ערב טוב, דרוש לי מידע

sovlanit

New member
ערב טוב, דרוש לי מידע

ואודה על תשובתכם... הבן שלי רוצה להכנס לפורומים שונים. כיצד אצור עבורו שם משתמש מבלי להחליף את שלי??? חתימה טובה

שש שבע

New member
רק עם מחשב נוסף

ושרת משותף. אצלנו יש שרת אחד שמחובר לאינטרנט מהיר, ואליו מחוברים 6 מחשבים של בני המשפחה, כל אחד והשם שלו, כל אחד והענינים שלו, וזה זורם מעולה.

userit

New member
פשוט מאוד -שירשם כמשתמש חדש

עם סיסמא משלו ורק אותו אי-מייל. ניסיתי להיכנס וליצור משתמש חדש לפני שעניתי לך וזה אכן אפשרי והצלחתי.
את תשארי משתמשת עם סיסמא משלך ולו יהיה את הסיסמא והמשתמש שלו.

userit

New member
אם יש לו כמובן אי מייל נפרד זה בסדר

לקחתי כעובדה שיש לכם אי מייל זהה- משום מה... אבל ניתן לביצוע גם אם האי מיילים שונים. פשוט תגידי לו שיכנס כמשתמש חדש עם סיסמא משלו וכו'

שש שבע

New member
כן, אבל היא לא רוצה לשנות שם משתמש

כל הזמן, כי כשהבן יגש לפורום יראה את שלה, ויראה מה כתבה,

שטויות במיץ עגבניות

את ובנך יכולים להכנס לכל פורום בצורה חופשית. כשאת מסיימת לשוטט לך ולהתכתב אז למעלה יש אייקון "יציאה מהמערכת" לחצי עליו ויתן לך אישור יציאה. בנך יפתח כרטיס על שמו וככל העולה על רוחו וינהג אותו דבר (בסיום יקיש על יציאה מהמערכת) כך הוא לא ידע את כינוייך וגם את לא תדעי את כינויו והדיסקרטיות תישמר. גם בתיבת אי מייל אפשר לעשות שימוש בכמה שמות שתרצו. אם יש לך תיבת "OUTLOOK " של מיקרוסופט תשאלי טכנאי איך לנווט את התיבה לכמה משתמשים יחד. אני למשל יכולה להכנס אל התיבה שלי מכל מחשב באשר הוא וכשהמחשב שלי היה מקולקל הייתי מושכת ממחשבים אחרים את המיילים שלי. בהצלחה

sovlanit

New member
וואלה,סיגליהיא ,את

גדולה. מעריכה אותך.מאוד. תודה רבה.

למעלה