ערב טוב אנשים....

ערב טוב אנשים....

האם אפשר להצטרף לפורום החמים והנעים הזה....? הרבה זמן היססתי מפני שאני רק בת 16 והרוב פה בני 20+ אז... בת אלי.

מה זה "רק בת 16"?!

אני "רק בת 17" (נראה לי שזו הפעם הראשונה שחשפתי את זה כאן בפורום...) ואני כאן מהפתיחה החגיגית. אגב, מהיוםאני "רק בת 17" (רמז-רמז). ברוכה הבאה! ליה

מזל טוב ליה!!!! ../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif../images/Emo77.gif

היום יום הולללללדת היום יום הולללללדת היום יום הול-אה-אה-דת ל-אה- ליה!

גילה37

New member
מזל טוב חביבתי ....../images/Emo24.gif../images/Emo77.gif../images/Emo49.gif

יום הולדת שמח ,,,,, יום הולדת שמח לליה יום הולדת שמח.....
הרבה הרבה מזל טוב .ותחגגי זה אחלה גיל שלך גילה

RomiVais

New member
מזל טוב!!! ../images/Emo77.gif ../images/Emo65.gif

תעשי חיים ותחגגי טוב טוב שיהיה לך יום מקסים ומשגע רומי

עופר 123

New member
Happy Birthday !! ../images/Emo65.gif

ליה !! מזל טוב !!
שיהיה לך רק טוב, אושר, בריאות, הצלחה וגם טיפת מזל שאפ´פעם לא מזיקה... תמשיכי להיות מקסימה כמו שאת, ואל תבזבזי אף רגע - נשארו לך עוד 103 שנים לחיות
שוב הרבה הרבה מזל טוב, שלך,
עופר

AlteX

New member
מה זה רק עוד 103??? למה לא 203? ../images/Emo13.gif

זה שאומרים "עד 120" זה לא אומר שזה חייב להפסק שם... אני בעד לשנות את הברכה ל-"עד 120 לפחות"!

AlteX

New member
מזלטוף!!!

כולם לשיר... Happy Birthday to You Happy Birthday to You Happy Birthday to... Liya! Happy Birthday to Yooooou!
שהשנה כל חלומותייך יתגשמו!!! ועכשיו... להרים אותה, חבר´ה... !!! 1... 2... 3... 4... 5... 6... 7... 8... 9... 10... 11... 12... 13... 14... 15... 16... 17!!! זה ממש לא בסדר, אנחנו לא רגילים להרים אנשים קלילים כאלה... ליה יקרה, אני שומר לך מנה מיוחדת של שוקולדים שבשנה הבאה נרגיש שאנחנו באמת מרימים משהו...
אבל סתם, סתם... למרות שאת קלילת משקל, יש בך
רחב והמון מתיקות שמצטברת ומצטברת ואני בטוח שתמשיך להצטבר משנה לשנה, בלי קשר לכמה שוקולדים את אוכלת...! עוד פעם מזלטוף!!! אלכס. נ.ב. לבובה עם הפוני... A BIG welcome!

ב ר נ ד ה

New member
../images/Emo65.gif מזל טוב ליה ../images/Emo65.gif../images/Emo25.gif../images/Emo77.gif

ילדונת
שתהיה לך שנה נפלאה של הגשמת משאלות ואת הכי טוב שבעולם בכל התחומים ובכל המישורים... יום הולדת שמח
ברנדה

גילה37

New member
היי בובה

לפורום שלנו אין מגבלה של גיל , דת , מין וצבע. כל אחד ראשי להיכנס לכאן,... אני תוהה רק מה את עושה בשעות קטנות של הלילה כאן. יש לי ילדה בגיל שלך כבר מזמן ישנה גילה

עופר 123

New member
ברוכה הבאה !!../images/Emo48.gif

בת אל, כבר אמרו לפני - הגיל זה רק מספר בתעודת הזהות. כולם מתקבלים כאן בברכה ותמיד אנו שמחים לראות רוח צעירה בפורום (אני נשמע כמו איזה
). ברוכה הבאה, מחכים לשמוע ממך, שלך,
עופר

ב ר נ ד ה

New member
ברוכה הבאה בובה....../images/Emo140.gif

הפורום שלנו הפך למשפחה אחת גדולה... וכמו בכל משפחה, גם כאן יש קשת רחבה של גילאים... יש כאן מקום לכל אחת ואחד והכי חשוב שיש כאן המוןןןןן אהבה...
ברנדה

DREAM111

New member
ליה יקרה ../images/Emo49.gif המון ../images/Emo23.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

למעלה