ערב טוב ושאלה..

אבישג 4

New member
ערב טוב ושאלה..

אני מעוניינת לתפור שטיח קיר טלאים שבו יהיו משולבות שתמונות ישנות מעין עץ שורשים,את התמונות כבר הדפסתי על בד להדפסת תמונות,אבל רעיון איך להתחיל אין לי ,,
אולי אוכל להעזר בהשראתכן,ובדמיוכן,, תודה ורדה דוגמא לתמונה:סבתא שוליקה ואני

קצת קשה לייעץ ככה../images/Emo13.gif

אבל................. בשביל להתאמץ התכנסנו כאן לכן אנסה חברה שלי עשתה פעם עבודה עם תמונות של סבתא שלה בטכניקה שניקראת ביקתת קורות כשהתמונה של הסבתא היא מרכז הריבוע לצערי אין לי תמונה להראות אבל זו היתה עבודה מאד מרגשת היו שם כמה תמונות בגדלים משתנים אם אינך יודעת מה זה בקתת קורות את יכולה למצא תמונות באתרים שבקישורים מצד שמאל ובכלל בשיטוט באתרים של דוגמאות תוכלי למצא מה שיתאים לך ולמה שאת רוצה להביע בעבודה יכול להיות גם שתוכלי לשרטט לעצמך דוגמא משלך אולי תהיה לך השראה מצפיה בעבודות מכל מיני תערוכות שתוכלי למצא גם אותם בקישורים בהצלחה

יש עוד אפשרות. אם משתמשים בתמונות אמיתיות

ולא מודפסות על בד. תפרי רבוע 2 שכבות ומילוי. גזרי את מרכז הריבוע לגודל קטן מעט מגודל התמונה אותה רוצים להכניס, ולתפור בטכניקת פס גימור את שולי הריבוע הפנימי. כך מכינים מספר ריבועים כמספר התמונות אותן רוצים להכניס לעבודה. לכל רבוע כזה עם חור, לאחר שתפרת את פס הגימור הפנימי את תופרת רבוע מלא מתחת. תכניסי תמונה לכיס שנוצר ותפרי תיפורים מסביב לתמונה. התיפורים שומרים שהתמונה לא תטייל בתוך הריבוע. כמו כן, התיפורים מחברים את הריבוע העליון (עם החור) לריבוע הגב, ולא בשולי הריבועים אלא היכן שהוא במרכז הריבועים. מקוה שהצלחתי להסביר. את כל הרבועים מחברים זה לזה. אפשר כשהם צמודים זה לזה ואז בחיבור זיג זג. או באמצעות טכניקה שנקראת "דוק" מ - 2 הצדדים. ואז יווצרו מסגרות דקות ועדינות מסביב לכל ריבוע. אם זה לא ממש ברור, תצרי קשר במסרים ואתן לך את הטלפון שלי על מנת שאוכל להסביר יותר בבירור. בהצלחה, ונשמח לראות את העבודה בסיומה. בלה אלון בד ועוד יוצרים בטלאים

אבישג 4

New member
../images/Emo24.gifתודה לכן

נראה לי שאני אעבוד על ההסבר של בלה,ואני אשמח לדעת שאם אתקל בבעיות,אוכל להעזר בך תודה דרך אגב,מאוד נהנתי לקרוא את החוברת האחרונה שלך שבת שלום

נ אוה

New member
בלה, החוברות שלך משתבחות מחוברת לחוברת

החוברת הפעם ממש מעניינת בהצלחה בהמשך!!

למעלה