ערב זח ערב צח

turrican

New member
ערב זח ערב צח ../images/Emo13.gif

אהלן,היום אני מעלה את קטגוריית השירים באתר (להזכירכם 14 שירים חדשים) למישהו יש בקשות מיוחדות לפני שאני סוגר את הרשימה? ובכלל מי Online עכשיו?

שמש27

New member
בה !

הבהלתי אותך ?
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני תמיד כאן - כבר אמרתי פעם, לא ? האמת היא שאני נטול מחשב (אני לא בבית) אבל תמיד משיג מחשב לראות מה, מו ומי. יש לי בקשה לרשימה: אני לא הצלחתי להוריד את המיקס של HOLIDAY...
אז אם יבוא לך - תשים. מה עוד ? קשה לי לחשוב על מה חסר לי... חחח... אולי איזה פט שופ בויס מיוחד, או קלאש או אלקטרוניק - מה שהיה לנו בזמן האחרון בפורום... ערב טוב לכל !

turrican

New member
סבבה שמש ../images/Emo13.gif

אין בעיה אני אוסיף אלקטרוניק וגם את הקלאש. לגבי Holiday אם אמצא אותו אז כמובן שגם אותו. ד"א לא ענית מה עם הלהקה? אני מת מסקרנות..

pimpf

New member
אני פה ../images/Emo13.gif

בשעות הקרובות... ממתי אפשר להתחיל להוריד???

turrican

New member
כנראה בערך עוד שעה..../images/Emo12.gif

אני מעלה את השירים וזה לוקח כמה זמן. מה המצב Pimpf , בניגוד לחששות שלך , היו מעט מאד שירים בדיסק שנתת לי (שהוא מעולה) ובכלל יש שם מציאות של דפש מוד שלא היו לי בכלל , מעניין מאיפה השגת את זה. היום יצא לי לחרוש סופסוף את הדיסק של Camoflague (מצויין)

pimpf

New member
התכוונת בטח ל...

מעט שירים שהכרת- אחרת ממש ביאסת אותי!
בנוגע לדפש- זה דברים שאספתי עם השנים, מכל מיני אתרים באינטרנט. אם תשים לב, ב- Demo של Here Is The House- יש באחד הבתים מילים שונות מאשר המילים שדייב הקליט כשהשיר יצא
כי זה בעצם ה-Demo שמרטין הקליט, לפני שהשיר יצא... והכי חשוב- אל תשכח לשמוע את Somebody בבוטלג ששמתי לך! (עכשיו כשאני מסתכלת- אין ממש מספור על הקבצים. אז הקובץ הואlovercd1piste09. שזה שיר 9 בדיסק מס´ 1.) מומלץ ביותר!!! חפי
ואהבתי מאוד את הדיסק שהכנת! (למרות שאל תתבאס, אבל.... יש לי שם את הכל... אבל זה לא חכמה כי יש לי את כל הסינגלים של דפש...
) אולי עכשיו, עם האוסף שהכנת, סוף סוף אני אשמע מה יש לי בסינגלים
תודה!!

turrican

New member
אופס..התכוונתי ל

שהמון שירים לא היו לי (!!!) וזה ממש אחלה של דיסק . לא היה ספק שלא היה לך את כל הסינגלים אבל לא חשבתי שיהיו לך את ה-2 מיקסים שקיבלתי מחבר (של אקסייטר) אבל מה אני יכול לעשות?? אפשר להתחרות איתך בדפש מוד?

pimpf

New member
עדכון קטן...

לגבי שני הרמיקסים של אקסייטר- צודק! יש לי רק אחד מהם, וגם את הרמיקס של Pleasure Little Treasure לא בטוחה שיש לי... אבל האוסף ממש אחלה, אני שומעת אותו עכשיו
בכלל אני אוהבת רמיקסים של דפש, ורציתי להכין לעצמי אוסף של שירים מועדפים ושל הקטעים האינסטרומנטאליים (יש לי מוכן על קלטת
) אולי קיבלתי רעיון לפעם הבאה שאני רואה אותך

turrican

New member
לגבי השירים שאני מעלה עכשיו

יש עוד 5 שירים (האינטרנט איטי) ,אז אני לא יודע כמה זמן זה יקח,אולי שעה או יותר..סורי..לא תלוי בי. מה שאוכל רק לומר שיש כמה הפתעות שאולי תשמחי.

pimpf

New member
מגנייייבבב... ../images/Emo13.gif

אני בינתיים פה, אז מבחינתי שים מתי שבא לך

למעלה