ערב טוב בנות

ערב טוב בנות

עדכון קצר: נכנסתי "חזק" לתהליך הורות אחרת. יש אפילו שותף פוטנציאלי שאני בוחנת בימים אלו היתכנות. התהליך עוד ארוך ורק בתחילתו אבל לפחות יצאתי לדרך... במסגרת זו, גם קבעתי פגישת ייעוץ אצל ד"ר הורביץ בתה"ש (מישהי שמעה? מכירה?) שעובד עם מרפאת האנדו', להתייעצות לגבי התהליך ואיך כדאי להתקדם בעתיד - הזרעה/הפריה... לפגישה אני צריכה להגיע עם מלא בדיקות דם, פרופיל הורמונלי, בדיקת שד וכו'... הכל צפוי להתרחש בשבועיים הקרובים. 2 שאלות לי אליכן: 1. אני על זריקת לוקרין מאמצע ינואר ועדיין לא קיבלתי מחזור והוא אפילו לא מראה סימנים. מה עניינים? זה נורמלי? האם זה לא אמור להיות דיכוי ל- 3 חודשים? 2. את הפרופיל ההורמונלי אמורים לעשות ביום ה- 3-5 למחזור. ובכן, מה אני אמורה לעשות אם אין מחזור? והכוונה היא לחזור לגלולות מיד כשמופיע המחזור, אז מה עושים במקרה כזה? מה אני אגיד לכן?! לא פשוט! מלא מחשבות, תהיות, תקוות. מקווה שיהיה בסדר.

שבוע טוב ../images/Emo140.gif

שמחה על העדכון, המון בהצלחה בתהליך.
לגבי הורוביץ אין לי תובנות לפחות לא מניסיון שלי אז אתן לאחרות לענות לך. מה שכן יודעת זה שסוריאנו שולח אליו את בנות האנדו'.
לוקרין משפיעה על כל אחת אחרת - אמור זה שם של דג (
) ושל ילד צרפתי שהלך לאיבוד (
) ותו לא מבחינתי. המחזור יכול להופיע תוך שלושה חודשים או תוך חצי שנה, תלוי באיך זה השפיע על הגוף שלך.
פרופיל הורמונלי - אכן מתבצע בין יום 3-5 למחזור ואם אין מחזור אז ממתינים למחזור כי פשוט אין ברירה
. לגבי בדיקת פרופיל עם גלולות עוד לא שמעתי על זה אבל אולי אחת הבנות תוכל להאיר גם את עיניי בנושא. ואולי פשוט תתחילי את החפיסה הראשונה ביום החמישי למחזור? כך תהיי אחרי הבדיקה של הפרופיל ועדיין לא תפספסי את הדיכוי? ואולי כדאי לשאול רופא... בכל מקרה המון

היי מנדליקה

ארץ דמיוני ענתה לך על הכל. רק אוסיף שאני עשיתי את הפרופיל ההורמונלי תחת דיכוי על מנת לא לקבל "סתם" מחזור וזאת כמובן בהמלצת או יותר נכון בהוראת הגניקולוגית הנפלאה שלי. כשהגעתי לתור במרפאת פריון בתה"ש ציינתי מפורשות שהפרופיל ההורמונלי נעשה תחת דיכוי של גלולות וזאת בעקבות האנדומטריוזיס ואי הרצון לקבל "סתם" מחזור. הרופא שאיתו נפגשתי ציין זאת בתיק וסוכם שאם ההזרעה הראשונה לא תצליח אחזור על הפרופיל ההורמונלי עם קבלת המחזור. וזאת מאחר שלטענתו המחזור הראשון ישירות אחרי הדיכוי בכל מקרה אינו משקף את הפרופיל האמיתי. וכך באמת עשיתי. אז לשקולך אם לקבל "סתם" מחזור לצורך הבדיקות לתור הראשון או פשוט לעשות את הפרופיל ההורמונלי לאחר הנסיון הראשון (כמובן בתקווה שלא יהיה צורך בכך בכלל
). בכל מקרה שמחה לשמוע שהעניינים מתקדמים וכמובן

בין היתר../images/Emo6.gif

אבל כנראה שגם הייתי צריכה להיות במנוחה, כי המצב היום הרבה הרבה יותר טוב. בבי"ח ממש לא נחתי, טיילתי והסתובבתי כל היום כדי לא להיות עם הטרקטריות הזקנות בחדר
.

זואילי

New member
הי מנדליקה

לגבי הורביץ - מעדיפה במסרים... רוצה להבין - מרפאת הפריון נתנו לך רשימת בדיקות? ואלו בדיקות שאיתן אפשר להחליט על 2 הכיוונים? (הזרעה או IVF)? לגבי יציאה מהדיכוי, לי למשל לקח גם מעבר ל - 3 החודשים. ופשוט חיכיתי וחיכיתי. גם פה אין חוקים - כל אחת ותגובת הגוף שלה. את יכולה לבקש מרופא המשפחה שלך בינתיים לכתוב לך בדיקת דם ל E2 ופרוגסטרון כדי לדעת אם את בדיכוי עמוק. אני ממש לא זוכרת לצערי איך זה היה איתי, אבל מה כבר יקרה אם תגיעי לפגישה עם הורביץ ללא הפרופיל, אלא עם כל השאר, ותדברו על מה שתדברו, הוא יפתח לכם תיק וברגע שתקבלי מחזור אז תדווחי לאחיות (כי כבר תהיי מטופלת שלהם, כי בעצם כבר פתחת תיק בפגישה עם הורביץ) ואז תעשי את הפרופיל? ואז גם תוכלי לחזור לגלולות עד שאת ושותפך תחליטו על תחילת המסע שלכם. אתם צריכים להסביר להורביץ שאתם לא מתחילים מייד בנסיונות להרות ובגלל האנדו את גם לא מוכנה "לבזבז" ווסתות על פארש. אלא רק בשביל הפרופיל. הרי בכל מקרה מתישהוא תצטרכו להגיע להורביץ שוב כשתחליטו שהגיע הזמן. (אני כמעט בטוחה שגם אני נפגשתי איתו פעמיים בהתחלה - לפתיחת תיק ואח"כ שוב להחליט על טיפול ופרוטוקול. כן.. אפילו 3 פעמים כי הוא שלח אותי למיני בדיקות אקסטרא עד שהגעתי לטיפול הראשון). אם את רוצה, רשמי לי מסר ואת טלפונך, יהיה קל לי יותר להסביר לך עניינים בטלפון.

קפץ לי../images/Emo3.gif

היי מנדליקה
רשמו לך הכל, רק עוד דבר קטן אחד.... לכשתגיעי לפרופיל ההורמונלי כדי שלא "תבזבזי" מחזור...שימי לב להיות ערה כ- 3 שעות (אצלי זה הספיק גם שעתיים וחצי אבל אין לדעת) בשביל הפרולקטין. ו....

למעלה