ערב דבש לכולם..

בא לבד2

New member
ערב דבש לכולם..

ברכות חמות לנבחרת ישראל בטניס על ההישג המדהים ניצחון על הרוסים. וכמובן עלייה לחצי גמר גביע דיוויס.לפחות בטניס אנחנו טובים,ומגיעים רחוק. אין אין חוויה מדהימה הייתה שם היום בהיכל.עוד יותר טובה מאתמול. אני משוכנע שחלקכם ראיתם מהבית..

טל205

New member
שבוע טוב ומבורך

שיהיה לכולנו בשורות טובות והחלטות נכונות...

שבוע טוב

הנבחרת שיחקה אותה בענק! אני ראיתי מהבית, אין מצב שהייתי יושב בנוקיהו בחום הזה. שבוע נעים לכולנו.

איך מוצאים עבודה(בתחום שלי) בלי ניסיון?!

הרבה מודעות דרושים מציינות במפורש-לפחות 3 שנות ניסיון. אבל אין לי 3 שנות ניסיון בתחום ומלבד סוחר עצמאי(שלזה אין לי הוכחות) אני חסר ניסיון. למודעות שלא מבקשים בהן ניסיון אני מייד שולח קו"ח(אגב, הם דיי עשירים). עוד חודש וחצי אני מסיים חוזה בבנק לאומי. מצד אחד יש לי שותף לתאילנד ומצד שני אני רוצה לעבוד אז כבר מעכשיו אני מחפש ולא מחכה רק לאחרי הטיול. במקרה הכי גרוע יש לי ברירת מחדל לעבודה(גם היא בתחום שלי) אבל אני אנסה להשיג יותר. קצת שיתפתי

דסדס

New member
אם יש לך המלצות טובות

ממליצה לך כן לנסות לשלוח קוח+המלצות לכל המשרות למרות שאין ניסיון. אין לך מה להפסיד...

המלצות ממי?

אני עובד בסה"כ 9 חודשים בבנק. בעיקרון יש שתי מנהלות טלרים שמאוד אהבו אותי, מאחת מהן אני יכול לבקש.

אני לא בטוח שבתור סוחר עצמאי אתה לא יכול

להוכיח שהצלחת.הרי מן הסתם אתה שומר את כול הניירת שמתעדת את ההתנהלות שלך וחוץ מזה מספיק שתעלה את הנושא בראיון מייד יבחינו בביטחון שאתה משדר ובידע שלך.

לא שומר את הניירת

הבנק בסה"כ שולחים לי סיכום של העמלות ששילמתי על קניה ומכירה על ני"ע אז אין טעם לשמור.

כמה שאתה טועה

ברגע שהבנק שולח לך סיכום של עמלות על מכירה וקניה, שם בעצם הכול מתועד, העמלה היא הדבר הזניח כאן. תבדוק אם יש אפשרות לבקש את הניירת הזאת (בתשלום) הניסיון הזה יכול להיות הדבר היחיד שיגרום לך לבלוט מעל כאלו אם ניסיון של 3 שנים. וחוץ מזה בבנק בו אתה מנהל את החשבון שלך אולי מחפשים מישהו, ואז כול מה שהם יעשו זה להיכנס להסטוריית מכירה/קנייה שלך וזה אפילו יחסוך לך לשלם על זה
או שהם ישמחו להמליץ עליך, המצב בו אתה נמצא לך על כול אפשרות ולו הקלושה ביותר.

תבין...

עבודה של בנקאי לא כוללת ענייני בורסה ככה שזה לא מה שמעניין אותם. לבקש את פירוט העמלות אני תמיד יכול, אם באמת אני אתבקש להציג הוכחות לזה שאני סוחר. עכשיו אני מתלבט אם לגשת למועד ב' במבחן שקיבלתי בו 70

אולי עבודה של בנקאי לא כוללת

עינייני בורסא אבל אני בטוח שסניף בנק מספק ייעוץ לגבי מסחר בניירות ערך לגבי המועד ב' שלך הכול בהתאם לחשיבות המיבחן והתרומה הכללית שלו לציונים שלך.

בנקאי גם לא מייעץ

בשביל זה יש יועצי השקעות, אני רוצה לעשות את המבחנים של ייעוץ השקעות בשנה הבאה וליועצי השקעות יש ביקוש גבוה יחסית.

גם אני חושב שכדאי לך ללכת על יועץ השקעות

ואם זה הכיוון שלך אז חפש בנרות אפילו על חשבון תנאים, מקום קטן שייתן לך זמן לצבור נסיון ולעשות מעין התמחות.

הבעיה עם מועד ב'

היא שכמו דסדס גם אני סיימתי את הלימודים ואני לא רוצה לקחת סיכון בלהכשל ולמשוך עוד שנה.

אני חוזר ואומר הכול בהתאם לכלל השיקולים

אם לדוגמא מדובר במקצוע שהוא קטן עליך ומצד שני שיפור הציון בצורה משמעותית יעזור לך בהמשך דרכך אז קח את הסיכון אם הסיכון גבוה והתועלת קטנה רד מזה

דסדס

New member
בתור יועץ השקעות לעתיד

תחשב סיכונים :) זה לא שאני לא יעשה מועד ב' מפחד שאני אכשל ואמשוך את התואר, זה פשוט שאני מעדיפה לירות לעצמי בראש מלעשות עוד מבחן. כבר לא איכפת לי ממוצעים, רק תוציאו אותי מפה! אם ממצוע חשוב לך, והמבחן הוא הרבה נקודות זכות, הייתי בודקת כמה שיפור מ70 ל90 (זה הציון הראלי לקבל במועד ב'?) ישפיע על ההמוצע... ברוב המקרים זה יראה לך שיפור של 0.2 מהממוצע הכללי, וגם זה בקושי. ולכן אני אישית לא הייתי ניגשת. שוב, השאלה היא כמה זה משפר, וכמה השיפור חשוב לך.

גם אני באותו הראש שלך

רק רוצה לסיים כבר! נראה איך יהיה הממוצע אחרי המבחן של אתמול ולפיו אני אחליט.

הבעיה שלי היא שאני גר בצפון

ואין היצע גדול כמו שיש במרכז. אם אני אראה שאני לא מוצא עבודה שתתאים לי(ואני לא בררן מדי) אני אעבור למרכז(אין לי בעיה לשבור חוזה שכירות)

יאלה בוא אני מחכה לך ../images/Emo6.gif

נוכל לפתוח מחנה פליטים מהצפון
נכון שבמרכז יש לך היצע גדול יותר אבל אל תגיע לכאן לפני שיש לך משהו בטוח ביד. יאלה עפתי לעבודה אהיה כאן בחצות בייייייייייייי

דסדס

New member
תבקש ממנה...

לא יודעת, לדעתי אין מה להפסיד מלהגיש קו"ח גם למקומות שדורשים ניסיון... במקרה הכי גרוע יגידו לך לא, או שלא יענו לך. תכלס לא מבינה הרבה במקצוע שלך, אז זה המקסימום שיכולה לעזור

למעלה