ערב טובב

Sam P

New member
לא הבנת אותי

זה מה שבדיוק אמרתי, שהמכס והבטחון אלו 2 גורמים נפרדים לגמרי,
את כל חוקי הדיוטי פרי אני יודע בע"פ תאמין לי! להחליף זה ברור שאפשר, ואתה מבחינת הדיוטי פרי יכול לקנות גם 40 פקטים זה לא מענין אותם, הכסף מענין אותם, הבעיה היא שחוזרים לארץ בלי שום קשר למקום היעד, שחוזרים לארץ החוקים מאוד נוקשים ומחמירים משנה לשנה לגבי עבירות מכס, ודרך אגב מבחינה בטחונית סיגריות כן יכולות להוות מפגע בטחוני, כל עוד הם בתוך הפקט עטופות ולא פתוחות מבחינה בטחונית שוב אין בעיה, אתה יכול גם לסדר חשבונית רכישה על 40 פקטים ואז מה יעבירו לך את זה? זה לא מענין אותם, אוטוטו אם כבר זה לא נכנס, יהיה יותר לבן אדם פקט אחד בלבד להכניס לישראל מהדיוטי פרי, לפי חוקי המכס. מה שאמרתי זה שאם היא טסה לבד עם 5 פקטים וחוזרת איתם לא משנה אם היא לקחה אותם איתה או השאירה פה והיו תופסים אותה היו מזמברים אותה בלשון עדינה, והתחקור הוא של המכס לרוב לא של הבטחון, אלא אם יש מידע מודיעיני כזה או אחר

makel1

New member
נסחפת קצת. מידע מודיעיני נלקח ברצינות כשמדובר

בעבירת מס של ממש. חמישה פאקטים זו עבירה שלא מדגדגת אף אחד ובטח ובטח לא מצדיקה את ההשקעה המודיעינית של הרשויות. שוב, למרות שכשאני טס אני מביא איתי חמישה פאקטים (ופעם אחת אפילו 7), אני מכיר את חוקי המס, וברור לי שאם כבר עושים בעיות אז זה בכניסה לארץ. הידידה סיפרה לי שעשו לה בעיות ביציאה מהארץ, ועוד בבידוק, שזה הכי תלוש, ולכן כל הסיפור הזה לא קשור למציאות.

Sam P

New member
אוקי

אז זה מה ששאלתי, איפה זה קרה ומי בדיוק בדק אותה, גם אני העברתי פקטים והכל כמה וכמה פעמים, ותתפלא, את ידידה שלי עצרו מהמכס ואספו עליה מידע מודיעיני במצלמות בנחיתה לפה שהיא סידרה את כל מה שהיא קנתה והשאירה פה ונתנו לה קנס רציני!!!!!! וכל מה שדיברתי עליו היה על הכניסה לארץ ולא על הייעד. וחבל שהיא שיקרה, זה לא חברי, לדעתי תתעמת איתה

לא מבין..

זה לא שהיא הודתה שהיא שיקרה, או שראית זאת במו עיניך,
או שמישהו "הלשין" לך על זה.
כמה שאינטואיציות יכולות להיות חזקות,
ואע"פ שהתקשרת לבטחון בנתב"ג, ואמרו לך מה שאמרו,
מכל מקום, עדיין יש סיכוי מסויים שהיא לא שיקרה ושזה באמת היה כך.
אני חושב שאתה צריך לתת לה ליהנות מהספק (אפילו אם הוא קטן מאוד!) ולדון אותה לכף זכות, שמא היא לא משקרת.

חבל לפוצץ דברים בגלל השערה, ואפילו אם היא כמעט ודאית.

גם בחוק יש מציאות שהאדם נחשב חף מפשע כל עוד לא
-הוכח-
אחרת..

בהצלחה

שניכם צודקים

כנראה שבאמת זרקו לה כמה מילים על זה בצורה שהרתיעה אותה והיא לא התעקשה על הקטע הזה (יש כאלה שמקבלים כל חרא שעושים להם בחיים והם אפילו לא מדברים-מתווכחים-משכנעים)

אז כמובן שגם אתה צודק, היא הרי לא עשתה התעקשות עבורך.

כמובן שהאמת אינה ידועה, אך אני בהחלט חושב שיש בסיס למה שהגברת אמרה.

חברים שקרנים זה משהו מטריף!!!!!!

למעלה