ערב טוב חברה

ערב טוב חברה

כל היום שמעתי את מייק אהובי ובעלי איים להתאבד הוא לא מבין איך אפשר לשמוע אותו שוב ושוב הוא החליט שאני בוגדת בו עם מייק ברנט [כמובן שהוא התבדח]. אבל ברצינות התאהבתי בו האם אפשר להתאהב באדם מת התשובה היא כן אני מרגישה שאני מוצפת כשאני שומעת את קולו ומחפשת כל מיני קישורים לגביו באינטרנט לא תמיד מצליחה אבל מנסה בכל אופן דרך אגב מהו הדי.וי.די קי סורה שאתם מדברים עליו נשמע שזה משהו משהו
 
שלום לך אירה

בעלך צודק, הגזמת, גם הוא רוצה תשומת לב. כמו שכתבתי מקודם, קישורים אפשר למצוא למעלה, בין יתר הדברים ( גלריות, סקרים וכו' ) יש גם קישורים, שמה יש את כל מה שקשור במייק שלנו. האתר של האח משהו משהו, האתר של שונית בן ארי ( גל ) משהו מיוחד. יש אנשים שעשו תמונות של מייק ועשו עליו יצירות בכל מיני הבעות צבעוניות ושחור לבן ( אחת בשם מזל בפאריס ), האתר של איציק בן ארי שהיה בערב הראשון של מייק במועדון של אדם EVE ברחוב החרוצים בתל אביב, ושר לנו שמה עם ביתו של צביקה, דומה מאוד לאתר של מייק ברנט וכולל גם שירים עבריים של איציק בן ארי, כולל שיר מקדם אירוויזיון ישן מאוד של איציק. האתר של אלן, המעריץ הבלגי, מקסים. אין סוף לחומר שיש שם, כמובן שהצרפתים והבלגים בצרפתית ( מלבד האתר של האח שכולל גם עברית ). ה די וי די קי סרה ניתן לרכישה באינטרנט, אבל לי לא היה כרטיס אשראי, אז הזמנתי אותו דרך חנות דיסקים טאאור רקורדס בגרנד קניון בחיפה. לקח חודש עד שהגיע, אבל בסוף הגיע. זה כולל שירים של מייק מהעבר ( בלי תירגום עברי כי עשו אותו בצרפת וכל העבודה וההשקעה הם צרפתיים ולא ישראליים ). הדי וי די מהמם. כדאי להזמין אותו בחנות. בחור בשם נדב, עשה לנו עבודה קלה יותר. הוא למד קצת קולנוע ותקשורת ( או אני לא יודעת מה ? ) ולקח את הדי וי די המוצלח הזה, לקח ברשותה של שונית את המילים העבריות מהאתר שלה, והוסיף אותם לשירים למטה. זה מקל על כל הישראלים שלא יודעים צרפתית, במקום שיקחו דף עם תרגום המילים, הם ישר מקבלים תרגום על המסך. שום חברה ישראלית לא הסכימה לעשות את זה, לכן יש רק 20 העתקים, שכבר חולקו באותו ערב באחד העם. רק אם נדב מסכים לצרוב אחד גם לך, הוא ישלח לך. את צריכה לכתוב לו בתוכנת המסרים האישיים. בכל אופן, את כנראה צריכה די וי די קורא צרובים, לא כל די וי די יקרא לך את הדיסק שלו.
 
אהלן מאיה

את כל הקישורים האלו כבר ראיתי אבל אני צמאה לעוד באתר הבלגי אין הרבה דברים חדשים אני מנסה להבין את הכתוב זה קשה מאוד אני מנסה להיכנס לפורום אך לא מצליח לי אגב הדי.וי.די האם זה הופעות של מייק חיות או שומעים שיר והוא מצולם ברקע ?
 
אם את לא יודעת צרפתית, כמוני

אין לך מה לעשות בפורום של האתר הבלגי, גם לא תביני כלום, גם אני לא מבינה כמעט כלום. הדי וי די זה הופעות חיות של מייק, שנאספו מכל ארצות אירופה מלפני 37 שנה יותר או פחות, חלקם בשחור לבן, חלקם בצבעוני, רק שיר אחד, DIS LUI שהוא לא הספיק להקליט, יש צילום שלו ברקע השיר, כל היתר זה שירים שלו שהוא בעצמו שר ורואים אותו, הופעות חיות אמיתיות שלו. שווה לך להזמין את ה די וי די הזה, לפי דעתי, יותר יפה מזה של ארז לאופר, שהוא יותר דוקומנטרי ומספר על החיים של מייק. ב קי סרה יש את מייק שר בלבד, בלי כמעט שום סיפור מיותר.
 
למעלה