ערב טוב אנשים יקרים

TodiS

New member
ערב טוב אנשים יקרים ../images/Emo13.gif

קוראים לי ספיר ואני בת 18. לא מזמן התחלתי את שירותי הצבאי. בעבר רקדתי 7 שנים בלט קלאסי והפסקתי. בשנים האחרונות אני מבינה איזו טעות זו הייתה ואני רוצה לחזור. אני מודעת לעובדה שרקדנית מקצועית אני לא אהיה, אני גם לא מתיימרת להיות, אבל אני נהנית מזה ואוהבת את זה מאוד. חשבתי לעשות מעבר שכזה מבלט קלאסי למודרני, הבעייה היא שאני לא מכירה מקומות טובים שמלמדים בצורה מקצועית את זה. הייתי שמחה אם הייתם ממליצים לי על מקומות באמת ברמה שמלמדים מודרני או שילובים עם קלאסי.. אני מבינה שהבנתם למה התכוונתי :) את הצבא אני מסיימת כל יום בערך ב 3 בצהריים כאשר יש ימים (מעטים, אבל עדיין), שאני לא צריכה להגיע, ככה שאני חושבת שזה יסתדר לי עם הריקוד. תוכלו להמליץ לי? אני ממש בעניין ומשתוקקת כבר לחזור לרקוד
תודה לכל העונים!:) ספיר.

leiny85

New member
היי ספיר!

אם תוכלי לציין את מקום המגורים שלך (או את מקום השירות שלך) - נוכל להמליץ לך יותר בקלות. (אגב - מה התפקיד שלך בצה"ל שיש לך כאלו יציאות ? ) ערב טוב לכולם!

leiny85

New member
כן, לא חזבתי שהיא קרבית..

מן הסתם כשהיא יוצאת כל יום ב3, וחלק מהימים לא צריכה להגיע בכלל - היא לא טוחנת באיזה מוצב... במקרה - גם אני חיילת, רק שבניגוד אליה - אין לי את הפריווילגיות האלה (לצאת מוקדם, ימים חופשיים) - ולכן התעניינתי איזה תפקיד היא עושה בצבא שיש לה ת"ש כזה... זהו, המשך ערב נעים

TodiS

New member
אממ.. לא. אני בלהקה צבאית.

כרגע אני משרתת בתל השומר, אך בעוד כחודשיים אני אעבור לצריפין, ליד ראשון. אך ללא קשר, אני גרה בראש העין.

TodiS

New member
היי ../images/Emo13.gif נכנסתי לאתר..

הסטודיו הזה הוא לגילאי 14-17.. אז אני חושבת שזה לא מתאים.. אתה מכיר אולי מקומות אחרים? תודה על העזרה
ספיר.

Mr GK

New member
בית-הספר למחול הוא לגילאים האלה.

שיעורי הסטודיו עצמם הם שיעורים פתוחים לכל הגילאים.

מה פתעום, סטודיו בי אז גם מעל

גיל17 , אני מכירה מישהי בת 22 שמתאמנת שם. תתקשרי לבדוק את זה[=

Mr GK

New member
זה מקום טוב...

כי השיעורים בתשלום (ואנשים עובדים קשה בשיעור שהם משלמים עליו), וכי האווירה מקצועית, המורים טובים והרמה די גבוהה. לא יודע אם נכון להגיד ש"קורעים" שם את התלמידים, יש שיעורים קשים יותר ויש קשים פחות.

../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gifספיר---

שלחתי לך בחזרה מסר עם הפרטים, מקווה שאת זה קיבלת, או ששמע זה לא רוצה לתת לך לקבל את זה
תכתבי לי בבקשה עם קיבלת והראה מחר בבוקר עם כן, לילה טוב

Dancerit

New member
סטודיו B הוא רמה ממש גבוה

רקדנים מקצועיים לוקחים שם שיעורים ועד כמה שאני יודעת משלמים פאר שיעור או עושים כרטיסיה וככה לא באת לא שילמת אבל אם את מתכוונת להתמיד אז זה יכול לצאת מאוד יקר וכבר עדיף לשלם מראש בסטודייים רגילים. בראש העיין יש את בימות 2000 אבל אני ממש לא בטוחה לגבי הרמה שם. יש את קרן פלג (הבלונדה מרצים לדירה) שמלמדת בראש העין - או בבימות 2000 או השמועות האחרונות מדברות על זה שיש לה סטודיו משלה שם. למרות שכשאני חושבת על זה הסגנון של הוא בעיקר ג'אז אבל בכל סטודיו יש גם שיעורי מודרני. חוץ מזה בפ"ת שזה גם קרוב לראש העין יש את הסטודיים הגדולים של סיגי ניסן, שרית אביצור ואתי פולישוק שבכולם יש שיעורי מודרני וקלאסי של הלהקות שהם ברמה גבוהה. אה וכמובן שיש את הסטודיו של מרים קופמן שזה סטודיו לבלט+מודרני והוא ברמה גבוהה כי הוא מתמחה בתחום הזה והמורה למודרני שם תותחית ברמות ואת יכולה לשלב שם קלאסי ומודרני טוב אז סרקתי לך את כל האזור מקווה שעזרתי

Mr GK

New member
אם למישהו יש קישורים...

לאתרי בית של סטודיו(ים) כלשהם. שיעלה לכאן. יש קל לדלות כך פרטים על הסטודיו. לגבי סטודיו B, חשוב לציין שכל הכרטיסיות מוגבלות בזמן. ככה שאמנם אם לא באת לשיעור ספציפי - לא שילמת עליו, אבל בעיקרון אם קנית כרטיסיה של 8 שיעורים שתקפה לחודש, ועשית רק 4 שיעורים - בתום חודש מקניית הכרטיסיה תצטרך לשלם גם על ה-4 שיעורים שלא עשית.

saritkm

New member
שיעור אחד 40 שקל משו כזה

יש שיעור נסיון אבל נגיד שישה שיעורים עולים 190 שקלים.. אבל את יכולה לנצל אותם רק חודש. אם לא הלכת לשישה שיעורים בחודש את לא יכולה לנצל אותם אפילו אם שילמת את יכולה לקנות חופשי חודשי זה 300 שקל משהו כזה ויש באתר דף מחירון תכנסי ותראי

TodiS

New member
כנסי כנסי ../images/Emo13.gif

בבימות הייתי 3 שנים בלהקת נוער.. לא רקדתי שם אבל כן, יש שם סטודיו לריקוד וגם קרן פלג מלמדת שם.. אבל אני חושבת שזה לא מספיק רציני.. העלת אצלי זכרונות כשדיברת על מרים
למדתי אצלה 7 שנים. היא פשוט מדהימה, לא משנה כמה שאני אכתוב עליה, זה לא יספיק. תודה רבה לך על העזרה!
אני בהחלט אברר על פולישוק, אביצור וסיגי ניסן! תודה!

Dancerit

New member
בקשה בקשה

העיקר שתמצאי מקום שטוב לך ולא תעזבי את המחול לגמרי. ועוד משהו יש גם את עפר שפריר אבל זה גם נשמע לי לא רציני כי הוא אישית מתמחה בשירה ומשחק והמחול לא ממש מפותח בסטודיו שלו (זה בערך כמו בימות) ו... לגבי הסטודיויים בפ"ת אז דוגרי הרמה אצל אביצור הכי גבוהה - הטכניקה שם עולה בהרבה על סיגי ואתי אבל...כרגע אין שם פויינט שוז! אני לא יודעת אם את מחפשת פוינט או לא אבל אצל סיגי כן יש פוינט, אומנם ברמה נמוכה של מתחילות אבל יש.

למעלה