ערב טוב ושתי שאלות

gita3

New member
ערב טוב ושתי שאלות

ראשית, רציתי לומר שאני קוראת רבות בפורום זה ולהודות על הפורום המושקע והתשובות היפות. אשמח לקבל תקשור אודות מצבי העכשווי מבחינת עבודה.המצב בעבודתי לא מאוזן, ואני לא יודעת אם אשאר שם או לא בנוסף, אבקש לדעת כיצד זה יכול להיות שאנו יוצרים את המציאות, אבל לפעמים יש מקרים בהם אנו רוצים משהו מאוד ועושים הכל כדי להשיגו, ובכל זאת לא מצליחים, כמו למשל ציון טוב בבחינה גורלית. תודה.

רותי 11

New member
gita3 יקרה ../images/Emo140.gif

אני לא מקבלת משהו חד משמעי לגבי העבודה, מה שאני מקבלת שאת די מתנדנדת בחיים שלך לגבי כל דבר, את מאוד לא החלטית, את מאוד רוצה אבל את לא סגורה עם עצמך על הרבה דברים ולכן את נמצאת במצב "תלוי" אני מקבלת שאת יכולה להישאר שם אם רק תייצבי את עצמך המצב לא מאוזן לא בגלל מקום העבודה אלא בגלל שאת לא נמצאת במצב מאוזן. וזה ממש מוביל לשאלה השניה שלך, שאת זאת שאת יוצרת את המציאות שלך לטוב ולרע, בהתאם למחשבות האמונות והפחדים שלך, (זה אצל כולם ככה) אם רוצים להצליח במבחן מה לעשות צריך להתכונן אליו זה לא יבוא מאליו, צריך לשחרר פחדים שמא לא נצליח וללכת עם אמונה שלמה בלב ולא פחד בלב לאותו מבחן, אבל מה לעשות שלרבים מאתנו יש חרדת מבחנים וזה משפיע יותר מאותו רצון להצליח, למרות שהרוב מצליח בסופו של דבר להתגבר על זה. לכן חשוב מאוד לשים לב מה מוביל אותנו ביצירת המציאות שלנו כדי שלהבא לא נחזור על אותה טעות, או אותה מחשבה מכשילה.

למעלה