ערב טוב..אנשושים

ניקולי

New member
ערב טוב..אנשושים

כרגע דיברתי עם ג´ס..היא עוד לא ילדה..למעשה היא עוד בבית, אבל לפי כל הסימנים אני אומרת לכם היא תלד היום בלילה.. אתם לא יודעים איך אני מתרגשת בשבילה..ואיזה באסה נראה לי אני לא אהיה כאן כשהיא תלד..אוףףףףףף..בכל מקרה אני מאחלת לה לידה קלה.. תמסרו לה את אהבתי אם תדברו איתה..ומזל טוב מחר אני נוסעת לאילת..אוהבת את כולכם ניקול*

mariana

New member
איזה חיים טובים

אילת הא??? בקשר לג´ס גם אני מתרגשת, מה יש לה כבר צירים? אני מאושרתתתתתתתתתתתת לפחות יהיה לה תאריך יפה. ולך אני מאחלת שתהני תעשי חיים

@@

New member
ניקוליייייייייייייי../images/Emo25.gif

איזה כיף לראות אותך פה "בשידור חי" . ת´אמת גם אני חושבת שג´ס שלנו תלד היום בלילה אני מאוד מתרגשת ומחכה כאילו כל רגע ניר צריך להודיע לנו שהיא ילדה, שיהיה בשעה טובה זה הכי חשוב. אז מה יקירה שלי? נוסעת לאילת לסופשבוע? איזה כייף לך, מגיע לך, את זקוקה לחופשה ומה חדש? חוץ מבית ילדים ועבודה? תעשי חיים ותכייפי לך אוה
ת אותך

shiraz2

New member
מתוקה....

תעשי המון המון חיים, תזכרי שאנחנו פה, מתייבשים.... מתגעגעים... ואוהבים אותך.....!!!!!! תחזרי מהר כן?
וג´סוש, הרבה הרבה בהצלחה, מקווה שתהיה לידה קלה, מחכים לשמוע את ההתפתחויות....
שירז

@@

New member
שירזושששש

קודם קבלי ח"ח על החתימה המקסימה והאמיתית שלך
איך אנחנו מתייבשים פה, כולם יוצאים ונופים ורק אנחנו בעבודה, כל החיים עבודה
אבל יהיה בסדר

shiraz2

New member
ריקושששש

מה שלומך באמת בובה?
מתי את יוצאת מהעבודה? ועד אז.... קבלי המון המון
ו...
*(כן סידי אני מנסה לחקות אותך בלי הרבה הצלחה.......
)* לעידוד.......... אמרתי כבר שאת מקסימה? ואת מוזמנת לאמץ את החתימה שלי חופשי חופשי.....
וכמה משפטים לסיום.........: אל תקח את החיים ברצינות גם ככה לא תצא מהם חי... אהבה היא אשליה כואבת של השכל are your legs tired??? because you been running throuht my mind all the day long!!! לפעמים כלב הוא חבר ולפעמים חבר הוא כלב! התקווה היא רק הארכת זמן הניתנת לנו עד שאנחנו מחליטים לוותר... והאהוב עליי..... אין שכל אין דאגות......!!!!!
אוהבת אותך, שירז

@@

New member
שירז מתוקה שלי

רק עכשיו ראיתי את ההודעה, אני לא יכולה להתחרות איתך באייקונים אבל אני רוצה להגיד לך שחיממת את
אחלה משפטים יש לך אוהבת אותך יום נפלא וקסום

למעלה