ברכות חמות לנבחרת ישראל בטניס על ההישג המדהים ניצחון על הרוסים. וכמובן עלייה לחצי גמר גביע דיוויס.לפחות בטניס אנחנו טובים,ומגיעים רחוק. אין אין חוויה מדהימה הייתה שם היום בהיכל.עוד יותר טובה מאתמול. אני משוכנע שחלקכם ראיתם מהבית..
הרבה מודעות דרושים מציינות במפורש-לפחות 3 שנות ניסיון. אבל אין לי 3 שנות ניסיון בתחום ומלבד סוחר עצמאי(שלזה אין לי הוכחות) אני חסר ניסיון. למודעות שלא מבקשים בהן ניסיון אני מייד שולח קו"ח(אגב, הם דיי עשירים). עוד חודש וחצי אני מסיים חוזה בבנק לאומי. מצד אחד יש לי שותף לתאילנד ומצד שני אני רוצה לעבוד אז כבר מעכשיו אני מחפש ולא מחכה רק לאחרי הטיול. במקרה הכי גרוע יש לי ברירת מחדל לעבודה(גם היא בתחום שלי) אבל אני אנסה להשיג יותר. קצת שיתפתי
ברגע שהבנק שולח לך סיכום של עמלות על מכירה וקניה, שם בעצם הכול מתועד, העמלה היא הדבר הזניח כאן. תבדוק אם יש אפשרות לבקש את הניירת הזאת (בתשלום) הניסיון הזה יכול להיות הדבר היחיד שיגרום לך לבלוט מעל כאלו אם ניסיון של 3 שנים. וחוץ מזה בבנק בו אתה מנהל את החשבון שלך אולי מחפשים מישהו, ואז כול מה שהם יעשו זה להיכנס להסטוריית מכירה/קנייה שלך וזה אפילו יחסוך לך לשלם על זה
או שהם ישמחו להמליץ עליך, המצב בו אתה נמצא לך על כול אפשרות ולו הקלושה ביותר.
עבודה של בנקאי לא כוללת ענייני בורסה ככה שזה לא מה שמעניין אותם. לבקש את פירוט העמלות אני תמיד יכול, אם באמת אני אתבקש להציג הוכחות לזה שאני סוחר. עכשיו אני מתלבט אם לגשת למועד ב' במבחן שקיבלתי בו 70
תחשב סיכונים זה לא שאני לא יעשה מועד ב' מפחד שאני אכשל ואמשוך את התואר, זה פשוט שאני מעדיפה לירות לעצמי בראש מלעשות עוד מבחן. כבר לא איכפת לי ממוצעים, רק תוציאו אותי מפה! אם ממצוע חשוב לך, והמבחן הוא הרבה נקודות זכות, הייתי בודקת כמה שיפור מ70 ל90 (זה הציון הראלי לקבל במועד ב'?) ישפיע על ההמוצע... ברוב המקרים זה יראה לך שיפור של 0.2 מהממוצע הכללי, וגם זה בקושי. ולכן אני אישית לא הייתי ניגשת. שוב, השאלה היא כמה זה משפר, וכמה השיפור חשוב לך.
לא יודעת, לדעתי אין מה להפסיד מלהגיש קו"ח גם למקומות שדורשים ניסיון... במקרה הכי גרוע יגידו לך לא, או שלא יענו לך. תכלס לא מבינה הרבה במקצוע שלך, אז זה המקסימום שיכולה לעזור