ערב הורים

ערב הורים ../images/Emo9.gif

אמש הייתי בערב הורים עם הילד. עליתי ככה וככה קילו רק מנחת. כל המורים דיווחו בלי יוצא מן הכלל על שיפור עצום בהתנהגות ובקשב של הילד בשלושת השבועות האחרונים (נו, מאז שהתחלנו עם מתן הריטלין, אבל הם לא יודעים על כך). הציונים: מקצתם 90 ורובם 100, למעט ספורט. בספורט קיבל 70, והציון הזה ניתן עקב "סכסוך מתמשך" בין הילד למורה לספורט. המורה ציינה שאכן הוא מוכשר ומצליח מאד בכל תחומי הספורט, אבל עקב בעיית ההתנהגות היא לא יכלה לתת ציון גבוה יותר
. ציינה גם שהשתפר מאד מאז ההערכה האחרונה ותשקול שינוי בציון אם יתמיד בהתנהגותו החיובית. קטנצ'יק התאכזב. החלטנו לצ'פר אותו בערכת שחמט חדשה. ה-
היה מבסוט עד הגג. לקח אותו לסיבוב שאוורמה ("רק הגברים" you know ...) טוב שיש לי אוזניים, אחרת החיוך שלי היה נפגש עם הקוקו
שיהיה יום שמח לכולנו אורלי

b a r b a i m a

New member
כיפאק הי הי הי - כל הכבוד למרום!!!

גם הבן שלי קיבל חוות דעת חיובית מביה"ס ויש שיפור בכל המקצועות למעט ספורט... לחשתי לבן שלי באוזן שזה הציון האחרון שאכפת לי ממנו רק שישמור על התנהגות טובה בשיעור (ספורטאי לא יצא ממנו). הצ'ופר שקניתם לו - נפלא (אנחנו קנינו אבאלון). כל הכבוד באמת , ברכות מכל הלב.

zivadina

New member
ואצלנו

הילד קיבל ממוצע 9-10, והיה נבחר תלמיד מצטיין אם לא היו בעיות התנהגות. עודדתי אותו ללכת למורים שנתנו לו "ציון נמוך מן הצפוי" כדי לעמוד על כך שיתנו לו הזדמנות לשפר ציונים בשליש הבא. פשוט כדי להראות להם שהוא נחוש בדעתו להשתפר, וגם יודע לעמוד על שלו. הוא נראה לי ביישן מדי לעשות כך מיוזמתו, ואני לא אעשה את זה בשבילו, אבל חשוב לו להצטיין בעיני חבריו.

האמת - כל עוד זה ספורט../images/Emo98.gif

לא ממש אכפת לי. אני יודעת שהוא טוב בספורט (מה זה טוב... הילד אתלטי ממש, בנוי לתלפיות עם "קוביות" בבטן
) המורה שלו ממש ילדה בעצמה, לא נשואה וכמובן אין לה ילדים, אז שתיתן לו כמה שהיא רוצה, העיקר איך הוא מרגיש עם עצמו. בשנה הבאה הוא מקבל מורה חדש ואז אולי יהיה אחרת.

zivadina

New member
../images/Emo41.gifוכמובן ברכות לכל הכוכבים שלנו../images/Emo41.gif

למעלה