ערב טוב חברים

ערב טוב חברים

לאן נעלמתם? עוברת ימים לא קלים ... רוצה לשמוע ממכם מתגעגעת

אין שם19

New member
אני מתמודד לבד ובשקט

יו ועוד מעט הסמסטר נגמר ויש מבחנים ויש מבחן ענק בסטטסיטקה והסתברות על חומד שלמדנו ב 3 סמסטרים מת מפחדד(כולם בטוחים שאני יוודע ושולט בחומר אבל אני יודע שהמצב לא טוב בכלל)

הסודהוא בהבנת הנקרא

בטטיסטיקה למדתי באויניברסיטה הפתוחה ולמדי במהלך הקורס שהטריק הוא בהבנת הנקרא או הנקרע !! תלך עם בטחון בעצמך קרא את השאלה בניחותא וחצי מהפתרון בכיסך סטיטיקה זה להציג את הנתונים ככה שהיא יותר פילוסופיה של המטימתיקה ולכן ההגיון פה עובד נהדר , אני מאמינה בך ביכולות שלך , תאמין בצמך ותעשה ותצליח

ברוך הבא

עוד ירושלמי לחבורה הנפלאה שחיה בירושלים המון אור ואהבה ותרגיש בבית ירושלמי מקסים

רוזהלי

New member
ירושלמי ב ד ם

ברוך הבא

em0854

New member
מבחנים

אין שם היקר, יש המון שיטות להתמודד עם חומר למבחן, כשלמדתי ספרנות ומידענות לאחר גיל 50, היה מבחן במיון חומר שממש לא הבנתי את ההגיון שלו. תלמידה צעירה שעד היום אני בקשר איתה הסכימה לשבת איתי לחזרה נפגשנו ליום שלם בחדר המחשבים באוניברסיטה. עברנו על כל החומר וגם היא יצאה נשכרת. שתינו קיבלנו ציון גבוהה מאד . שיטה נוספת היא לעשות חזרה לבד , לבודד את השאלות המציקות ולקבל עליהן עזרה מהמרצה או משאר הסטודנטים בדואר אלקטרוני. בהרבה אוניברסטאות יש אפשרות לקבל חונכים. והדבר הכי חשוב לחשוב מחשבות חיוביות ולגרש את הפחד. המון הצלחה

פשו שי ת

New member
איןשם היקר

בהצלחה בעז''ה במבחן קח הכל לאט ובסבלנות ובעז''ה תצליח
חגית

הרבה בריאות אור ואהבה

שיבואו אליך ימים טוביחיותר אומרים שהכי חשוך רגע לפני עלות השחר מקווה שמחר יגיע אליך יום חדש מלא באנרגיות טובות

חופים05

New member
היי, אכן החבורה הותיקה מזמן לא כתבה

ראיתי אתמול את המסר ממך , נכסתי לכל המתכונים ומקווה שסימנתי כמו שצריך בכדי שתזכי בהכי הרבה לייקים. מגיע לך, את מבשלת חלומי.לדעתי (הדלה כי אינני מומחית) את יכולה בקלי בקלות להצטרף לנבחרת של מסטר שף ולהגיע למקומות הראשונים. אולי יהיה עוד מחזור של תוכנית הריאליטי הזו, לאור ההצלחה הגדולה ברייטינג. מה קורה עם מפגש קבוצתי נוסף? חוזרת לנסות לעניין בפגישה בשישי בבוקר בתל אביב הישנה - איזור רח' ביאליק / נחלת בנימין. מקווה שיגיעו אלייך במהרה ימים קלים יותר ומאושרים. דורית

שיבולת7

New member
אכן..מזמן לא כתבתי..

מחלות חורף של הילדים,עומס בעבודה..אפילו הכלב חולה.. וסתם, עייפות פיסית ונפשית שלוותה בחוסר חשק כללי. היום יום ההולדת שלו. היה צריך לחגוג 38. עוד 3 שבועות,בט"ו שבט,ה"שנה". ימים לא פשוטים. אתמול קראתי משפט יפה שאהבתי מאוד.. " כשהיא כתובה בסינית,המילה "משבר" מורכבת משני סימנים. האחד מסמל : "טרגדיה". השני , מסמל: "הזדמנות". (גוןם קנדי). מנסה בכל כוחי למצוא את ההזדמנות שבטרגדיה.

דוביבר

New member
על חיפוש הזדמנויות ומציאתם

על מצבים של חיפוש ומציאה, יפה כוחו של משפט מעט קילשאי שמיוחס, כמדומני לתומס אדיסון, חציו הראשון והיותר מוכר, כמעט שחוק, של המשפט הוא זה: "בכל פעם שדלת נסגרת - דלת אחרת נפתחת" אך כוחו של המשפט בהמשך הפחות מוכר ושגור: "הבעיה היא שרוב בני אדם כל כך עסוקים בהתבוננות בדלת הנסגרת, שהם לא מבחינים בדלתות הנפתחו מולם" דוגמא קלאסית לכך - היפה למצבנו - משה רבנו - הזכור לנו כמתבונן בייגון בארץ המובטחת אליה לא ייכנס במקום להסתובב לאחור אל העם הנפלא שאותו הנהיג ובנה לאורך 40 שנות. אבוי, מלנכוליית הלילה מעוררת בי רמות מפחידות ומיותרות של הרהרת ופלספת...במדינה מתוקנת בודאי היו כולאים אותי באיזה פורום וירטואלי לאנשים ונשים הסובלים/ות מאיזו צרה שגם שני שותף לה, עד שהייתי מפסיק ללהג. מזל שאין אנו חיים במדינה מתוקנת. ורק למען הסדר וכדי שלא אתפרש חלילה כמתנשא מעליך, שיבולת, קטונתי. אינני בא לומר, חלילה שאת מפספת את הדלתות הנפתחות, אלא מציע הזמנה לדעת שהן שם ולחפש אותן (אולי אפילו לגלות שעברנו דרכן מבלי לשים לב...) בברכת "גשם גשם בוא" דובי

yamkachol

New member
שיבולת, השנה הראשונה היא האיומה והנוראה,

(כל אחד והזמן שנדרש לו) יתכן גם שנה וחצי, שנתיים. כל דבר בזמנו. ההתמודדות הינה תהליך ממושך. כל שנה שונה מרעותה. כן, ימים לא פשוטים מחכים לך, לקראת ה"שנה". כן, נשמע שאת באמת מותשת, מאחל לך שהתקופה הזו תסתיים במהרה, ותוכלי באיזה שהוא אופן - לקחת "קצת אויר". ההזדמנות שבטרגדיה, נבנית בהתמודדות שלך בה. היא בוא תבוא, בזמן המתאים. כל הכבוד לך על ההתמודדות. חגי

הי טלי../images/Emo24.gif

לא נעלמנו אנחנו בשטח, גם אם לא תמיד כותבים..... לחמניות הבצל שלך נראות נפלאאאאא, מתכוונת לנסות.... 3 כפות שמרים יבשים הכוונה לאינסטנט? מאחלת שיגיעו ימים קלים יותר

מיכל ../images/Emo24.gif

אכן מדובר באינסטנט ,אבל פעם אחרונה הורדתי מהכמות ועשיתי עם שתי כפות ,יצא מעולה.

למעלה