ערב טוב אנשים

מנדהו

New member
ערב טוב אנשים

שאלה: לסקס אנאלי איזה תנוחה הכי עדיפה מבחינת הבחורה ? תענו ברצינות זה חשוב

סתםסופר

New member
לא יודע לגבי אחרים...

כשהיא שוכבת על הבטן זה נוח לשנינו. זה ברצינות לגמרי.

אפשר בדוגי או כפיות

אפשר גם ברכיבה, אבל זה כבר למתקדמים

חופ שיה

New member
מקווה שלא מאוחר מידי ../images/Emo3.gif

התנוחה הכי נוחה לרוב הנשים זה הדוגי סטייל גם בגלל נוחות פיזית (מיד אסביר ) וגם בגלל נוחות מנטלית - הבן זוג לא יכול לראות את הפרצופים של הצד השני ומכאן שיש לנחדר יכולת להרגיש נוח יותר, לפחות בפעמים הראשונות. תנוחת הדוגי סטייל לחדירה אנאלית היא בין הנוחות שיש , אני ממליצה לנחדר/ת לסגור את הרגליים ולא לפתוח לרווחה ולרדת כמה שיותר נמוך עם בית החזה והכתפיים - פעולה שמבליטה ומגביהה את הישבן ומכאן היא גומרת לחדירה להיות קלה יותר. הרגליים הסגורות גורמות לפי הטבעת להיות פתוח יותר , אם ברצונכם להבין את זה , נסו בשירותים לסגור רגליים בעת היציאה ותראו איך דברים זזים מהר יותר.
תנוחת הכפיות למי שגמיש מספיק ולמי שיש מספיק כוח באגן לזוז אחורה וקדימה, התנוחה לא הכי נוחה לגבר אבל מאוד נוחה לאשה הנחדרת/לנחדר. תנוחה נוחה מאוד אך דורשת קצת גמישות וקצת עזרים היא תנוחת המקופלת - הנחדר/ת על הגב הרגליים מורמות מעל הראש , שימו כרית מתחת לישבן והגב התחתון להגבהה ממליצה לסגור רגליים ולא לפתוח בעת החדירה הראשונית, אחרי זה כל אחד ואיך שמתאים ומרגיש לו/ה. זו התנוחה החביבה עלי גם בגלל שאני יכולה להסתכל עליו, יותר קל לי לאונן לעצמי (משהו שאני לא מוותרת עליו בסקס אנאלי) וגם בגלל שהחדירה בסגנון הזה היא הכי נעימה לי - אבל אל תסיקו מזה שגם לכם יהיה הכי נוח בתנוחה הזאת, בסך הכל היא מאוד אינטימית - הבן/ת זוג מול הפנים שלכם לאורך כל הדרך ולא לכולם זה מתאים. כל שאר התנוחות מבורכות ברגע שהאינטרקציה בין בני הזוג זורמת ללא תקלות וכאבים מיוחדים.

לדעתי שכיבה על הבטן.

רוב הבעיות לדעתי בתנוחה הזו הן נפשיות...צריך לדעת לתת לשראש לשחרר...את הטוסיק.. וזו התנוחה שהכי עושה לי את זה. אני מאד אוהבת סקס אנלי אך מעולם לא הצלחתי בשום תנוחה אחרת. גם תנוחות אחרות לא מגרות אותי כמו לשכב סתם על הבטן.... אוף...שוב נהיה חםםםםםםםםםםם!!!!!

למעלה