היום שלי!
ואיך עבר היום שלכם? עם כאב ראש אחד גדול!,ועם כמה אנשיםן מטומטמים על הדרך><
עשיתם משהו מיוחד? תגדירו מיוחד
סתם,אממ,לא יודעת.. הכל מפורט למטה
קמתי כרגיל,בשש בבוקר. וקמתי עם כאב ראש ענקי בגלל האוטובוס הדפקט!!!!!! {יום שני חזרתי עם אמא שלי מקניות,עליתי על האוטובוס והוא כולו היה מפוצץ,עמדתי ליד הנהג,קרוב לדלת. הוא פתח בתחנה הבאה שלו את הדלת,בתכלס,הוא בכלל לא היה צריך לפתוח,אבל שיהיה><. אז הוא פתח את הדלת והוא פתח את זה על הרגל שלי,כלומר,הרגל שלי הייתה בין הברזל שליד הדלת,לבין הדלת עצמה. הרגל נתקעה שם,וזה כאאאאב!. אז ביקשתי שיגידו ו שהוא פתח את זה על הרגל שלי,ושהרגל נתקעה,אז הוא סגר,ואז פתח שוב וקיבלתי בום ענקי! הדלת נחבטה בעוצמה בראש שלי.ומאז,הראש שלי כואב
} עכשיו נחזור להיום.. אז קמתי עם כאב ראש ענקי,ואני בכלל אמורה להיות בעשר וחצי בביה"ס. אבל רק כי אני צריכה לעשות מבחן חוזר בספרות{המורה רוצה,לי הציון דווקא טוב..}אז אני באה בשמונה וחצי. שלחתי לה הודעה בשבע וחצי שאני מבקשת דחייה ליום ראשון כי אני לא מרגישה טוב. היא קיבלה את זה. אז לבנתיים אכלתי אוכל{אחרי שלא אכלתי יממה...אל תשאלו למה..פשוט לא יצא לי><},ראיתי טיוי,שמעתי מוזיקה ועפתי לביה"ס. ישר שהגעתי המחנכת ראתה אותי{המורה לספרות כע?
}ושאלה אותי מה היה פשר ההודעה,על איזה מבחן לעזעזאל אני מדברת וכו'.. הסברתי לה שזה על "חיזו בטטה."ואז היא נזכרה.. סבבה,היא הסכימה לי שזה יהיה ביום ראשון{שוב!} ואז בהפסקה הייתי עם חברה שלי
שיעור שלישי-רביעי-ספרות,המורה דיברה איתנו. ואז עשתה לנו חזרה לבוחן וכזה.. אז התחיל הבוחן.. הלך דווקא סביר כזה.. מקווה שיהיה בסדר
בשיעור הרביעי לא הייתי בספרות,היתי במועצה. מסתבר שעושים הפסקה מתוקה וכזה. אז ישבנו והחלטנו מה עושים ומה קונים בלה בלה בלה.. שיעור חמישי-תנ"ך. היה משעמם טטטטיייייייחחחחחחווווו! בעיקרון זה בכלל לא במערכת וכזה.. סתם מילוי מקום. אבל היה משעמם היא דיברה איתנו{שוב!}על הבחינת בגרות. ואז על האח הגדול! נמאסססס לי שכללל מורה מדברת על האח הגדול! נמאססססס לי!!!! למה אני צריכה לשמוע על זה!? למה אני צריכה לדבר על זה בכיתה?! למה!?!?!?!?!? מה עשיתי רע לאנושות?
שעה שישית-שביעית-שמינית-פרוייקט. היה מצחיק דווקא,המשכתי להתקדם בפרוייקט... ואז היא שיחררה אותנו אחרי השיעור הראשון,תחילת השיעור השני. היה נחמד! אמרנו שלום למחכנת,דיברנו איתה טיפה על כל מיני דברים ועפנו הביתה{חברה שלי,ילד מהכיתה ואני..שלא תחשבו שיש לי פיצול או משהו
} הגעתי הביתה,הכנתי דברים אחרונים להדרכה ועפתי. הגעתי לשם לפני,מסתבר שמי שמדריך איתי החליט לפרוש מהסיבה שלא ברורה
במילא הוא לא עשה כלום,אז זה לא כזה משמעותי בשבילי. והרכז גם לא הביא לנו בכלל את הציוד,אז מה אני צריכה בכלל>< אחלה רכז יש לי>< בכל מקרה,הייתה פעולה מעפנה. כאילו,הייתה נחמדה.אבךל מעייפת. עשינו להם פעולת אפקט הפחד. עכשיו חזרתי. והראש מתפוצץ ליייי! אני רוצה לישון,ואני רוצה שהכאב יעבור לי כבר! בבקשה! יש לכם אולי רעיון איך להעביר את הכאב ראש שלי,אבל בלי לקחת כדור,כי אני נגד כדורים! תודה!
המשך ערב מעולה!
מה אתם מתכננים לעשות בסופ"ש? אמא רוצה שאלך איתה מחר לקניות. כי "חסר" אוכל בבית. כל הבית מפוצץ!!!לא מבינה אותה לפעמים><
יוצאים? עם אמא נחשב?
אולי בערב אלך עם חברה לפארק,נראה בחשק.. ואולי למחרת{זתומרת שבת}אלך לבית של חברה שלי,שוב,זה תלוי בחשק...
לומדים? אין ביה"ס,אבל אצטרך לעשות חזרה בספרות... קראתם? קבלו