ערב טוב חברים וחברות. בעניין

bimbo.

New member
ערב טוב חברים וחברות. בעניין ../images/Emo46.gif

שביתת המורים הצפויה, מה אתם מתרגשים? הרי זה קבוע כמו עונות השנה. כנ"ל גם דרישותיהם. ושכר לפי הישגי התלמידים - ממש איני מאמינה לאשר רואות עיני. עד שלא תיעשה פעולה דרסטית נגד המורים, לא ישונה כלום. ואל תשאלו אותי איזו פעולה. אינני יודעת.

AYELET1

New member
מה בדיוק תעשי??????

זכות השביתה היא זכות בסיסית, ולא הייתי רוצה שיבטלו אותה או יאסרו אותה, אפילו אם פרושו של דבר יהיה , שלא תהיינה שביתות מורים!

bimbo.

New member
אכן, כדבריך, זכות השביתה היא ../images/Emo5.gif

זכות בסיסית, אבל המורים הפכו זכות זו לסחיטה.

גלי®

New member
זה כבר הפך להיות פתטי , כל העניין !

חודשיים המורים היקרים יושבים ולא עושים כלום , ואז שבועיים לפני התחלת הלימודים הם מתחילים באיומים ! אישית , אשמח שלא יתחילו את שנת הלימודים ! נכון שקשה לי עם הקרציה חודשיים על הראש , אבל אני לא חושבת שהענות חוזרת ונשנית על איומי הסחיטה שלהם , מקנה לילדים שלנו דוגמה חינוכית !!!!! שישביתו !!!!!

shy-1

New member
למרות שאני אפגע כמובן מהשביתה,

עלי לציין שזו הדרך היחידה בארץ שיתחשבו בתביעותיך. והמורים ככל שהם מעצבנים, הם לא מטומטמים לגמרי, אין טעם לשבות בחופש (אלא אם אתה שובת נגד החום). לדעתי האישית, המורים צריכים להרויח יותר כסף, לפחות כמו המצילים, ומצד שני, שיהיו קודם בני אדם ואחר כך מורים. SHY

Flickerman

New member
עזבו, זה שטויות....

כבר שנים, מאז שהייתי באיזה כיתה ג´ ועד היום, זה כבר הפך למסורת של הסתדרות המורים, בדיחה המונית, והנאה לילדים (בגלל שכך החופש נמשך, אלא מה?) אני כבר הפסקתי מ-ז-מ-ן להתרגש מזה.

למעלה