ערב הוקרה ל DREAM THEATER

moshel

New member
ערב הוקרה ל DREAM THEATER

D.J MOSHEL בשיתוף הייניקן הבימה קלאב ת"א מציגים 14.3.03 שעה 22:00 ערב הוקרה ללהקת DREAM THEATER בתוכנית: תיקלוט נדיר מכול התקופות של הלהקה הופעה של להקת מורפאוס הקרנות DVD של הלהקה על מסך ענק של 3 על 4 מטר כנסו עכשו לאתר הבית http://www.progrock.up.co.il והזמינו מקום כי מס. המקומות מוגבל והכרטיסים אוזלים מחיר הכרטיס הוא 60 שקלים וכולל משקה ראשון חינם הערב הוא ארוך במיוחד 6 שעות העבירו הודעה זו לשאר החברים D.J MOSHEL

Rudess

New member
איפה את גרה?

יש אנשים שיגיעו גם מהדרום וגם מהצפון

EROTOMANIA

New member
.......

אני מהמערב הרחוק... ארה"ב.... יש מצב שמישהו ייתן לי טרמפ?

wiz

New member
אהמ... את לא צריכה להסתפק

בחיקויים...
.

אני כלכך שמח לשמוע

שיש ערב כזה...לא דמיינתי שמישהו יארגן ערב בישביל דרים דרך אגב היי אני ארבל נעים מאוד

מה שלומך יותם?

אני מכיר את השם שלך מאמברוזייה.. מהקטע של דאנס אוף איטרנטי חבל על זמן..מטורף דרך אגב ..כולכם באים לערב דרים?

RevitallicA

New member
אני מכירה אותו מהשכבה... ../images/Emo9.gif

נה נה
...
(אל תתייחסו...זה קטע התלהבותי כזה על זה שאני מכירה את ה-מתופף של אנולה ג'יי...ובכלל את אנולה ג'יי...
)

NiGa

New member
חחחח, תודה...

נחמד לדעת ששמי הולך לפני... למרות שלא יצא לי משהו ניגנתי מהר מדי וחירטשתי קטעים... שטויות! תודה בכל אופן!

CabriA

New member
אם....

אני ישכנע סופית את חבר שלי לבוא איתי אני 100 אחוז שם!

Rudess

New member
CABRIA אתה תכיר שם הרבה חברים חדשים

תאמין לי! תפגוש אנשים נפלאים מכל הארץ שאוהבים את המוסיקה של דרים ת'יאטר. אתה יכול לבוא עם מי שאתה רוצה: אבא, אמא ,סבתא, אח, אחות , ואפילו החתול או הכלב.

גם ההרכב שלי חשב להופיע שם!!

רק ניזכרנו כניראה באיחור,והאחראי או מה שהוא לא יהיה על הערב,אמר שאין מצב ששבוע לפני ההופעה הוא יתחיל לשנות תוכניות. בעסה..

moshel

New member
נישארו לנו עוד 70 מקומות

טוב שלום שוב לכולם כידוע לכם ערב ההוקרה ל DREAM THEATER יתקיים כמתוכנן ב14.3.03 בהייניקן הבימה קלאב קצב הזמנת המקומות הוא כ 10 הזמנות חדשות ליום נישארו לנו עוד 70 מקומות אז מי שלא היזמין מקום דרך האתר שיזדרז ויעשה זאת מהר כי אנו פותחים את הקופה רק לאילו שהיזמנו מקום מראש דרך האתר או בטל 054705992 או ב035015756 ולהשאיר במענה הקולי שם פרטי שם מישפחה כמות כרטיסים ומס טלפון שלכם מושל

moshel

New member
נראה לכם הגיוני להדגיש את מורפיוס

אני אסביר לך הערב מחולק לשלושה חלקים תיקלוט של DREAM הופעה של מורפאוס והקרנות DVD של DREAM מורפיאוס היא חלק בלתי נפרד מהערב ולכן היא מקבלת את הקרדיט שמגיע לה תיראה את זה כאלו שמורפיאוס היא להקת החימום של DREAM טוב??? מושל

mr oysterhead

New member
אבל איך שזה נראה

בפלייר הזה... דרים מחממים את מורפיאוס זה לא שאכפת לי ממש, זה פשוט נראה קצת מצחיק..

Rudess

New member
תצחק, הצחוק יפה לבריאות

ורק לידיעתך החלק הקדמי של הפלייר זה כמובן החלק של ה- DREAM THEATER NIGHT והחלק האחורי הוא עם MORPHEUS וכל מה שרשום שם

למעלה