ערב טוב חבר'ה...

Elmer fudd28

New member
ערב טוב חבר'ה...

מודע לעבודה שזה לא פורום זיהוי שירים, אבל... זה קשור בפוליקר, אז אני מרשה לעצמי
איך קוראים לשיר של פוליקר שמוקי המעפן הזה עשה לו חידוש והרס לא מזמן
יש לי את השיר בקלטת שאני שומע כמעט כל יום מ- 1988, אבל הגיע הזמן להתקדם...
תודה

מוקי חידש של של פוליקר?!

חידשת לי... תן כמה מילים מהשיר אז אוכל לומר לך. לא ידעתי שמוקי חידש. אם זה שיר מ- 1988, אז זה כנראה מתוך "אפר ואבק", אולי "כשתגדל"? תן כמה מילים ואז אוכל לומר.

Elmer fudd28

New member
זה בטוח לא מ"אפר ואבק"...

גדלתי בערך על התקליט הזה, אבל זה שיר מאותה הופעה ב- 88. "בית משותף, כל כך הרבה שכנים... אף פעם אין לי רדע שקט, אין לי מנוחה. תמיד יש איזו דלת שנטרקת, תינוקת שבוכה..." הפזמון: "הכל מתחיל ונגמר באותה נקודה, אין פה גבול מסדור, אין שטחי הפרדה"

willo1

New member
אההה

זה "בית משותף" של בנזין. אני מתה על השיר הזה

אכן, זה "בית משותף" של "בנזין"

מילים: יעקב גלעד, לחן: יהודה פוליקר, עיבוד: יעקב גלעד, יהודה פוליקר, קיטש אמסלם ויעקב מורנו. לגבי הגרסה החדשה של מוקי - לא יודע, לא שמעתי. מעניין.

willo1

New member
../images/Emo45.gif

כןכן, אני זוכרת שכשזה יצא כולם אמרו לי על זה.. אבל באמת לא היה סביב זה הרבה רעש..

ספי סול

New member
איזה צחוקים איתכם אנשיםםםםם

מוקי והחידוש לבית משותף מה זה ישן..... לפחות חודשיים שמשמיעים את זה ברדיו

גם אתה מצחיק, ספי

מה נשמע? בכלל, אתה איש מצחיק, מלא הומור. גם הפורום הזה מצחיק - הפורום הרשמי של יהודה פוליקר שלא ממש מתפקד. לא ממש מצחיק, עצוב, הייתי אומר. חבל. מה קורה, ספי? אנח שרוי בגעגועים לפוליקר, והבנתי שההופעה הבאה היא רק ללקוחות אורנג' ואני לא לקוח אורנג'. אני מנסה לסדר את זה. אגב, בסדנת המשחק נתבקשנו לשחק דמות שתהיה הדמות שלנו עד סוף השנה. נחש את מי בחרתי? ניחוש נכון! יהודה פוליקר!!!!! נתבקשתי להכין קו"ח מודפסים של הדמות - אמתיים ובדויים - ואחריהם יש ריאיון עם הדמות. ביום שני עברתי את הריאיון בתור פוליקר. היה כיף להיות פוליקר במשך 15 דקות, אפילו שיצרתי דמות בדיונית גם (חלק מהדברים שאמרתי ב"ריאיון" המצאתי ואינם מקורות-חייו האמתיים של פוליקר, אני המצאתי לבקשת מנחה הסדנה - הוא חשב שזה אמתי). א-ב-ל המנחה העיר שכיוון שאני כ"כ מעריץ את פוליקר וכ"כ מכיר את הביוגרפיה האמתית שלו - יִקשה עליי לבצע את הדמות שלו, דמות פיקטיבית בעיקרהּ, ולכן ביקש ממני בסיום ה"ריאיון" להחליף דמות. אז בשבוע הבא אני צריך לשנות דמות, שאגלם עד סוף הסדנה. זה, כנראה, לא יהי פוליקר, אלא אם כן אצליח לשכנע את מנחה הסדנה שאני יכול להיכנס לדמות ושההרצה שלי אליו (לפוליקר) לא צריכה להוות בעיה. מה אתה אומר על זה?

ספי סול

New member
הייי עניתי קצת באיחור...

מקווה שעדיין לא פספסתי את הסדנה שלך מתי המשחק הבא? אז אם מנחה הסדנה לא יאשר לך להמשיך ולשחק את דמותו של פוליקר אולי תנסה לשחק דמות שיותר קרובה אליו...למשל...יעקב גלעד???? יאלה אח שלי בהצלחה.....

תודה, ספי

גם אני חשבתי לשחק את יעקב גלעד, אבל איך בדיוק. בכל זאת, אפילו שאני אמור לעשות גם משהו בדיוני, אני אמור לשחק גם את האיש עצמו, ולא ממש יודע איך לעשות את זה במקרה של יעקב גלעד. אגב, הסדנה היא שבועית, כך שיש לי זמן עד יום שני.

ספי - עדכון

מנחה הסדנה לא הסכים בשום אופן שאשחק את פוליקר, לא עזרו ניסיונות השכנוע שלי ולא עזרה העובדה ששיניתי לפוליקר לגמרי את קורות החיים. הוא פשוט אמר שאני מחובר אליו יותר מדי ושאקח משהו שונה לחלוטין (גם לא יעקב גלעד - כי זה קשור אליו) מעולם אחר לגמרי. אז נאלצתי לבחור דמות אחרת לחלוטין - מישהו לא מפורסם שמשדר אתי ברדיו, והיום אני צריך לשחק אותה (את הדמות). נראה איך יֵצא לי. אחל לי בהצלחה (בציווי. סתם - תאחל לי בהצלחה). תודה בכל אופן. מה שלומך חוץ מזה?

למעלה