ערב טוב בנות

ערב טוב בנות

מצטערת שנעלמתי קצת לאחרונה. התחלתי לעבוד השבוע ועדיין קצת קשה לי לתמרן בין המשולש של עבודה, בית ולימודים. אני חושבת אליכן הרבה ומקווה שכשהלחץ ירגע קצת אוכל להראות פה יותר נוכחות. אוהבת את כולכן. שבת שלום מיכל

נהיה כאן כשתשובי

ו...קחי אוויר בין לבין - שמרי על עצמך. שבת נפלאה לך

gitta

New member
../images/Emo32.gifסיפור מדהים על אמא מסוג אחר

הצנחנית קיבלה צירים באוויר אישה הרה מרוסיה קיבלה צירים באמצע צניחה חופשית. עם הנחיתה ילדה האישה תינוקת בריאה מערכת ביפ 20/01/2005 13:28:13 מריה אוסובה, ילדה תינוקת שניות ספורות לאחר שנחתה על האדמה לאחר שבאמצע הדרך לקרקע קיבלה צירים. אוסובה, התעלמה מהאזהרות של הרופאים והחליטה שלמרות שהיא בהריון בחודש השמיני תבצע את הצניחה החופשית שתכננה מעל מוסקבה. היא סיפרה שבשלב מסוים של הצניחה הרגישה כאבים חזקים מאד והבינה כי היא עומדת ללדת. היא הצליחה למתן את קצב הירידה למרות שהודתה שבלב זה הייתה קרובה לאיבוד ההכרה מרב כאבים. מיד לאחר הנחיתה נכנסה לשלב של לידה פעילה ולאחר מספר דקות ובעזרת צוות רפואי שהיה בסביבה, ילדה תינוקת בריאה ושלמה. אוסובה סיפרה לנציגי התקשורת המקומית כי לפני שאיבדה את הכרתה שמעה את המשפט, "זו ילדה והיא בריאה", הדבר הבא שהיא זכרה היה שהתעוררה במיטתה בבית החולים. עוד סיפרה אוסובה כי לאחר שהבינה כי קיבלה צירים צעקה "אלוהים תעזור לי", והצמידה את רגליה בכוח רב, "יותר מזה לא יכולתי לעשות". היא קראה לתינוקת: לאריסה, "שם שמשמעו שחף ביוונית עתיקה" , סיכמה אוסובה.

למעלה