ערב טוב, יש לי שאלה!!!

M י ר ב

New member
ערב טוב, יש לי שאלה!!!

עכשיו ראיתי את התוכנית של גיא זוהר בערוץ 10-תוכנית שאני מאוד אוהבת. מי שלא מכיר זו תוכנית של מבזק החדשות שהיו באותו היום, ולא כולם שודרו... בקיצור יקיריי, בגלל זה אני שואלת אתכם, היתה שם כתבה על בחורה בת 25 אם חד הורית לשני ילדים, שבנוסף לכל הצרות גם חולה אפילפסיה. אמרו שם שהמדינה לא יכולה להעסיק אותה בגלל שהיא חולת אפילפסיה - יש חוק כזה??? זה אומר שיש לה אפילפסיה חזקה בטח,לא...? ההוצל"פ עיכלו לה את הדירה מרוב החשבונות שלא שולמו, לקחו לה את הילדים והיא מנסה "להשתקם כלכלית" ע"י ירידה לזנות... רציתי לשאול אתכם-האם המדינה יכולה לא להעסיק חולה אפילפסיה? ואם מותר לא לעשות כך, האם "מדינת הרווחה" לא צריכה לסייע לה כלכלית? עזבו את עניין הילדים לשם הדיון, אני לא תומכת בזה שכל אחת שתרצה לקבל כסף מהמדינה תשריץ ילדים חופשי
אני מדברת רק על עניין האפילפסיה המשך ערב נעים לכולנו

rosmarin

New member
למירב-רואים 5-5 מה שלומך

בעקבות הפניה שלך בהחלט יש הפליה בקבלת עובדים אפילפטים למנגונני המדינה אני עד והתנסיתי בכך לצערי מאידך למרות שישנה התקדמות בעניין אבל עדיין אנו רחוקים שנות אור מהמצב האידיאלי לצערי כל נכה או מוגבל מופלה לרעה והאפילפסיה לא יוצאת דופן ולהשתמש בה כגמיק תקשורתי לרעה ישנם מקרים של אפילפסיה קלים וניתנים לייצוב ואנשים רמי דרג עם אפילפסיה עובדים במנגנוני ממשלה שניכנסו "בדרך לא דרך" לי ניראה שהבעיה הינה שלה ולא האפילפסיה ולצערי הרב היא משתמשת בה לרעה כדי לרצות את כשלונה

M י ר ב

New member
למה 5-5? למה להוריד לי? ../images/Emo123.gif

לא מאמינה שהיא משתמשת בזה כתירוץ, אין לי ספק שהיא מעדיפה עבודה אחרת על זנות. היא בעצמה אמרה את זה...

moribat

New member
כאילו שאנחנו לא יודעים שעם כל החוקי

היפים והנאורים, לא מעסיקים חולי אפילפסיה. תרוץ? כשיש ילדים ואין מה לאכול, ואופסות כל התקוות והכל שחור, פונים לגרוע מכל. ליבי ליבי עם הבחורה הזו.וזה ממש לא הכישלון שלה.זה הכישלון של המדינה, ושל החברה אוכלת האדם ורומסת את החלשים, החולים, הקשישים, וכל מי שלא בגדר "הנורמה" והמקובל.

rosmarin

New member
5-5 זה לשמוע טוב

5-5זה לשמוע אותך טוב ו6-6 לראות אותך טוב- אז מה צריך יותר

המדינה מחוייבת על פי חוק להעניק

קיצבת נכות במקרה של אפילפסיה קשה וקיצבת ילדים. ולכן כאשר מדברים על ירידה בקיצבאות הילדים כפי שקורה בשנה האחרונה הנפגעים ביותר הם אנשים כדוגמת האישה בכתבה. אנחנו מטפלים באנשים באמצעות העובדים הסוציאלים באי"ל גם באנשים שכמעט הגיעו למצב הזה ומצליחים במידה זו או אחרת למנוע הדרדרות קשה.

מישהו ראה את הכתבה ויודע מה

היא למדה או יודעת לעשות? באיזה תחום היא חיפשה עבודה? אני רואה שלימור הגיבה לכתבה כי ליגאל מאוד קשה למצוא עבודה כשהוא אומר שיש לו אפילפסיה. ומה שעוד, אולי בגלל המצב הקשה באופקים היא תסכים לצאת משם? אני חושבת שאנחנו צריכים להגיע אליה אם היא אומרת שזה בגלל האפילפסיה שלא מקבלים אותה לעבודות. זו קטסטרופה. מירב המון תודה על שהעברת הנה את המידע,אולי אנחנו נצליח לעזור לה, מי יודע?

למעלה