ערב טוב חברה :)

wolfbrother27

New member
ערב טוב חברה :)

פעמים אין ספור מאז שהתחלתי לצעוד בדרך, קרה לי שחשבתי על הנוער של היום ומה ביכולתי לעשות כדי לתרום לדור הבא ממה שחוויתי אני בדרך הלוחם. לפי דעתי יש לנו אפשרות להאיר את דרכם של בני נוער רבים שמחפשים דרך להביע את אשר החברה בה הם נמצאים לא מאפשרת להם. לדעתי הרבה מן האלימות המתרחשת כיום בין בני נוער מתרחשת משום שאין להם הדרכה נכונה, ערכים, כבוד עצמי או כבוד לסביבה וכל זה נובע מאי ביטוי, הדחקה. אין הרבה בני נוער כיום שמספיק שלמים עם עצמם כדי להגיד לא ללחץ חברתי, ואלה שבדרך כלל כן עושים זאת נותרים בודדים ושמים אותם ללחץ חברתי בלתי פוסק. האם הייתם מוכנים, אם הייתה עולה האפשרות בידכם, להעביר סדנאות מודעות לבני נוער ? האם הייתם מוכנים להראות להם שמותר להם לפתח את המחשבה האינדיבידואלית ולהיות מי שהם ? האם יצא לכם כבר להאיר את דרכו של אחר ? אני מאמין שלעתים קורה שאלוהים מדבר אלינו דרך אנשים אחרים. אתם לא חייבים להאמין באלוהים או בכל דבר אחר, אבל לדעתי, כדי להפוך את העולם הזה למקום טוב יותר, כדאי לנו להפיץ את האור הנמצא בנשמתנו, האור שנגלה לכל אחד מאיתנו עם הגיעו לדרך. מה דעתכם ? שיהיה לכם יום נפלא דובי

כן ../images/Emo20.gif ../images/Emo65.gif ../images/Emo221.gif

אני מאד אוהבת לעבוד עם נוער
הם מאד פתוחים. הרבה יותר מהרבה אנשים מבוגרים... אני מדריכה בני נוער במפגשים אחד על אחד. בסדנאות לא יצא לי. בא לך לשתף על זה? זה נשמע כמו פרוייקט חם על התנור שמתבשל לו...

wolfbrother27

New member
בני היקר

אני מודה לך על הערתך הבונה ורחבת האופקים, עוקצנותך מלמדת המון. לצערי הרב אני לא יכול לפעול בהתאם להמלצתך מאחר וכבר בחרתי ללכת לכיוון שיותר מתאים לי. תודה ויום טוב

למעלה