ערב טובבבבבבב....

reneg

New member
ערב טובבבבבבב....

שמתם לב שלאחורנה יש הרבה פחות פעילות פה בפורום? יש סיבה לכך? סה"כ יש יותר אנשים אז מה קורה פה?

The Scourge

New member
ערב מצויין

כבר סיכמנו שכולם עייפים, לא? אה, סליחה, "עסוקים". כנראה שיש חיים מעבר לפורום (טוב, נו, לא הייתי קורא לזה בדיוק "חיים", אבל...). כל אחד והצרות שלו. אצלי זה למשל מחשב שמוחק לעצמו 16 ג´יגה בטענה סתומה של "לא עשית לי defrag איזה מליון שנה"... לך תבין... Life´s a bitch ותשלימו לבד את ההמשך (אני לא מעז - חברה שלי תרביץ לי!) אז ערב טוב (בלי גיא פינס) לכולם. חג שמח ושנה טובה.

ronen1981

New member
פשוט מאוד........

עינתי החמודה לא פה ,משיח לא פה ,שומפי פעם בעידן פה וכנל טאנק ובכלל הדינמיקה בינהן שיצרה שירשורים רבים וארוכים ....... ואני פה גם פעם בעידן ויש לי למעט דברים להגיב ואני לא בקטע של לבוא להגיד בוקר טוב לילה טוב כמו שלמשל עינתי היתה יוזמת........

tygger

New member
תראה, תשמע. תבין

לא שאני לא מתגעגע לשירשורים הפוסט טראומטים האלה של הבוקר טוב. הם דווקא היו ממש אחלה. אבל אני חושב שלפעמים אפשר גם להעלות תהיות של: למה לכל הרוחות מצנע רץ לממשלה? האם הוא לא עשה מספיק נזק לחיפה כבר?

ronen1981

New member
אני אומר שירוץ.

כך בטוח לחיפה יהיה ראש עיר חדש וברור לי שהוא לא יבחר לראשות ממשלה אלה מישהו מהליכוד.

reneg

New member
דווקא בזה אני לא כל כך בטוח...

אני לא בטוח שמישהו אחר היה עושה דברים כל כך שונים... כל ראש עיריה עושה שטויות... ולמה שלא ירוץ לראש ממשלה ? גם ככה אין אנשים אחרים... ואם למישהו פה יש התנגדות, שירוצו גם... אין חוק שאוסר לנסות, ואם הוא יבחר אז זה אומר שיש מספיק אנשים שחושבים שהוא כן טוב...

למעלה