ערב התרמה ל-2 בנות שההורים שלהם נהר

ערב התרמה ל-2 בנות שההורים שלהם נהר

מישהו מכיר אנשים מפורסמים??????. זה דיי חשוב יש איזה שהוא אירוע התרמה לשתי אחיות שההורים שלהן נהרגו בפיגוע בי-ם. יש להן קרן........התרמה וזה....... ומישהי שאני מכיר עושה את האירוע והיא מחפשת אומנים שיופיעו בערב בהתנדבות..... עדיין אין כל כך פרטים איפה זה יהיה.......רוב הסיכויים במקום סגור.....בגלל המצב הבטחוני. כרגע יש לה.......את יעל דואני וסופי צדקה מלחיי האהבה.... שלישיית "מה - קשור?!".... והיא מחפשת לפי מה שידוע לי עוד מס´ אומנים...... מי שמכיר בבקשה שישאיר הודעה....... זה חשוב מאוד......

שאלה אחת קטנה

למה דווקא אנשים מפורסמים? יש הרבה מאוד אנשים שאינם מפורסמים, ועדיין הינם כשרוניים ביותר. לדוגמא - ראיתי אתמול את מרי לו, ודווקא זאת שהייתה הכשרונית ביותר שיחקה בתפקיד יחסית משני (ומדובר כאן על זאת ששיחקה את אלה, אין לי מושג איך קוראים לה). בכל מקרה - אני בטוחה שתום וירון יוכלו לעזור לך. שניהם מכירים כל מיני מפורסתמים...
וחבל שאנחנו, אנשי הפורום, לא מפורסמים. אם כן אז אולי הייתה לנו תועלת נוספת.

ץץץץץ

New member
אסון אמיתי../images/Emo104.gif../images/Emo16.gif

חבל מאוד שלא כולם התייחסו להודעה החשובה הזו. תראו, אולי הייתה אי הבנה. אמנם יש לי יכולת לגייס מפורסמים וסלבס לראיונות, למפגשים קצרים אבל גיוס להופעה זה כבר לוגיסטיקה מסובכת הרבה יותר. אמנם עשיתי זאת בעבר פעמיים עם צביקה הדר, דוד דאור ושלומי שבת אבל מכיוון שאינני אחד ממארגני הערב, הפנייה שלי לא רשמית ועל כן לא יקחו אותה מספיק ברצינות. אם הייתם שואלים אותי, הבעיה הקטנה שלכם היא שיש תאריך. אם הייתם מחפשים אמנים קודם לכן ואז מתאימים את התאריך לפי יכולתם, היה יותר פשוט. אני מאמין שתצליחו אם תדברו בצורה מכובדת וגם.. גם תנגנו קצת על הרגשות, יש אנשים שעדיין יש להם לב! המון המון המון בהצלחה, הלוואי שהייתי יותר מקורב ויכולתי לעזור קצת יותר! רק בריאות....

אנלושה

New member
אלה סינדרלה

אלה באמת ממש מוכשרת!גם יפה גם יודעת לשיר מדהים גם לשחק וגם לרקוד בכלל כולם שם היו פשוט צעירים מוכשרים מידי!במיוחד מתי (ההומו)שהוא חתיך באופ-ן בלתי רגיל!ואין לי מושג איך הוא הצליח לעשות הליכת ירח!זה היה מדהים.מרי לו היה יפה והשירים היו יפים.בסך הכל זה מחזמר יותר לצעירים.מחוץ מזה ההצגה לא שייכת להבימה אלא ל"הדרן"הם רק התארחו בהבימה.

למעלה