my day...
בבוקר קמתי רגיל,בשש בבוקר. למרות שהייתי בחתונה יום לפני. עזרתי לאחי קצת לסדר ולחפש דברים כדי לקחת לצבא>< כי החכם הזה לא מאורגן בשיט! אבל חפיף! הגעתי לביה"ס...
שעה ראשונה ספורט. עשינו חזרות על כל מיני תרגילים. היה מצחיק!
שעה שניה תנ"ך. אבל המורה לא באה אז היה ספרות. דיברנו קצת על זה שביום חמישי לכנס מתגייסים אפחד לא בא חוץ מ8 מהכיתה שלנו ו4 מהכיתה במקבילה.
שעה שלישית ספרות. היה עוד פעם ספרות,למדנו. ובאמצע המחנכת שלנו של שנה שעברה{שחינכה אותנו 3 שנים..}באה לביקור עם הילדה שלה. אז דיברנו איתה והיה מצחיק
שעה רביעית מגמה. היינו באודיטוריום. באו אלינו מE THECHER סיפרו לנו מזה. ואז המנהל בא ודיבר איתנו,היה בסדר..
שעה חמישית מגמה למדנו קצת,אבל בתכלס כל השיעור דיברנו על נושאים שלא קשורים
היה שיעור סביר כזה..
שעה שישית תנ"ך. אבל המורה לא הייתה אז היה היסטוריה. ואני סיימתי עם היסטוריה אז הייתה לי שעה חופשת. אז הלכתי למועצה,דיברתי עם המלוות מועצה בקשר להמשך.. היה נחמד
שעה שביעית אנגלית. היינו 4 תלמידות,וביקשנו מהמורה שתשחרר אותנו מוקדם. סיכמנו על רבע לשלוש.בסוף היא שיחררה אותנו בשתיים וחצי. מורה נחמדה
היה שיעור נחמד. אח"כ הגעתי הביתה,התאמנתי קצת בספורט. ראיתי טיוי. בחרתי שיר קצבי לבגרות בספרוט{אגב,אם למישהו יש שיר שהוא לא איטי ולא מהיר מדיי-מבחינת הקצב..לא הזמן,שתגיד לי בבקשה
} אח"כ הלכתי עם אמא לקניות,כי אמא רוצה לקנות אוכל. כי חסר{ממש לא!} וזהו. עכשיו חזרתי. אלך לעזור לאמא,להכין משהו למועצה מחר,ולהטעין את האמפי,זה חשוב! ערב מעולה