ערב טוב חברים!

HAVA159

New member
ערב טוב חברים!

חברים מה קורה אתכם למה אתם לא כותבים לי שום דבר. emmy חסרה לכולנו היא היתה מאוד פעילה לכתוב לי, אולי מפני שהיא מהצפון כמוני, מה דעתכם. ואת yaely2 למה את לא יוצרת קשר. yaely 2 מה דעתך לעזור לי להוריד סמיילים אני עדין לא יודעת להוריד סמיילים ואם את עסוקה yaely2 אז אולי משהו אחר יכול לעזור לי להוריד סמיילים. אוהבת אותכם .hava

נֵנָה

New member
ערב טוב לך חווה'לה ../images/Emo140.gif

אני מוכנה לנסות להסביר לך במסר, כי ההסבר ארוך מדי ואני לא רוצה להלאות את כל החברים בקריאת ההודעה. אני מקווה שאת יודעת לפתוח את תיבת המסרים שלך. אם לא, כתבי לי בפורום ואני אסביר לך קודם איך לקבל מסרים ... לייצ'יק

נֵנָה

New member
בימבוש יקרה, לא קיבלתי שום מסר ../images/Emo2.gif

אולי תנסי שנית?

HAVA159

New member
בוקר טוב ננה בקשר לסמיילים!

ננה בוקר טוב! תודה על התשובה, את באמת חמודה. אני לא יודעת לפתוח את תיבת המסרים, אשמח מאוד אם תסבירי לי. ננה תודה מראש על הנכונות לעזור. אוהבת .hava

נֵנָה

New member
חווה'לה תסתכלי למעלה מ../images/Emo26.gif../images/Emo70.gif

בפס האפור שמעל הפס הרחב הכתום בצד שמאל מופיעה מעטפה קטנה כתומה ולידה מופיע שם המשתמש שלך ו-0 מסרים. כשיש מסרים המעטפה מהבהבת ובמקום ה-0 יופיע מספר המסרים שמחכים לך בתיבת המסרים. לדוגמא עכשיו יופיע לך ליד המעטפה הכתומה המהבהבת: HAVA159 ומספר המסרים (1 מסרים או 2 מסרים וכו'). תלחצי עם הלחצן השמאלי של עכבר על השם שלך ובתוך כמה שניות יפתח לך חלון המסרים ושם תראי את כל המסרים שמחכים לך כשליד כל מסר מופיע ציור מעטפה כתומה. לחצי עם הלחצן השמאלי על נושא המסר ותוך כמה שניות - לחחכות בסבלנות... כי פעמים זה לוקח קצת יותר זמן, יפתח לך חלון עם תוכן המסר שעליו את יכולה להגיב לאותו כותב ו"שלח" ... אחרי קריאת מסר תיעלם המעטפה הכתומה שלידו . אני מקווה שהסבר זה יעזור לך לפחות לפתוח את המסרר ששלחתי לך ולקרוא את ההסברים לגבי הסמיילים. שיהיה לך בהצלחה
לייצ'יק

HAVA159

New member
../images/Emo51.gifננה יקירתי -סמיילים!

ננה יקירתי! ראשית, הרבה תודה על ההסבר הנהדר והברור. אני שולחת לך כמה מילים בינתיים כי יש לי מפגש עם החברים מהמועדון המיפגש הוא פעם בשבוע והם מחכים למיפגש כמו למשיח. אז ננה יקרה ניפגש בפורום בערב, ושוב תודה. אוהבת .hava

נֵנָה

New member
חווה'לה, האם קיבלת את המסר עם

ההסבר? מקווה שהבנת, מחכה להודעות שלך עם סמיילים
לייצ'יק

למעלה