ערב טוב אנשים מה ניש?
פ פלפל חריףף New member 19/3/09 #2 הכל דבש היום סיימתי עם המבחנים...עוד סמסטר אחד, 2 סמינריונים ואני מתחיל את החיים. ואצלך?
ט טל205 New member 20/3/09 #3 יופי אני שמח בשבילך!! כעת סיימתי לשחק כדורסל.. עצוב מאוד עד כמה שהכושר שלי בקרשים...
פ פלפל חריףף New member 20/3/09 #4 גם שלי בקרשים אחרי קילומטר-גג שנים של ריצה אני נופל, ממש סבא! מצד שני, אני עובד עם משקולות(חזה וידיים)...העיקר שאני עושה ספורט.
גם שלי בקרשים אחרי קילומטר-גג שנים של ריצה אני נופל, ממש סבא! מצד שני, אני עובד עם משקולות(חזה וידיים)...העיקר שאני עושה ספורט.
ט טל205 New member 20/3/09 #5 אני הקפאתי תמנוי לחדר כושר.. אין לי כושר התמדה בעניין.. עוד שבוע אני לוקח חופש אז אולי אתחיל להתאמן שוב..
אני הקפאתי תמנוי לחדר כושר.. אין לי כושר התמדה בעניין.. עוד שבוע אני לוקח חופש אז אולי אתחיל להתאמן שוב..
פ פלפל חריףף New member 20/3/09 #6 לחדר כושר אני לא אלך אני עצלן מדי בשביל זה ואני לא אתמיד אבל משקולות יש לי בבית בכל מדי גדלים...מה גם שתמיד אפשר לקנות צלחות במשקלים גדולים יותר ולהוסיף. שכיבות שמיכה אני עושה בבית.
לחדר כושר אני לא אלך אני עצלן מדי בשביל זה ואני לא אתמיד אבל משקולות יש לי בבית בכל מדי גדלים...מה גם שתמיד אפשר לקנות צלחות במשקלים גדולים יותר ולהוסיף. שכיבות שמיכה אני עושה בבית.