ערב טוב חברים!

נכנסתי הביתה ...

עבר דווקא סבבה לגמרי .. היה לי יום קליל יחסית בעבודה המנהלת שלי נסתה לעבוד עלי אך ללא הצלחה מרובה ... אמרה לי שהיא עוזבת ... כאילו מעניין לי
הלכתי לראות דירה (שוב ) אני חייבת לציין שזה מאוד מתסכל ללכת לראות דירות .... שיהיה לכולנו אחלה של ערב פלפלוני מה עיניינים איתך ?

אצלי הכל מצויין!

אוכל אוכל של רווק שאין לו כח לבשל(שניצל מהמקפיא)....מחר אהיה בלימודים ולא אעבוד(לא שנשאר עוד הרבה לעבוד). מקווה לקנות בגדים מחר, היום לא הסתדר לי..... גיליתי שידידה שלי דומה למלאני פרס(ראיתי אותה בטלוויזיה והן כ"כ דומות!)

נרקי

New member
ערב טוב../images/Emo29.gif

וואלה הייתי בעבודה. היה מעייף
מחר מסתבר משאירים אותי עד 16:00 <בעסהההההההההההההההההההההה> ויום חמישי שולחים אותי ליום חופש

פעם רציתי להיות גנן

ואז מורה....והיום אני רוצה לחיות על אי(אבל לא אי בודד כי משעמם לבד
, שתהיה שם מישהי...ה-מישהי)

נרקי

New member
../images/Emo99.gif אוי זה נשמע טוב

להיות שם עם ה- מישהו המיוחד שלי
כל האי רק שלנו! אוחחחח איזה חיים!!!

זה הכי טוב...!

ויותר מזה...בשבילה אני מוכן לחיות בתוך קרטון, לקח לי זמן להבין דברים אבל הבנתי

כשהייתי סדרן עבודה בקיבוץ....................

הייתי שם את עצמי בתור מחליף בגני ילדים אתם יודעים זה ששוטף כלים ומכין להם אוכל היה נחמד אבל לאחר שעזבתי את הקיבוץ והגעתי למושב פנו אליי יום אחד מהיישוב הסמוך ושאלו אותי אם אני רוצה לעבוד אצלם בגן
הייתי מאד מופתע והתברר לי שמישהיא מהועד הורים של ילדי הגן גילתה עליי שעבדתי קצת עם ילדים והיא המליצה עליי, עניתי בשלילה מכיוון שהם שילמו מאד נמוך והרווחתי הרבה יותר ברפת -אבל אני גם גנן אמיתי יש לי תעודה בגינון של משרד העבודה ככה שמי שיהיו לו שאלות יש מצב שאולי אוכל לעזור

ש חף

New member
ערב טוף

היה יום רגוע יחסית עבודה וסבב סידורים וקניות ועדיין אני עייפה...

ערב טוב אנשים.............

עוד יום של 12 שעות עבר חלף לו ומחר יש חיסון בלול(היה צריך להיות היום) מזל שבחמישי אני מסיים בשלוש ויכול לצאת מוקדם לכרמיאל אלופות אני אראה היום בחלום, אני רק מחכה לראות מה הפועל יעשו מול בני יהודה -הלכתי לפתוח היום השקייה בשוםולשם שינוי זה התחיל טוב אחרי שפותחים צריך לראות שכול ממטרה עובדת כמו שצריך ואין סתימות ראיתי שממטרה אחרונה בקוו אחד בכלל לא יצא ממנה מים באתי שלפתי חוט ברזל דחפתי לדיזה פנימה רק כדי להבין שבמקום ממטרה קיבלתי מטחנת בשר כנראה עכבר נתקע בפנים ומרוב הלחץ האדיר שיש בתוך הקו הוא פשוט יצא לא בפורמט הרגיל שלו, הייתי צריך להחליף ממטרה. אחרי שעה וחצי פתחתי עוד שתי שורות ואותו סיפור חזר על עצמו מה אומר לכם ממש תענוג
ועוד לא הגענו לקיץ לעקרבים ולנחשים שבטח ירוצו לי שם חופשי מקווה שלא הרסתי לאף אחד/אחת ארוחת גורמה

DANAQ32

New member
../images/Emo124.gifמלךךךך.. גם אני אוהדת הפועל ת"א

אדום עולה!!

DANAQ32

New member
פלפל..

לצערי המצב על הפנים העונה..( נדמה לי לפעמים שהם שכחו איך משחקים כדורגל
) אני מודעת למצב, אבל.. אוהד של קבוצה זה אוהד שנמצא שם גם כשהמצב ח*א.

אלישע לוי? תגיד לי....................

וכול זה בגלל מאור בוזגלו? אני מקווה ששנה הבאה חיפה לא תהיה במצב של הפועל ת"א כשגיא לוזון הגיע

בעיקר בגלל בוזגלו

הייתי מעדיף את עטר אבל יש סכסוך בינו לבין שחר...גם אלישע לוי יכול להיות טוב, הוא מאמין בצעירים. גם בן בסט חוזר מהשאלה.

למעלה