גם אתה מצחיק, ספי
מה נשמע? בכלל, אתה איש מצחיק, מלא הומור. גם הפורום הזה מצחיק - הפורום הרשמי של יהודה פוליקר שלא ממש מתפקד. לא ממש מצחיק, עצוב, הייתי אומר. חבל. מה קורה, ספי? אנח שרוי בגעגועים לפוליקר, והבנתי שההופעה הבאה היא רק ללקוחות אורנג' ואני לא לקוח אורנג'. אני מנסה לסדר את זה. אגב, בסדנת המשחק נתבקשנו לשחק דמות שתהיה הדמות שלנו עד סוף השנה. נחש את מי בחרתי? ניחוש נכון! יהודה פוליקר!!!!! נתבקשתי להכין קו"ח מודפסים של הדמות - אמתיים ובדויים - ואחריהם יש ריאיון עם הדמות. ביום שני עברתי את הריאיון בתור פוליקר. היה כיף להיות פוליקר במשך 15 דקות, אפילו שיצרתי דמות בדיונית גם (חלק מהדברים שאמרתי ב"ריאיון" המצאתי ואינם מקורות-חייו האמתיים של פוליקר, אני המצאתי לבקשת מנחה הסדנה - הוא חשב שזה אמתי). א-ב-ל המנחה העיר שכיוון שאני כ"כ מעריץ את פוליקר וכ"כ מכיר את הביוגרפיה האמתית שלו - יִקשה עליי לבצע את הדמות שלו, דמות פיקטיבית בעיקרהּ, ולכן ביקש ממני בסיום ה"ריאיון" להחליף דמות. אז בשבוע הבא אני צריך לשנות דמות, שאגלם עד סוף הסדנה. זה, כנראה, לא יהי פוליקר, אלא אם כן אצליח לשכנע את מנחה הסדנה שאני יכול להיכנס לדמות ושההרצה שלי אליו (לפוליקר) לא צריכה להוות בעיה. מה אתה אומר על זה?