ערב חג שני מחר...

m i t a l y

New member
ערב חג שני מחר...

ומה בתכניות? שוב נפגשים עם המשפחה לארוחת ערב חגיגית? מארחים? מתארחים? ואיך אתם הולכים לחגוג את היום האחרון של החופש?

גלבועא

New member
מתארחים אבל באים עם אוכל

סירבנו בתוקף להגיע ללא אוכל. וכיוון שזו התכנסות שלנו עם חברתנו וילדיה, רמזנו לה בעדינות ששמירת כשרות זה לא ממש הקטע שלה, אז אליה הביתה אפשר להביא אוכל מבית לא כשר.

m i t a l y

New member
אנחנו נוסעים לאמא שלי

למפגש משפחתי גדול (אני מביאה עוגת שוקולד - כשרה לפסח - שהכנתי אותה כבר 3 פעמים בשבוע האחרון, מרוב שהיא טעימה לנו). מישהו רוצה מתכון? אספר חוויות - אם יהיו - כשאחזור.

pf26

New member
אשמח למתכון ../images/Emo51.gif

אנחנו בבית ככל הנראה. חשבנו לקפוץ עם הנוער לים, אבל מזג האויר מתקרר וכנראה שנשאר בבית ואולי נראה סרט נחמד, כולנו יחד.

m i t a l y

New member
דווקא היה מזג אוויר מעולה היום

(באיזה אזור בארץ את גרה?) והמתכון: 1 כוס סוכר 1 כוס שוקולית 1 כוס קמח מצה 1 שקית אבקת אפיה 1 כוס קוקוס 3/4 כוס שמ 2 ביצים ל ע ר ב ב להוסיף 2 כוסות מים רותחים. לערבב לעיסה חלקה. להשאיר על השיש רבע שעה. להכניס לתנור ל-40 דקות. בינתיים לחמם שמנת מתוקה ולהמיס בתוכה 100 גרם שוקולד מריר. כשהעוגה מוכנה לשפוך עליה את הקרם. לשמור במקרר. (המתכון הוא של pirge מתוך פורום: "בישול לילדים") עוגה מעולה וזו כבר הפעם השלישית שאני מכינה אותה.

חג שמח

תודה על מתכון העוגה ,יצא עשר . והיום מארחת את המשפחה .. ועצוב-ושמח עצוב לחגוג חג שני בלעדי האיש שלי ,והחגים מעלים זכרונות , אך כך באמצע החיים נטש אותנו . ושמח להפגש כל המשפחה לצחוק ולהנות ביחד .. טלי .

m i t a l y

New member
חג שמח טלי

את מוזמנת לחלוק איתנו את סיפורך... ולהצטרף אל בין שורותינו.

pf26

New member
מוצאי החג ואני מקווה שנהנית עם

המשפחה. מאד עצוב כשחסר איש אהוב שלא יכול להשתתף בחוויות, אבל נהדר שאפשר לראות קרני אור אצל שאר בני המשפחה.

טלי - הים הרגוע, כמה טוב שיש

משפחה, להנות לשמוח ולהישען עליה, ברגעים קשים ובחג. תמיד.

גלבועא

New member
מצטרף לכאב ולשמחה גם יחד

מאז 1973 התקופה הזו היא תקופת סיוט עבורי. אחי נפל במלמת יום כיפור, אבל הכל מתנקז דווקא סביב יום הזיכרון הרשמי, התחושה שהדמויות נשכחות [אם כי שני שירים של אחי זכו להיות מולחנים ומושרים בשנה שעברה], החברים של אחי - אפילו אחד מהם אינני מצליח לאתר. ואני מאשים רק את עצמי, כי במשך שניים וחצי עשורים ברחתי מהתג "אח שכול", כי ניתקתי מגע עם כל מי שהיה לו קשר כלשהו עם אחי ז"ל.

למעלה