ערב טוב ובדיחה

1rubi1

New member
ערב טוב ובדיחה

ליטבק וחסיד לומדים במסכת תענית על כך שכשיונתן בן עוזיאל היה לומד תורה וציפור עוברת מעליו - הציפור הייתה נשרפת. החסיד כולו מתלהב ,וואי איזה מדהים!, והליטבק חושב לעצמו: רגע?!,.......................................... אז הוא חייב לשלם לבעלים או לא?

קבלו עוד בדיחה...

איזה ערבי אחד שקוראים לו עוסמה נכנס לחנות רהיטים ורצה לקנות וידיאו, הוא בחר וידיאו וכשבא לשלם הוא נתן את הישראכרט שלו והמוכר אמר לו : אתה עוסמה הטיפש הגדול מרחוב יפו ? אז עוסמה מתעצבן ואומר לו שהוא תובע אותו, הם מגיעים לבית המשפט והשופט נכנס וכשעוסמה מציג את עצמו השופט אומר לו : אתה עוסמה הטיפש הגדול מרחוב יפו ? עוסמה מתעצבן ומחליט לתבוע אותם בארה"ב, כשהם מגיעים לארה"ב השופט נכנס ועוסמה מציג את עצמו והשופט פתאום מסתכל עליו ושואג לו : אתה עוסמה בן לאדדן ?! ענה לו עוסמה : לא מה פתאום אדוני השופט, אני עוסמה הטיפש הגדול מרחוב יפו !

1rubi1

New member
אם כבר בדיחה על ערבים אז הנה עוד אחת

בנצרת עלית בשכונת וילות גר משה כהן שהחליט לשפץ את ביתו. עבדאללה שכנו החל בשיפוץ ביתו מיד אחריו. משה קנה ריצוף כחול עבדאללה קנה ריצוף כחול. משה קנה אסלה וורודה עבדאללה קנה אסלה וורודה . משה קנה אהילים מקש עבדאללה קנה אהילים מקש. משה קנה חלוקי נחל לכניסה, עבדאללה קנה חלוקי נחל לכניסה. לאחר כחודשיים משה יוצא בשבע בבוקר להביא את העיתון מתיבת הדואר ורואה מעבר לגדר את עבדאללה. בוקר טוב עבדאללה! בוקר טוב משה! מה חדש? משה:`` אני החלטתי שאני מוכר את הווילה ב 169000 $ עבדאללה :`` גם אני מוכר את הווילה ב 210000 $! משה מחייך ואומר לא יכול להיות הרי כשאני שיפצתי אתה העתקת את אותם דברים כלומר הבית של שנינו שווה לחלוטין איך זה שאתה חושב לקבל יותר ממני ומבקש 210,000 $ ! ? עונה לו עבדאללה : ``לווילה שלך יש שכן ערבי ולווילה שלי אין!``...

למעלה