ערב טוב לך!!!

GIPSY

New member
ערב טוב לך!!!

אני סובלת מאסתמה ובנוסף לאנילציה ולמשאף בו אמר לי הרופא להתשמש רק במקר חירום, הוא נתן גם סרבנט דיסקוס ופליקסוטייד 250 דיסקוס בהם הוא אמר לי בפועל להשתמש פעמיים ביום. שאלתי היא האם ניתן ליטול את שני הדיסקים בזה אחר זה יחד. בתודה מראש ושיהיה לך ולכולנו ערב טוב, שקט, רגוע ובטוח עד כמה שאפשר וניתן.

לגבי התרופות לאסטמה

היי ג´יפסי א. בהחלט ניתן ליטול את הדיסקים בזה אחר זה. אין שום בעיה. ב. ישנו דיסק בשם Seretide שמכיל את שני החומרים ביחד, גם זה של ה-Serevent וגם של ה-Flixotide, ואפילו באותו ריכוז. צריך להתיעץ עם הרופא כי אולי שילוב של השניים באותו דיסק יהיה יותר נח. בברכה ישראל

GIPSY

New member
היי ישראל../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif ושבת שלום!!!

GIPSY

New member
היי ישראל בהמשך לתרופות לאסטמה

צהריים טובים לך ושבת שלום!!! רציתי עוד שאלה אחת קטנה בנושא; במקביל לדיסקים אני מקבלת גם אינולציה של סודיום כלוריד 0.9% בכמות של 1C.C יחד עם תמיסת וינטולין להנשמה בכמות של 5C.C על כ- 2ml מים ומשום מה מיד לאחר מכן אני מקבלת תיאבון מוגבר עם התקפת רעב כאילו לא אכלתי מזה כמה ימים טובים כשלכל זאת בנוסף מתלווה תשוקת יתר לפחמימות ובעיקר לשוקולד - וזה כמובן בלתי נשלט. רציתי לדעת עם יש קשר בין הדברים (כי לפני נטילת התרופות התופעות הנ"ל לא היו קיימות אצלי) והדבר מדאיג אותי מכיוון שגם כך אני כבר סובלת מעודף משקל גבוה ואני חוששת שזה יחבל לי במאצמי הדיאטה שאני נתונה בה כרגע וכבר ניראת כמו איזה זחל"ם קטן....
אז תודה לך מראש ושיהיה לך ולכולנו המשך סוף שבוע ושבוע טוב, שקט ורגוע עד כמה שאפשר וניתן, GIPSY (ניבה)

לגבי האסטמה והתקפות הרעב

היי ג´יפסי לצערי אין לי עיצה רפואית איך אפשר להמנע מכך. מבחינה מעשית תוכלי לנסות לעשות את האינהלציות לאחר האוכל. כך לפחות את כבר תהיי שבעה ואולי זה יפחית מעוצמתו של התקף הרעב שלאחר האינהלציה. מקווה שזה יעזור ישראל

GIPSY

New member
היי ישראל -גם אני מקווה ו-../images/Emo51.gif../images/Emo140.gif

למעלה