ערב טוב בוקר טוב

ערב טוב בוקר טוב

אהההההה ניגמרו היום הסרטים בטלויזיה ואני לא יכול לזפזפ יותר למה אני לא נירדם לעזאזל

לוקח זמן לאדרנלין להתפוגג

אל תלחם בשינה. כנס למיטה רק כשאתה רדום, לא עייף. שים לב להבדל. אלחנן שנן מדריך בכיר מרכז המידע לנדודי שינה בישראל http://www.insomnia.org.il

זה לא אנדרנלין

אני לא עובד כבר חודש אני פשוט לא ישן בצורה נורמלית מאז שאני זוכר את עצמי והייתי במעבדות שינה כמה פעמים פשוט אני מתפקד הכי טוב על 4 שעות שינה וזה דיי מתסכל אותי כי אני משועמם ברמות מטורפות בלילה אם אני לא עובד ואני לא יכול לעשות הרבה דברים חוץ מאולי לצאת לבלות או משהו כזה וזה עולה לי הרבה כסף לצערי אז התחלתי לשבת בבית ולראות טלויזיה עד שאני מנומנם אבל זה לא מגיע וזה משגע לי את השכל

shaiush4

New member
אתה חייב למצוא משהו שיעסיק אותך.

אי אפשר פשוט להיות בחופש כל הזמן, כי אז ברור שתשתעמם מהר. אתה יכול למצוא לך תחביב שיעסיק אותך, תחום לימודים שתוכל להתעסק בו, או כל דבר אחר שימלא את הזמן שלך (כמו לחזור לעבוד למשל). כשאין מה שיעייף אותך במשך היום, מן הסתם לא תהיה עייף בלילה.

זה לא שאין לי תעסוקה

אני יתום עם אח קטן בן 17 שאם אני לא ידאג לדברים אז הכביסה תתערם ויחד איתה גם הכלים והוא יחיה אך ורק ממלוואחים ואני בין עבודות אני חיים כרגע במצב של התלדויות בשלושה מסעדות שונות להיות שם ברמן ובתקווה אני יחזור לעבוד בצורה מסודרת שבוע הבא ובמקביל אני משפר בגרויות כרגע (מתמטיקה) כך שלצערי אני מאוד עסוק זה פשוט לא תופס לי את הכמות זמן שהיתי מעדיף

shaiush4

New member
נשמע כאילו יש לך הרבה יותר מדי מה לעשות...

ועדיין יש לך יותר מדי זמן פנוי. אולי כי אני לא רגילה לחשוב על ימים בהם יש 20 שעות עירות...

ובנוסף

אני מחפש אנשים מעניינים להפגש איתם בליליות כי רוב החברים שלי הם אנשי יום ואני גם יום וגם לילה אז זו בעיה

למעלה