ערב הצדעה

• פותח הנושא dpg
  • פורסם בתאריך

dpg

New member
ערב הצדעה

אתמול היינו בערב ההצדעה למחוז ת"א והיה ממש ממש גרוע ומשמעם חוץ מהסרט שהכינו על מחוז ת"א והראו שם את ימ"ר ת"א וישראל קטורזה שהוא היה בסדר כל הלילה היה מחורבן ואנשים אשכרה באו בשביל סנדוויצ´ים.

היית צריך להיות בערב הצדעה של מגב

היה מה זה פיצות היה שלומי שבת קטורזה.היה ממש פצצה!!!

קל מאד להעביר ביקורת ...

היה ערב מאורגן ומהנה, היו דברי ברכה של גדעון עזרא, המפכ"ל והממ"ז היה סרט על המחוז, היה את קטורזה המצוין ופוליקר המעולה ... וזה המקום שוב להודות לנוגעים בדבר הן על ארגון ערב זה והן על עבודתם הברוכה כל ימות השנה. אני לא נתקלתי באנשים שבאו רק לאכול, נהפוך הוא, ההתנהגות שם היתה למופת אנשים התנהגו בבגרות וברצינות הראויה, פגשו חברים ובכלל נהנו מן ההפוגה בשגרה ומהוקרת התודה אלהם ... אני לא יודע ליד מי אתה הסתובבת שראית דווקא את מה שראית אך הפוסל במומו פוסל ולכן הצעתי אליך שאני מציע אותה מכל הלב : אם אין לך משהו חשוב להגיד, תשתוק ! נ.ב אני לא מתכוון להתנצח איתך מעל דפי הפורום לכן חסוך תגובה.

ofirgaon

New member
אני אמנם לא הייתי אתמול, אבל הייתי

לפני שבועיים (איבטחנו שם) בערב הצדעה למתנדבי/שוטרי מחוז ש"י שגם היה באותו מקום רק עם בועז שרעבי במקום יהודה פוליקר.. היה נחמד מאוד וכולם נהנו

ישראל26

New member
היה ערב גדול!!!

לדעתי הקטנה והמזערית היה אתמול בפארק הירקון ערב גדול ומושקע החל באוכל (שדובר על "כיבוד קל "-ואנשים זכו לארוחה כיד המלך ובהמשך בקטרוזה שהיה מצחיק מאוד - גם בלי לרדת מתחת לחגורה או לצחוק על מקומות ישוב ועדות , והסרט שהיה עשוי טוב והופיעו בו כ מה חברים שלי , ויהודה פוליקר שנתן שעה + של הופעה נטו בלי לקשקש ולברבר בקיצור -קטורזה צחק על זה - שלמתם רק 10 שח - אבל קבלתם תמורה מלאה . ואני חושב שזה היה יפה ומושקע לשוטרים ולמתנדבים בתוך כל בעיות הפח"ע העבודה הקשה והבלגן שמשתולל במדינה הזו .

dpg

New member
טוב

שמעו היה שוק כל המתנדבים ביפתח עשו שטויות לקחו מאיתנו כיסאות שישימו את הרגלים וסתם רק קטורזה והזיקוקים והסרט כמובן היו טובם וזהו זה שאני שונא את יהודה פוליקר ולא אהבתי את המופע זה בגלל שאני שונא מוזיקה ישראלית זה משהו אחר וזה שאמר תשתוק יותר טוב שישמור על הפה שלו...

israelcops

New member
כתבה על העצרת בפארק הירקון

כתבה אודות העצרת בפארק הירקון וצילומים מהשטח כולל הפנייה לעמוד המוקדש ללהקת שוטרי מחוז תל אביב ושירים און ליין המבוצעים על ידם באתר משטרת מחוז תל אביב. מצורף קישור ישיר לעמוד המדובר......האזנה עריבה.....

למעלה