ערב טוב חברים וחברות

spooky shadow

New member
ערב טוב חברים וחברות

הרי לנו הסתיימה העונה הנוכחית של איך פגשתי את אמא. הפורום משתתק מעט, וכולנו חוזרים לעיסוקינו או לצפייה בפרקים ישנים ולהעלות זכרונות מהם על דפי הפורום. אבל אני שואלת אתכם, תגידו, מה רואים עכשיו? למישהו יש המלצה לקומדיה טובה? [ראיתי כמעט כל קומדיית אפשרית בזמן האחרון.] תודה מראש, מורגן.

Ayelet 363

New member
לא יודעת, אבל מה שאמרת גרם לי לחשוב-

אולי נארגן עוד צפייה משותפת? נקבע שבוע מסויים, נבחר פרק ונעשה שרשור כמו כל שרשור פרק? לי אישית לא משנה איזה פרק... יש לי זיכרון מאוד גרוע, כך שאני צריכה לראות שוב מלא פרקים (חח הציעה זו שהתלוננה שאין לה זמן לסדרות
. אם כי זה שונה, אני מניחה. זה לא להתמכר מההתחלה).

../images/Emo45.gif!

התחילו עכשיו לשדר את כל הפרקים מחדש ביס, וראיתי כמה מהעונה ראשונה. אני בהלם עד כמה הזכרון שלי גרוע חח, בכלל לא זכרתי שכל הסיפור עם ויקטוריה ולילי בסן פרנציסקו היה בעונה הראשונה

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אפשר, אבל

אם תחפשי בהיסטוריה של הפורום הזה ממש תראי שכבר עלה הרעיון וכשל בצורה מוחלטת! |יאיי| סתאם, תשרשרו רעיונות לפרקים ומה שתבחרו נראה ונדבר וכו'... כל הכבוד על היוזמה! (ואוו אני נשמעת כמו הבמאי שלי)

Ayelet 363

New member
חח... תודה :] עכשיו נותר רק לבחור פרק

ולי אישית לא משנה, אז אם יש אני מוכנה לזרום עם כל הצעה שתוחלט.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אני מניחה שראית כבר אבל

הקומדיה הכי טובה שעולה לי לראש היא פרינדס...

elad218

New member
אני אנסה להמליץ:

אין לי הצעות מקוריות יותר מדי, אלה בסך הכל סדרות די ידועות... אני מקווה שאני בכל זאת אצליח לחדש לך משהו:
Becker. לא מזמן התחלתי לראות אותה שוב ואני נהנה מכל רגע. פעם היא שודרה ב-yes.Base ו-HOT Family, מה עכשיו–אני לא יודע. ד"ר ג'ון בקר הוא אולי הדמות הטלוויזיונית האהובה עליי, טד דנסון ע-נ-ק.
According to Jim, כמו שכבר המלצתי כאן: http://www.tapuz.co.il/Forums2008/ViewMsg.aspx?ForumId=2208&MessageId=152375460
Eight Simple Rules. סדרה שמאוד אהבתי בתור ילד לפני 4-5-6 שנים, היום פחות. בסך הכל לא מבריקה במיוחד אבל די חביבה, מעבירה את הזמן יופי, אני נורא אוהב את הקאסט (קלי קוקו [The Big Bang Theory], קייטי סגל [Married... with Children], דייויד ספייד הנהדר... ג'ון ריטר שנפטר בתחילת העונה השנייה, כמובן).
Everybody Hates Chris, מבית היוצר של כריס רוק. מזכירה את סקראבס מבחינת ה... לא יודע איך לקרוא לזה. מזכירה אותה, בקיצור. אני בדרך כלל לא יכול לסבול סדרות שחורות (גזען שכמוני), ואם בכל זאת אהבתי אותה כנראה שיש בה משהו.
Psych. אני חייב להגיד שאני לא באמת מכיר אותה, ראיתי בסך הכל כמה פרקים והיה נחמד, אבל המליצו לי עליה בחום, אז אני פשוט... מעביר את ההמלצה הלאה
זה לא סיטקום אלא סדרה באורך רגיל של 40 ומשהו דקות לפרק. זהו, נראה לי. מקווה שהתגובה הזו הועילה במשהו. ואל יאוש, ספטמבר לא כזה רחוק כמו שנראה.

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif Psych מעולה בפני עצמה אבל

היא כן מצחיקה - היא לא קומדיה. יש לה את הרגעים המאווווד מצחיקים שלה עם הבדיחות הגאוניות להפליא שכותבים לה, אבל היא לא קומדיה בכלל בכלל (אפילו משדרים אותה ביס סטארס אקשן!!!) מה שיפה בה זה שהיא הכל ביחד, גם קצת אקשן עם נגיעות דרמה וחלקים מצחיקים... היא באמת מעולה.

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifכן אני גם מחפשת!!

אבל לא קומדייה אלא דרמה כזאת (יענו.. 40 דקות) שאלתי פה פעם, אבל שכחתי כבר מה המליצו לי חחחחח ואין לי מה לראות!!! ניסיתי להתחיל האוס אבל לא התחברתי.
יש למישהו רעיונות?

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif אור.

אני מבקשת ממך לראות האנטומיה. זה חשוב לי. ואת תאהבי את זה. מאוד. תודה רבה מקרב לב

Twilight Girll

New member
../images/Emo103.gifחחחח יש מצב!! פשוט...

יש לזה יותר די עונות! (כמה עונות יש? חחח) אני יודעת שאני אוהב. גם ראיתי את העונה הראשונה של מרפאה פרטית (כן, בלי לראות האנטומיה... עלב אני יודעת
) ונהנתיD: טוב. השתכנעתץי חחחחח

pennylane11

New member
../images/Emo112.gif ראית את ההתחלה של מרפאה פרטית

ולא ראית האנטומיה?! טוב זה יהרוס לך את רוב ההתחלה... לא נורא, תראי בכל זאתתתתתתתתתת עכשיו נגמרה באמריקה עונה שבע, שמונה תצא בספטמבר. תראי אני מצווה עלייךךךךךך מוחחעחעחעחעחעחע

Outplay

New member
Misfits או בעברית "עברייני על"

דרמה קומית מעולה! העונה הראשונה נמצאת בחינם בויאודי ובטח יעלו בהמשך גם את עונה 2, ואת עונה 3 שמצולמת עכשיו. אם אין לך הוט זה בעייתי, כי נראה לי שאין תרגום ברשת ולחלק מהשחקנים יש מבטא כבד מאד (זו סדרה של BBC)

spooky shadow

New member
ראיתי כמובן =) ואם כבר בריטי

Psychoville העונה החדשה רצה עכשיו בבריטניה ו how not to live your life זאת קומדיה מעולה בעיניי. והייתה גם עוד אחת אבל אני לא זוכרת את שמה כרגע. ויש לי גם סדרת סופר הירוס קומית מאוד, אבל זאת סדרה צרפתית HeroCorp פשוט קורע מצחוק, מאוד אהבתי את העונה השניה. תודה לך. [ואת הסדרות אני רואה במחשב כך שכל עונה שיוצאת אני רואה באותו זמן. אבל תודה על ההכוונה בהוט]

למעלה