ערב טוב איש הרוח

ora11

New member
ערב טוב איש הרוח

האם אפשר להוריד את השיר מי האיש החפץ חיים שמעתי אותו ברדיו שרה שולי נתן. היה לי תקליט שלה אבל עכשיו אין פטיפון רק CD תודה אורה

ניסיתי לחפש

ולא כ"כ מצאתי
אם אני אקליט לך את הניגון כקובץ midi זה יהיה בסדר?

פראזניק

New member
תודה, ר´ איש!

נהניתי מאד!!! יש לי ביצוע נהדר לשיר הזה, נבקש רשות מבעליו להעלותו הנה, אם יסכים, נעלה בע"ה.

ora11

New member
בוקר טוב איש הרוח ../images/Emo51.gif

איש יקר אולי אפשר להוריד לי את קאזה? אני לא מוצאת ואתה כהרגלך בקודש עוזר לי ולכולנו ועל כך התודה והברכב. אני מקוה שאני לא מבלבלת לך יותר מדי במוח הרי כולנו נהנים.

קאזה

עשה לי בעיות במחשב
לכן הורדתי אותו. אבל הדיסק הקשיח שלי לא בשמחה כבר הרבה זמן ואני צריך להתקין עוד אחד ככה שזה לא ראיה. אף פעם את לא "מבלבלת במוח" כדברייך ואני רק יכול להיות גאה בך ובשאר חברי הפורום הנפלאים שנמצאים כאן איתנו ושמחים לעזור האחד לשני
אני חושב שהפורום שלנו יכול להוות דוגמא ומופת לקהילה (אמנם קטנה) של חברים שמפרגנים ועוזרים ורוצים לעשות רק טוב
זה מקרה די נדיר אני חייב לציין:))) ר´ פראזניק הביא את התוכנה בעברית
אני אנסה להוריד אותה גם ולראות איך היא פועלת.אם תצטרכי עזרה בהורדת הקאזה בעברית תודיעי לי בבקשה ונשתדל כולנו לעזור:))

ora11

New member
../images/Emo141.gifתודה לאיש הרוח

כל מילה חצובה בסלע אכן פורום קטן ואיכותי,אני מרגישה התעלות הרוח והנפש לאור הנכונות שלך ושל האנשים הטובים לתת ,לעזור בימים קשים אלה. קצת יידישקייט לא מדיקה אף פעם אלא מועילה. אני לא מזמן קניתי דיסק קשיח ואני מקוה שאוכל להוריד את הקאזה. בטוחה אני שאם לא אצליח אפנה למומחה שלנו הרי זה אתה וחברינו לפורום. ברכת ערב טוב אורה

ora11

New member
../images/Emo13.gifערב טוב איש הרוח

כמו שצפיתי אני לא מצליחה להוריד את קאזה בעברית. הוא מוריד כמעט עד הסוף ואז מופיע במסך התכנית התנתקה. בתחילה מופיע איפה לשמור ואצלי זה בשולחן עבודה. אנא עזרתך תודה אורה

ערב טוב אורה../images/Emo13.gif

המחשב שלי יחזור לפעילות מחר אחה"צ. אז אני אוכל לבדוק מה עם התוכנה.בכל מקרה אם התוכנית עלתה למחצה כדאי למחוק אותה מהמחשב כדי שהיא לא תעשה בעיות:) אם מופיע לך אייקון של התוכנה על הדקסטופ, תלחצי עכבר שמאלי לאחר מכן הוא ישאל אותך האם למחוק רק את האייקון או את התכנית כולה תבחרי באפשרות של התכנית תורידי אותה מהמחשב ואז נראה כבר מה לעשות הלאה

הקלטה בmidi

יש איתה כמה בעיות. מה ההבדל בין midi לבין נגינה רגילה בכלי אקוסטי? אם זה יעניין אתכם אני אכתוב על כך
תודה אדמונד

למעלה