ערב טוב/בוקר טוב

גחנון3

New member
ערב טוב/בוקר טוב

שלום ד"ר. הברך שלי דלקתית מאוד נפוחה ואדומה....(כתוצאה מתאונה) יש הגבלת תנועה בכיפוף ויישור של הברך. הרופא מיעץ לי לעבור מניפולציה. אשמח לקבל יותר פרטים על הטיפול ואילו השלכות עלולות להיות כתוצאה מכך. יש לציין שאני עובר טיפול פיזיוטרפי אינטנסיבי אך ללא שיפור ניכר. תודה.

rafagav

New member
ראה מה מצאתי בגוגל

א) לגבי כל שאלה - חפש בגוגל - שם תמצא שלל דעות וכיוונים.. ב) כירופרקטים מנסים להקל על הכאב המיוחס לדלקת פרקים באמצעות מניפולציה למפרקים. היעילות של הטיפולים הללו במטופלים הסובלים מדלקת פרקים מתקדמת נתונה לויכוח – עליכם להיוועץ עם הרופא המטפל שלכם לקבלת ייעוץ. * זה לא מה שאתה סובל ממנו ובכ"ז זה כיוון לגבי המניפולציות, שהסיכון בצידן רב מאוד!! אם חס וחלילה וחס יגרמו לך נזק - איש מאותם מטפלים לא יסכים לשאת באחריות..
http://www.mifrakim.co.il/knee/?aid=07e01b6c680838dd994796afb488c7cd&did=6&cid=31

זכיר

New member
נדמה לי שהמניפולציה שמצאת בגוגל

והמניפולציה שהרופא הציע לו אינן אותן מניפולציות. כמובן שהכי טוב לשאול את הרופא שהציע את המניפולציה למה הוא מתכוון אבל לדעתי הוא התכוון למניפולציה ניתוחית תחת הרדמה.

rafagav

New member
הצגתי בסה"כ את הסכנות שיש בה

ואת הכדאיות בחיפוש טיפול שמרני יותר, טרם המחשבה על אותה מניפולציה (שתהיה ניתוחית או אחרת..). הרופאים ממליצים על המניפולציה, אף כי ברור להם טוב מאשר לנו, שהיא מסוכנת...

זכיר

New member
בטוח שכוונותיך טובות

רק רציתי להזהיר משימוש לא מדויק בגוגל. מניפולציה של כירופרקטים נחשבת טיפול שמרני.

rafagav

New member
כירופרקט אינו אלוהים ו...

על מגוון הטעויות והתאונות לא שומעים בגלל ש... אל טעות של כירופרקט, בעיקר אם הוא דוקטור, מתייחסים כאל "מכה משמים". אבל - לא כך!! זו לא מכה משמים אלא טעות אנושית, שנובעת מלקיחת סיכונים מיותרים, טרם חיפוש טיפול שמרני...

orlu

New member
R A F A G A V עושה רושם כי אתה

חושב שאתה הוא א ל ו ה י ם

rafagav

New member
א) אין לי ספק בזה.. ../images/Emo2.gif

ב) אין לי ספק שאני קטנטן ובסה"כ מ נסה לסייע. אם לומר לך ת'אמת - למדתי תחומים רבים ולכן אני חש שיש לי איך לתרום וזה מה שאני מנסה לעשות.. אופססססססססססס - יכול מאוד להיות שלאנשים ענקים כמוך זה מפריע... סליחה.. זכור - אבותינו היו ענקים באמת... והנה - יעקב אבינו אומר: "קטונתי.." (בר' ל"ב 11).. אתה אומר: "גדולתי..." מה שמצביע על איכותך (הירודה..)

מניפולציה

הכוונה לנסיון לשפר את טווחי התנועה של הברך (או מפרק אחר) בכח, לרוב עם הרדמה. יכול לשפר טוווחים אך יש גם סיכון של שבר.

גחנון3

New member
שבר במפרק הברך?

כמה באחוזים יש הצלחה לטיפול וכמה אחוזים זה נגמר בשבר? ואם שבר אז מה הפיתרון פלטינות/להחליף מפרק או מה ?? תודה על תגובתך אך אשמח לקצת יותר פרטים.

מניפולציה

במניפולציה יש סיכון משמעותי לשבר. ההצלחות לא מדהימות. ניתן לבצע ניתוח לשיחרור המפרק ושיפור הטווחים עם סיכויי הצלחה טובים יותר וסיכונים פחותים של שבר.

למעלה