ערב טוב אנשים!

Max Igo

New member
ערב טוב אנשים!

רציתי לבקש את עזרתכם. לאחרונה יש לי כאבי בטן ושלשולים רבים ועוד תופעות שאני מעדיף לא לפרט כאן :( אני בן 19, ואמור להתגייס עוד חודש. לפני כשבוע באתי אל רופא המשפחה שהתייחס אליי בזלזול וטען שכל התופעות שלי קשורות לחרדה (שאני אכן הובחנתי בעבר כסובל מחרדה ומהיפוכונדריה) אבל שלח אותי לבדיקת צואה כדי כביכול להרגיע אותי. בדיקת הצואה יצאה בסדר, אך עדיין לא נרגעתי, וככל התופעות ממשיכות. האם לדעתם יש מקום לפחות לרופא כללי אחר או ישר לרופא גסטרו ולבקש בדיקת דם נוספת? תודה מראש על התשובה!

רות ש

New member
בקש מרופא המישפחה בדיקת דם

ע"פי התוצאה תדעו אם להמשיך לגסטרולוג או לא!!!

ליאורט1

New member
שני דברים

קודם כל, זה לא פורום "חי" כמו חלק מהפורומים האחרים אז אל תצפה לתשובות במהירות הבזק, למרות שזה יכול לקרות... בקשר להמלצה לבקש בדיקות דם, בדיקות דם זה לא מספיק, בדיקת הצליאק היא לא בדיקה סטנדרטית בסט הבדיקות, בתור חולה בסוכרת נעורים עשיתי בשנה שלפני שגילו אצלי את הצליאק יותר בדיקות דם משעשיתי כל החיים ולא מצאו שום דבר. בנוסף זאת כנראה בדיקה יקרה כי במשפחה המורחבת שלי כמה חברים ניסו לבקש את הבדיקות וקיבלו יחס דומה למה שאתה קיבלת. התשובה שלי היא פשוט תתעקש או תבקש חוות דעת מרופא/ים אחר/ים.

מסכימה עם מה שנאמר

בקש בדיקות דם ספציפיות לצליאק והפניה לגסטרו. ובאופן כללי - אם אתה מרגיש שהרופא שלך לא מתקשר איתך על אותו גל, תחליך רופא.

Max Igo

New member
תודה לכולם ../images/Emo13.gif

מחר אני אלך לרופא אחר ואתעקש על בדיקת הדם! אבל קיבלתי את הרושם שהרופאים בעצמם לא הכי יודעים מה צליאק... :\

יש ויש...

מטבע הדברים, לא כל רופא מתמצא בכל הדברים הקיימים. אבל הכי חשוב להרגיש בנוח עם הרופא שלך - וקיבלתי תחושה שזה לא כך.

לדעתי מומלץ שתפנה לרופא

גאסטרו. האם ביקשת בדיקות דם לצליאק? אם לא אז תבקש. ובכל מקרה זכותך לקבל הפנייה לרופא גאסטרו.

למעלה