ערב טוב, חזרתי...

stilgur

New member
ערב טוב, חזרתי...

היי היי... אני... אני אתעדכן במה שעבר עליכם במהלך הסופשבוע !

stilgur

New member
שוב, סיפור...

יום שני אחרי הצהריים יצאתי לכיוון חוף ניצנים, לקראת חשיכה יצרתי מדורה בתוך חצי חבית, הכנתי ``ארוחת ערב`` על סדג` תפוחי אדמה ובצלים חתוכים לפרוסות, ניתן לומר שלמרות שזה היה עם חול וחרוך משהו יצא ללא ספק סביר.. בלילה היה נורא קשה לישון רצוף, שכן שומרי החוף לא נתנו לי להכנס עם האופנוע לחוף אז השארתי אותו על הדרך הראשית וכל ארבע ושליש דקות התעוררתי לראות אם הוא עדיין שם ולא מתעסקים איתו (והתעסקו איתו !), מתישהו בלילה הגיעו למקום משכבי ארבע נערים רוסים בני לא יותר מ-15 התישבו לידי למרות התנגדותי וביקשו ממני לעזור להם ולספק להם סמים, קטעים... מאחר ולא היה לי באותו רגע שום דבר להעביר להם את הדודה ביקשתי מהם לעזוב את הטריטוריה שהשתנתי סביבה ברגע בו התיישבתי שם (מטאפורית). כעבור כמה דקות הם הבינו לבסוף שלא יצא להם ממני חיר ופנו מעליי בברכת ``עזבו אותו, הוא דלוק זה..``, טוב, נו... יום שלישי הקיצותי עם זריחה, דפקתי אחלה מקלחת במלתחות בחוף, קיפלתי את מטלטלי עליתי על האופנוע (להזכירכם קראו לה צ`לסי ! אבל לא יותר, מסתבר שלפני שבוע בערך האופנועית היקרה שלי החליטה להתקשח ולגדול וכך היא איבדה את מיניותה הנשית (לא להעליב)! אז כרגע ``היא`` הפכה ל``הוא`` ואין לו עדיין שם) ונסעתי צפונה לכיוון הכללי של חיפה, בדרך עברתי ביבנה וגיליתי שאהבת נערותי מגיל 13-14 התחתנה, זה היה מפתיע אבל לא מאוד. באמצע הדרך בין יבנה לקיסריה (פחות או יותר) גיליתי כי השרשרת שלי מה זה רפויה, עצרתי בפנצ`ריה השתמשתי בכלים של האיש הנחמד שם ונסעתי שמח וטוב לך לכיוון קיסריה לבקר חברים, בהגיעי קיסריה (החברים לא היו בבית, טסו אלסקה) גיליתי שוב ובאופן מפתיע להפליא כי השרשרת שלי מה זה רפויה בשנית וכל זאת לאחר עשר קילומטר בלבד נכנתי לשדות ים ושם במוסך חביב, איש טוב ועגול שמח לספק לי שוב כלים למשימה, תודה ! מקיסריה המשכתי לזכרון יעקב שם ביקרתי את קברה שטוף השמש של סבתי המנוחה וגיליתי שצמחו לה שני דקלים מהקבר... המשכתי לחיפה ושם פניתי למוסך אופרוד החדש שנפתח שם לאחרונה, ושם גיליתי לתדהמתי כי אני צריך להחליף סט גלג``שים ושרשר... אבל, לא עכשיו, נכון ? אני יכול להשתמש בהם עוד כמה מאות קילומטרים, לא ? אתה יכול אבל תשתדל בלי ווילי`ס ברמזורים... טוב, נו לא התכוונתי גם אבל לא עשיתי יותר ווילי`ס.. לאחר יומיים בחיפה יצאתי צפונה כשאני עובר שוב במוסך, מותח שרשרת מוסיף שמן וכו`... נסעתי בעכו על קו החוף על החול, בדרך עצרתי לדייג ערבי שביקש אש, נתתי לו אש הוא נתן לי שתי סיגריות וקפה שהוא שתה את רובו... המשכתי משם עברתי מטווח של צה``ל ומאה מטר ממני בערך לפתע התרומם לו לאוויר עוף דורס עם מוטת כנפיים של כמעט שני מטר כאשר טופריו נעוצים בגופו המטולטל של נחש באורך מטר וחצי, תמונה מדהימה ! המשכתי משם על החוף דרך שבה ציון, נהריה ולכיוון ראש הנקרה, שם נכנסתי לנקרה מתחת למצפה, דפקתי שם אחלה שנת אחרי צהריים כשהגלים מלחכים את הסלע עליו אני ישן, התעוררתי מתישהו לקראת אחר הצהריים והתיישבתי ליד ארבע דייגים ערבים מנהריה אשר חלקו עימי את סודות הדיג וסיגריות ואני מאידך למדתי ועישנתי, סיגריה אחת לדרך והגיע הזמן לזוז, כביש המערכת למי שלא מכיר הוא אחד הכבישים היפים ביותר שנסעתי בהם מעודי, דרך מדהימה, מלא סיבובים, עיקולים, פניות וכו`.. נסעתי לכיוון קרית שמונה, אנשים הסתכלו עליי ועל האופנוע כאילו לא ראו פלא כזה מעודם (או שהאגזוז עושה מלא רעש...), החלטתי להישאר שם ללילה... בלילה יצאתי לפאב בצומת גומא שנקרא ``שוקו-בר`` מקום נחמד מוזיקה טובה וברמן אופנוען שחזר לאחרונה מחציית היבשת החמישית על אופנוע... שיחות עם הברמן עם היושבים והשותים (והשוטים), לאחר כמה דרינקים חזרתי לקרית שמונה. בוקר טוב, זה היום לבקר ברמה ! מאחר ושירתתי ברמת הגולן יש לי כיוון כללי (כללי ביותר), עברתי דרך הגושרים לחורשת טל ומשם עליתי בצומת גונן, ניסיתי בשביל הנוסטלגיה וסגירת המעגל להיכנס לשני בסיסים ששירתתי בהם, נתקלתי כמובן בתשובה שלילית (שיריון), אז למה יש לי אופנוע שטח ?! ירדתי דרך השטח הקפתי ת`בסיס ובאתי אל מול משטח הטנקים, החיילים מאוד אהבו ת`רעיון למפקדים לא הפריע, רק ביקשו שאני לא המשיך כי יש מטווח עכשיו ! ירדתי מנפח לכיוון מחניים בדרך נכנסתי למפל ג`ילבון, פתחו שם לאחרונה ציר/דרך אדמה רחבה וארוכה כגלות, כמובן שלא יכולתי לוותר על הזדמנות לגלות ארצות חדשות, וירדתי בה... הגעתי למקומות מדהימים ובהם חירבות נטושות עם בריכות דגים שכל מה שאתה צריך מחכה לך שם כדי לחיות בסבבה כמה ימים... המשכתי על השבילים הלא מוכרים ובסופו של דבר הגעתי לגשר בנות יעקב, משם למחניים, חנייה והפסקת סיגריה בדיקת שמן שרשרת וכו`. משם ירדתי חזרה לכיוון גשר בנות יעקב ונכנסתי דרך שביל חדש לירדן, שם בליתי צהריים קסומים במים עשיתי מדורה והכנתי פיתות על הסדג`, בצירוף שימורי טונה ושעועית זו היתה סעודה ראויה לשמה ! לקראת ערב התקפלתי נסעתי לראש פינה לאבטיח קר ומשם לכיוון צמח דרך טבריה, בדרך נכנסתי לחוף שלא הייתי אמור כל כך להכנס אליו, שקעתי בבוץ עם האופנוע והנעליים... עופות ביצה/ים התחילו לתקוף אותי כי כנראה נכנסתי לאיזור הקינון שלהן (סליחה) וזה אשקרה כמו אצל היצ`קוק, הן פשוט צוללות עליי מהשמיים בלי התראה למעט ציוץ שעד שאני מפענח ת`כיוון שלו אני כבר רואה ת`ציפור המחורבנת עשרים סנטימטרים מעל הראש שלי, הבנתי שכאן אני כבר לא חונה, חילצתי ת`אופנוע מהבוץ וסבתי על עקבותיי, עצירה בצמח למנוחה ושתייה ואחר דיונים ביני לבין עצמי בשיתוך המוכרת מהקיוסק הגעתי למסקנה שבא לי בית ושמתי פעמיי לכיוון ירושלים דרך כביש הבקעה ! בחיים שלי לא פחדתי לנסוע בשום מקום, אבל שם היו קטעים מפחידים, באיזה שלב אחד הנערים הערבים המקומיים בשולי הדרך החליט לרגום אותי באבנים, כמובן שהוא לא פגע אבל זה משך את המצערת עוד קצת לכיווני... הגעתי ירושליימה ואני כאן עד הפעם הבאה ! וואלה ? קראתם הכל ? הגעתם לכאן ? סחתיין !!! זה היה ארוך מן הרגיל אבל שווה לאללה ! אז kle לשם יצאתי ומשם חזרתי, לשאלתך... ! עוד משהו, בדרך על פי הצפי נשברו לי ארבע שיניים בגלג``ש אחורי, לא נורא יש עוד 41 ! אני...

stilgur

New member
עובדות...

1. אש זה דבר חם... 2. כדאי לקחת ספר טוב ברוח בטיול (אני בחרתי בתעתועים של ריצ`רד באך). 3. אם אתם מתכננים להדליק מדורה, מומלץ לקחת אתכם מזרק וצינורית גומי איתם אפשר לשאוב דלק מהמיכל וכך להדליק אש בקלות (עצים גם לא יזיקו..) 4. ניתן לסע 800 ק``מ עם ק.ט.מ כל עוד אתם נהנים מזה... 5. כביסה- אם צריך, קחו אבקת כביסה ובכל מקור מים תוכלו לעשות ביד(כביסה) 6. רצוי לשנן שיר או שניים או דיסק כדי לזמזם לעצמכם בקסדה ! 7. follow your heart 8. אפשר לסע בלי כל השיניים בגלג``שים... 9. תמיד לבדוק שמן/מים !!! 10.יחס של 20-21 ק``מ לליטר דלק במהירות ממוצעת של 90 קמ``ש. 11.רוחות צד - ס כ נ ה ! 12.שוטר חיפאי מוותר על דו``ח ובדיקה לאופנוען ירושלמי בטענת טיול... 13.העולם מחכה לנו... 14.לבד זה מאוד נחמד, את/ה נתון אך ורק לגחמות של עצמך. 15.קמח, מים, מלח, שמן ויש לכם פיתות (שוב, כדאי גם אש). 16.סעו בזהירות, סעו חכם ! 17.לא כל מי שחושב שהוא יודע, באמת יודע ! תסמכו על עצמכם... 18.כנרת בסופשבוע... עזבו... 19.לא לכל מה שכתבתי צריך להתייחס (לא בהכרח ברצינות בכל אופן !) 20.יש לי יומולדת עוד 6 ימים ! 21.קחו מכשיר סלולרי, חרף ההתנגדות תמיד טוב שיש אם נתקעים בטיזנילוך... 22.לשים את הידיים על המותניים, לשים את הידיים על הכתפיים, לשים את הידיים על הראש ולספור...1,2,3 23.Big Smile 24.אטמי אוזניים מומלצים לאלו מאיתנו שרגישים לרעש מערבולות הרוח שסובב את הקסדה. 25.אני סתם ממשיך מכח האנרציה ! 26.עדיין סתם... 27.עדיין... 28.זהו, אם אני אזכר בעוד משהו אתם יכולים לסמוך עליי שאני אוסיף... 29.זכרון עוזר, לפעמים מפה קצת יותר (לא בהכרח-משתנה מאדם לאדם) 30.בנוסף לשק``ש קחו גם סדין או משהו, תוסף חימום בלילה, אפשרות צל ביום. 31.מדוזות זה צורב, אבל עובר... 32.לא לשכוח אתם ניידים, לא מחוייבים למקום אחד ויכולים להגיע למקומות שאנשים רגילים (ללא כלי דו גלגלי) לא יכולים בכוחות עצמם. 33.אני כל כך שמח שיש לי אופנוע שטח ! 34.עכשיו זהו... אני...

kle

New member
אתה תותח!!!!!!!!!!!!!!!!

פשוט תותח!!!!! כולי התרגשות מהחוויה שעברת!! :cool: :-() :)

Miss Mor

New member
וואוו

פיצוץ :) וואחד טיול דפקת ומזל טוב! (כן, קראתי הכל)

אחי, מה אתה רוצה? הוא ירושלמי!

ולירושלמים ``יש להם את זה`` ... B-) ספייק (הירושלמי בעצמו)

argos

New member
``אויר הרים צלול...``. תקרא מה כתבתי

לך על שם המשתמש שלך

Miss Mor

New member
שלום שלום

איזה אורח ככה ברחת לנו? איפה טיילת? מחכים לסיפורים עסיסיים :) Miss Mor

stilgur

New member
לא להעליב...

אני רואה שלא הפסדתי שבוע מעניין מידי...