ערב טוב לכוווולם

ערב טוב לכוווולם

פנינושקה שמחה לשמוע שעפת טיפה ברוח זה כל כך כייף!!! ושיש צעיף סביב הצוואר, אין חשוב מזה (אולי גם כפפות) אני מקווה שכולם מתכוננים לקראת החצי הוריקן שמתקרב אלינו הלילה הזה. אני קשרתי היטב את הערסל כנ"ל לגבי הבלונים. אני ממש ממש ממשששששששש מקווה שתהיה רוח חזקה. אממממממ אין לכם מושג איזה כייף זה לעוף חזק. רק טוב!!!

ברררר...קרררררר

מרוב שהצעיף שלי הקשור לצווארי, שנקשר גם לכיסא, קשורים זה לזו זה בזו,זה עם זן כל כך חזק היה לי קשה להחלץ מהקשר גורדי שלהם,באתי לכאן ממש בזחילה
מה לדעתך אני צריכה לשים כעת על הצוואר שלי הקשור לכיסא באמצעות הצעיף? על מנת שלא לעוף גם היום מהמרפסת,מבעד לתריסים? האם דבק שני חומרים יעזור במקרה הזה? לילה טוב לכולםםםםםםם בטח עד שהלילה טוב שלי יגיע אליכם כבר יהיה בוקר

מה פתאום דבק? ../images/Emo3.gif

פלסטלינה אדומה! יווווווו כזה כייף לשבת עם גושי הפלסטלינה ולעשות מהם צעיף או סודר או כיסא ועץ וגם כוכב בודד רק טוב!!!

שאול4

New member
בוקר צח בוקר זך../images/Emo183.gif

הנה עוד יום חורפי כמו שאני אוהב, הרבה גשם בחוץ ולא נורא. בעיקר שיתוף את כל הלכלוך והזוהמה באוויר. החורף שעבר לא היה גשום כלל, ומפלס מי הכינרת כמעט ולא עלה. בתקווה שהחורף הזה יהיה גשום מאוד, ומפלס מי הכינרת יעלה לשיא שלא היה כמוהו מאז ועד היום! [URL='http://'] המשך יום חורפי וחמים על כל בית ישראל!![/URL]

למעלה