ערב טוב בנות

baba luba

New member
ערב טוב בנות

אני עובדת בתפקיד מזכירה במשרד עו"ד ואמרתי היום שנורא קררררר במשרד שלנו לשותף של הבוס שלי והוא הכניס לי יד לחולצה ואמר לי נו תראי ברור שקר לך את עם חולצה אחת. אבל הייתי עם סוודר היום. זה לא נותן !!! לו ליגיטמציה להכניס לי יד לחולצה להגיד לי שלא התלבשתי מספיק הוא יכול לראות לפי מראה עיניים ! אחרי שהוא חזר מהארוחת הצהרים אמרתי לו מה שאני חושבת אמרתי לו אתה נגעת בי היום ואני לא רוצה שזה יחזור על כך. הבחור היה בהלם טוטלי הוא אמר לי את צוחקת נכון ? אני לא התכוונתי אני יותר לא יעשה את זה... מה עלי לעשות בהמשך ?

דנ120

New member
תתייחסי אל זה כאל מעידה חד פעמית...

ותתנהגי כרגיל (כבר הבהרת לו את עמדתך בנושא).

בָלבָל

New member
תסבירי הכניס יד לחולצה...

הכניס אותה מתחת לשרוול ליד כף היד שלך? נגע לך בבטן? במחשוף?... בכל מקרה כמו שאמרה קודמתי, הבהרת את הנושא ונשמע שהוא באמת היה בהלם ממה שהרגשת אז תעבירי את זה, אם יקרה עוד משהו אז זה נושא חמור שתצטרכי לטפל בו.

כ"כ לא בסדר

אבל עם זאת, אולי כדאי לחכות ולראות מה יהיה האלה, כמובן להיות עם היד על הדופק ולשים לב לכל מה שהוא עושה. ושחס וחלילה המקרה לא יחזור על עצמו, אבל את מכירה אותו ואת הבוס ואולי כדי לך לדווח כדי לא לתת לו לגיטימציה לחשוב שזה בסדר מבחינתך?

תרגעי...

אם הוא הכניס לך יד לחזייה או נגע בבטן שלך אז אני בהחלט מבינה אותך אבל אם הוא נגע בקצה החולצה או בזרוע שלך, אז לא קרה שום דבר. מה גם שהוא היה בהלם ממך והתנצל. בקיצור, אם הוא לא נגע בך באופן "מיני" את לא צריכה לעשות שום דבר. נו באמת, לא צריך לעשות מכל עכבר הר ולהרוס חיים של אנשים תמימים.

הזוייה

New member
הנושא הזה כל כך פרוץ

שחלק יגידו כן זו הטרדה, חלק יגידו לא זה היה בחֲבֵרוּת. ואני אומרת שזה תלוי ביחסים שלך עם הבוס והאם מישהו שלא הייתה לו כוונה מינית הופך בעינייך כעילה להטרדה. השאלה מה את רוצה לעשות- הרגשת נפגעת, זה פגע בעמקי נשמתך עד שזה גרם לך לנשימות פרועות כדופק לא סדיר מלחץ. האם הרגשת שהייתה פה מטרה זדונית. האם יש לך תחושה שהבחור מפוקפק ושיחק כאילו הוא תמים. אם יש לכם בארגון- אחראי על הטרדות מיניות, כדאי לספר לו את האירוע ולוודא שהוא מתועד ולחתום עליו. השאלה היא מדוע באותו רגע שהוא הכניס את היד לא תפסת לו ביד ומנעת ממנו, או הערת לו באותו רגע. לפחות עכשיו הוא ידע לשמור את הידיים שלו בכיסים.

למעלה