, הוובמאסטרית כרגע בעיצומה של תקופת בגרויות ומשהו כמו שבוע אם אני ךא טועה כבר לא ראיתי אותה בפורום.
הכתובת שהופיעה לי בחיפוש של תפוז: NOAR-MERETZ.ORG.CO.IL דווקא היה כתוב שם שהוא כבר באוויר ואפילו יש לו 100 אחוזי רייטינג! טוב, אני אצטרך להסתפק במידע מהפורום. תודה לך.
האתר מוכן (לפחות חלקית), אבל ישנם כמה דברים חוקיים שצריך לברר לפני שמעלים אותו בצורה רשמית, לכן כרגע הכתובת היא חסויה, והדבר הקרוב ביותר לאתר הנוער - הוא הפורום הזה.
אני רוצה לדעת יותר על האידיאולוגיה שעומדת מאחוריכם, על הפעולות של נוער מר"צ, איך מצטרפים, מצע המפלגה. אולי יש איזשהו מקור נוסף מלבד אתר הנוער שאני יכולה לפנות אליו. אם לא אני אשמח לקבל מכם קצת מידע.
אז ככה מידע לא דרך האתר את יכל למצוא אצל כל פעיל.... את מוזמנת לפעולה אנחנו לא נושכים (טוב נו חוץ מסניף באר שבע) לשאול שם לדבר לראות ואם תביאי כיבוד אז גם לאכול (אלא אם כן יהיה ש"ש שיחשוב אחרת ויהנה לבד) בכל מקרה תצרי קשר icq# 5321522 או במסרים או [email protected] עמרי
אתר נוער מרצ בהקמה ...האמת שדיי בסוף יש עוד כמה בעיות שמעקבות. לזמן קרוב זה קישרנו את הכתובת ישר לפורום כדיי שאנשים לא יגיעו סתם לאתר חסר תוכן או לא מסודר תשאלי כל מה שאת רוצה פה ! נשמח לענות