ערב טוב אנשים

שלום לכולם../images/Emo7.gif

יום קשה עברנו היום. אתמול הבן נסע עם חבריו לחגוג את ל"ג בעומר. חבורה של כ20 ערביים ישראלים בשנות העשרים החליטו להתעלל בכל החוגגים, דקרו, הכו קשות, זרקו על כולם כל מה שבא ליד. מיד התחוללה הסטריה נוראית, בנות צרחו, כולם רצו לכל עבר, כל אחד צעק את שמות חבריו שלא ידע מה עלה בגורלו. הבן נדקר קשה באוזן ונזקק ל20 תפרים, בעל הקיוסק הכניס אותו פנימה ואת הבן השני עד לבוא המשטרה והאמבולנסים, מצב שהנערים ניסו לפרוץ את דלת הקיוסק ולנסות לרצוח. הבן איבד הכרה, והחברים עימו נכנסו להלם. המקרה הסתיים בהרוג אחד, ופצועים רבים. הבן ברוך השם בבית במצב טראומטי, וגם כל חבריו כעת התקבצו כולם ביחד והביעו רגשות והתפרקו על המקרה. תגידו לי באיזה מדינה אנחנו חיים, שאינינו יכולים לשלוח את ילדינו לחגוג בשקט? אני מקוה שהחשודים שנעצרו יקבלו את עונשם, ומאחל החלמה מהירה לכל הפצועים. בתקוה שלהבא יקחו זאת בחשבון להציב משטרה במקום כזה הומה מבלים שבאים סה"כ להנות.

כמה נורא../images/Emo10.gif

גם ביום העצמאות היה סלט שלם, קיבלתי למייל תמונות של ערבים שהגיעו למקום מסויים והשתוללו, הניפו דגלי פלסטין והכו אנשים. מאוד עצוב מה שקורה במדינה. אני מקווה שבנך ירגיש טוב מהר ושלא ישארו לו טראומות

tutit1005

New member
רחלי נשמתי../images/Emo201.gif

אלוקים ישמור.זה מצמרר. זה נורא ואיום.. שהשם ישלח החלמה מהירה לכל הפצועים...אויישששששש מה אגיד לך רחלי ..הם חלאות אדם.. מה קורה עכשיו עם בנך וחבריו..? שיהיו רק בשורות טובות..אמן ואמן. .

הייי לכם../images/Emo201.gif

טוב החבר'ה עדיין בעדות משטרתית, כל חבריו של בני פצועים כל אחד פציעה שונה. הבן פצוע הכי קשה עם תפרים ושתף דם בעין, אחר עם גבס והשאר חתכים ומכות יבשות. הבן השני שלי עם חתכים מסכין ברגליו. לפי חקירה משטרתית הייתה זו פלישה של קבוצת ערבים מרמלה שבאה לשם שוד אלים והתעללות. לצערינו הרב ישנו הרוג אחד אבל לא מהקבוצה של בני אבל גם הוא מבאר שבע. כל החבר'ה הגיעו לביתי על מנת לשבת כולם ביחד, להתפרק ולעודד אחד את השני. בינתיים נעצרו כמה חשודים מקווים שזה יוביל למשהו. חלקם עדיין בטרומה ולא יכולים לדבר, מקוה שלאט לאט ישתחררו. מה אומר לכם? רק בשורות טובות חבריי, יהיה טוב.

רחל אני כל כך מצטערת מאמי אני מקווה שהכל בסדר

והבן מרגיש טוב...תשמרי על עצמך ועל בנך.מאחלת לך ולבנך אחלמה מהירה..תיהי חזקה..שולחת לך חיבוק..

ע ו פ ר ה

New member
רחל ../images/Emo24.gifרק הרגע קראתי

ואני מאוד עצובה. כמה כוחות אנחנו צריכים כדי להיות הורים, כדי לחיות במדינה הזו וכדי לשרוד את היום יום. אני מאחלת לבן שלך רפואה שלימה ולך שאלוהים יתן כוח לעבור את הכל. יש לי אורחים מחו"ל ואני כל כך עסוקה שאני לא נכנסת לפה. וביום רביעי אני יורדת לאילת אז שתדעי את ושתדעו כולכם שאני חושבת עליכם וניפגש בשבוע הבא. באהבה עופרה מנחה בדמיון מודרך, NLP, פרחי באך וביורוגונומי

למעלה