ערב זח ערב צח.

ערב זח ערב צח.

שפיגעל אדער שפיקל? (שלום עליכם) במיוחד עלייך פאדי שאני בטוח שהתגעגעת ."ניין! דו ווייסט אז מע טאר נישט אריינלאזן מענטשן אין דער היים טאטע איז נישט דא (פה) איך בין קראנק...איך קען נישט זייער מענטשן אין מיין שטוב." זה כל מה שיש לי להגיד לכם תחול על ראשיכם הברכה. אוהב קווטנסקי

המסדרת

New member
יורם קווטנסקי1 היייייי

איזה חמוד אתה מדבר אידיש. לפחות תתרגם את מה שאתה אומר. ניראה שאתה והפאדי הזה חברים ותיקים אני לא מכירה כאן אף אחד אז שלום וברכה לכם.

שלום לך מסדרת

אותי אי אפשר לסדר. אם אני יתרגם זה יאבד מהקסם אני ופאדי אכן חברים עוד משכבר הימים ועכשיו את מכירה את מי שהכי חשוב להכיר אותי פאדי מאוד אוהב אותי וכך גם כל שאר הפורום מקווה שתתקבלי כמו שאני התקבלתי פה יורם

המסדרת

New member
שלום לך שוב יורם קווטנסקי1

אתה זה החלק הכי חשוב בפורום הזה?

הוא מתרגם לנו

אנגלו/יוונ/אידיש זה משהו חדש כנראה... ברוך הבא ו'גיי שלופן' באחד בלילה...

מקורית..

רק רציתי שתתודאי לאמת הגיי שלופן שלי התאחר ל3 לאחר שהחלטתי לתרגם לכם שיר ועכשיו אני רואה שגם יש סיבה מה כל עסקיכם במריבות בואו נשיר שירים ביידיש זה יותר מהנה פחות מסוכן ויותר מאתגר (אולי אני אקבל פרס נובל?) גוט שבת גוט שבת. שרייט דז´ע אידאלאך גוט שבת זאגט שוין אידאלאך גוט שבת הייליגער שבת לעכטיגער שבת שרייט דז´ע אלע גוט שבת. אשמח אם מישהו יתרגם ליוונית רק לצורך ההקשר לפורום רק שתדעו שיידיש כרגע חוזר לאופנה אומנם לאט אבל בטוח שלכם יורם

יחד עם זאת כבר החלטתי להוריד

את המסכה :) אני היא יורם :) מתוך אקט של שעמום,ושל תחושה שאתם מבזבזים את הזמן על שטויות אז החלטתי .. לפנות לתגבור והנה..שימו לב איך מפורום "כאסח-יווני" הפכתם לפורום "בואו נבדוק מה היורם הזה רוצה" וזה דווקא היה נחמד יותר. שלכם גרב :)

Maxi37

New member
סליחה על הבוטות...אז היית "טרול"

אז איך לא זכית לקיטונות של נאצות וקללות? או שזה היה במודע ? והיו כאן כאלו שידעו מי את/ה יורם/גרב ?

שמע מקסי

לפי תגובות קודמות שלך ורוב האשכולות שבהם השתתפת אני יעדיף אפילו לא להגיב לך וכן,היו כאלו שידעו יודע מה זה חוש הומור? יש כזה חוש.. זה נקרא לצחוק,זה חשוב בחיים אני חושבת שזה יותר חשוב מלריב על שטויות במיוחד בגיל שלנו הבית ספר לא התחיל בשבילנו היום,כמדומני. שלך גרב.

Maxi37

New member
../images/Emo140.gif אלו מילים

אני אוהב את אלה שיודעים לעמוד על שלהם.... ואת אחת מהם.. כל הכבוד מוריד את הכובע בפנייך.. את היחידה שיש לך כאן חוש הומור אמיתי כל הכבוד

המסדרת

New member
סתם כזה להבנה כללית

מי הוא יורם מי הוא גרב ורודה? זה אותו אדם?

notis12

New member
ברוכים השבים ../images/Emo24.gif

מי הוא יורם מי היא גרב ???? את מי זה מענין??? ובכלל החשוב ביותר שיהיה כאן נוח ונעים לכולם והרבה הומור ומוזיקה יפה וטובה לכל משפחת הפורום אני מאחל שתשרור אהבה בין כולם ושיחזרו בנים ובנות לגבולם ולעולם לא תשמע כאן מריבות ורק כיף ושמחה ישררו בפורומנו ................... ולסיום משהו אופטימי

12אניהיא

New member
שמע מקסי

את יורם המתוק מתוק הזה ממש גירשו מהפורום. תחשוב על זה.

sysyv

New member
קווטנסקי נודניק לשם הנודניקיות../images/Emo128.gif

ולכן הפסיק לעניין אחרי 2-3 תגובות שלו שהארו דפוס התייחסות קבוע. אני חי מצויין בלעדיו

למעלה